lizoumpoulou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 re an eide kaneis apopse to "Aneksixniastes Ypo8eseis" sto STAR, epaikse 2 tragoudia..ena sthn arxh k ena sto telos. to 2o tragoudi pou akousthke sto telos nomizw, NOMIZW, pws eixe stixous "i won't know, if you ever...".. einai kai ta 2 palia tragoudia kai polu gnwsta alla mou diafeugoun oi titloi..an kapoios kserei kati.. thx in advance
lizoumpoulou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ^^^^^^ telika ta vrhka.. an endiaferoun kanenan, to prwto htan to <More Than A Feeling - Boston> kai to 2o htan to <Have You Ever Seen The Rain - CCR> .. :oops:
InlandEmpire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ποιος εχει το τραγουδι απο το ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΑΛΟ ΣΟΥ?ειναι επειγον!οπποιος μπορει ας μου το στειλει με e-,ail ή ας μου δωσει link! +1 και απο μενα!!!!Το θελωω! Θα σας δει καν'ας mod και δεν τη γλυτώνετε.
lelosk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 to tragoudi apo tin diafimisi twn goodys me tis salates to kserete?
Greek_Tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά επειδή το search σε 410 σελίδες thread δεν παίζει, αναγκάζομαι να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει ξαναρωτηθεί. Το κομμάτι από τη διαφήμιση ενός νερού (Αύρα, Κορπή δε θυμάμαι ποιο ακριβώς) που είναι απαλή μπαλάντα και παίζει σε slow motion σκηνές η διαφήμιση με μια τύπισσα σε ένα πάρκο, το τραγούδι πάει κάπως "Strange rocks are fallling on my hand" ή κάπως έτσι... Σας βάζω δύσκολα τώρα με τόσα λίγα στοιχεία, ελπίζω να το βρει κάποιος
surtuki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πώς λέγεται το τραγούδι των τίτλων του "Όλα 7"; Amr Diab - Tamally Maak
nick833 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κάπου είχε αναφερθεί αλλά ν μνήμη μου δεν με βοηθά, ούτε και μετά από αρκετή αναζήτηση δεν το βρήκα. Λέω για το τραγούδι που είχε παίξει στο παρά πέντε σ' ένα παλιό επεισόδιο που οι πρωταγωνιστές είχαν χωρίσει. Πρέπει να ήταν περίπου στα Χριστούγεννα γιατί συναντήθηκαν ξανά στην πρωτοχρονιά.
pakoulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κάπου είχε αναφερθεί αλλά ν μνήμη μου δεν με βοηθά, ούτε και μετά από αρκετή αναζήτηση δεν το βρήκα. Λέω για το τραγούδι που είχε παίξει στο παρά πέντε σ' ένα παλιό επεισόδιο που οι πρωταγωνιστές είχαν χωρίσει. Πρέπει να ήταν περίπου στα Χριστούγεννα γιατί συναντήθηκαν ξανά στην πρωτοχρονιά. Νομίζω Jewel - Foolish games
nick833 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Νομίζω Jewel - Foolish games Νομίζω ότι ήταν χωρίς στοίχους
ForzaM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 pali apo to para 5, to tragoudi pou akougotan sti diafimisi tou teleutaiou epeisodiou, poio einai???
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κάπου είχε αναφερθεί αλλά ν μνήμη μου δεν με βοηθά, ούτε και μετά από αρκετή αναζήτηση δεν το βρήκα. Λέω για το τραγούδι που είχε παίξει στο παρά πέντε σ' ένα παλιό επεισόδιο που οι πρωταγωνιστές είχαν χωρίσει. Πρέπει να ήταν περίπου στα Χριστούγεννα γιατί συναντήθηκαν ξανά στην πρωτοχρονιά. Δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει σωστά τη σκηνή, δοκίμασε όμως το «I'm Forrest... Forrest Gump» του Alan Silvestri (Sample από το επισόδειο). Αν δεν είναι αυτό, δώσε μας πιο πολλά στοιχεία, αν μπορείς.
super vagouri Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 psaxnw ta tragoudia pou paizontan sthn seira 10h entolh toy apha. opoios ta kserei...
SofoS@ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ρε παιδια κανεις δεν εχει δει αυτη την διαφημιση με τα μωρα που περπατανε στην πασαρελα? (οταν λεω μωρα εννοω κανονικα μωρα κι οχι ''μωρα'')
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα