ziNg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αγόρια και κορίτσια χαίρετε!!!Ψάχνω το τραγουδάκι που παίζεται στη διαφήμιση του CHEVROLET MATIZ TOPLESS όπου συμμετέχει η Όλγα Φαρμάκη.Έχω κάνει search στο forum με όλες τις πιθανές λέξεις αλλά δεν είχα αποτέλεσμα,ζητώ συγγνώμη εαν έχει ξαναρωτηθεί Παίδες, πρέπει επιγόντος να βρε8εί το παραπάνω τραγούδι.. το έχω ψάξει αλλα δεν βρίσκω τίποτα.. βοήθεια ! Επίσης, αν αυτό βοηθάει, τα Lyrics που ακούγοντε πάνε κάπως έτσι "Look at me, Look at you, I know you want me too.." κτλπ κτλπ. Βρίκα το βιντεάκι εδώ ! : http://club.auto24.gr/app/comments.asp?mfmid=46 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παίδες απο την διαφήμηση του Compact Disc Club που διαφημίζουν το Red Angels με τα ροκάκια, ποια τραγούδια έχετε πιάσει??? Εγώ ψάχνω ένα συγκεκριμένο που κατα 99% ήταν bacnground σε μια διαφήμηση αλλά δεν μπορώ να βρω-θυμηθώ σε ποιά... Το πρώτο πρώτο πάντως είναι το alcoholic απο τους starsailor... Απο εκει και πέρα τι γίνεται... Να και η λίστα με τα τραγούδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παίδες απο την διαφήμηση του Compact Disc Club που διαφημίζουν το Red Angels με τα ροκάκια, ποια τραγούδια έχετε πιάσει??? Εγώ ψάχνω ένα συγκεκριμένο που κατα 99% ήταν bacnground σε μια διαφήμηση αλλά δεν μπορώ να βρω-θυμηθώ σε ποιά... Το πρώτο πρώτο πάντως είναι το alcoholic απο τους starsailor... Απο εκει και πέρα τι γίνεται... Να και η λίστα με τα τραγούδια.. Ίσως να ψάνχεις το «Forever Lost». Νομίζω πως ακουγόταν σε κάποια διαφήμιση της Amita. Η λίστα με τα τραγούδια είναι αυτή: Starsailor - Alcoholic Hoobastank - The Reason Echo And The Bunnymen - People Are Strange Depeche Mode - It's No Good Charlatans - The Only One I Know Dandy Warhols - Get Off The Magic Numbers - Forever Lost Spin Doctors - Two Princes Chumbawamba - Tubthumping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παίδες απο την διαφήμηση του Compact Disc Club που διαφημίζουν το Red Angels με τα ροκάκια, ποια τραγούδια έχετε πιάσει??? Εγώ ψάχνω ένα συγκεκριμένο που κατα 99% ήταν bacnground σε μια διαφήμηση αλλά δεν μπορώ να βρω-θυμηθώ σε ποιά... Το πρώτο πρώτο πάντως είναι το alcoholic απο τους starsailor... Απο εκει και πέρα τι γίνεται... Να και η λίστα με τα τραγούδια.. pantws an 8eleis, mporeis na vreis k ta upoloipa tragoudia ths sulloghs edw :: http://www.compactdiscclub.gr ..:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 geia se olous:). Sthn 10h Entolh sto epeisodio Focus mhpws kserete ton tragoudi pou paizei sthn arxh kai meta kapou prws to telos? ean to kserete peite mou plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έψαξα "μαγισσες", έψαξα "how soon is now", δεν βρήκα τπτ. Οπότε.. ξέρει κανείς ποιοι/ποιος διασκευάσει το "how soon is now" των smiths, στο εναρκτήριο clip του serial στο Star Channel "Μάγισσες"; Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έψαξα "μαγισσες", έψαξα "how soon is now", δεν βρήκα τπτ. Οπότε.. ξέρει κανείς ποιοι/ποιος διασκευάσει το "how soon is now" των smiths, στο εναρκτήριο clip του serial στο Star Channel "Μάγισσες"; Ευχαριστώ.. Love Spit Love - How Soon Is Now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipouro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ... αυτό ξαναμπήκα να πω κι εγω.. τελεια εκτελεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 stn ANTENA, se ena trailer gia mia seira, an dn kanw la8os einai "to aggigma psyxhs", paizei ena para polu wraio tragoudi.. mhpws to kserei kanenas?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthi00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 mipws xerei kapoios ton titlo tou tragoudiou pou akougetai stin ekpompi ´´proskinio´´ tou gianni politi sti net???? nomizw einai to idio me auto pou akougotan stin ekpompi tou idiou sto mega prin kapoia xronia,,,,,, ena argentiniko an den kanw lathos,,,,,, please titlo!!! +pws legetai i melwdia tis ekpompis ´´prwtagwnistes´´ tou theodwraki??? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 mipws xerei kapoios ton titlo tou tragoudiou pou akougetai stin ekpompi ´´proskinio´´ tou gianni politi sti net????nomizw einai to idio me auto pou akougotan stin ekpompi tou idiou sto mega prin kapoia xronia,,,,,, ena argentiniko an den kanw lathos,,,,,, please titlo!!! +pws legetai i melwdia tis ekpompis ´´prwtagwnistes´´ tou theodwraki??? thanks Αν δεν κάνω λάθος, και αν κατάλαβα σωστά (θα βοηθούσαν τα μη greeklish) η μουσική απο τους Πρωταγωνιστές είναι το ''Libertango'' - Astor Piazzolla. Το άλλο δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanna4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Amr Diab - Tamally Maak οι τιτλοι εναρξης του ΟΛΑ : Osman Ismen -KALE τιτλοι τελους Amr Diab - Tamally Maak Ιωαννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanna4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 καλησπεραξερεις κανεις το μουσικο θεμα της διαφημισης cosmote ρουμανιας, το βιντεακι υπαρχει εδω : http://www.youtube.com/watch?v=RSetLjD11K8 μοιαζει με coldplay αλλα δεν.... καμμια ιδεα? ευχαριστω Ιωαννα **** καλημερα. μηπως γι'αυτο εχετε υποψιν σας κατι. δεν εχω βρει τπτ ιωαννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthi00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 thanks sellers, to libertango einai apo to proskinio opoios xerei to allo apo tous protagonistes, pls as mou pei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bingo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 thanks sellers, to libertango einai apo to proskinioopoios xerei to allo apo tous protagonistes, pls as mou pei Το τραγούδι από τους πρωταγωνιστές είναι Calexico - Stray Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα