anathema00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Geia sas paidia.. proxtes eida mia diafimisi ths amstel gia mia kainourgia mpirase mikrotero mpoukali me onoma pulse(an thimamai kala) marese poly to soundtrack ths diafimisis. epsaksa sto internet alla tzifos... anyone...? thanx To tragoudi tis kainourias diafimisis tis Amstel Pulse einai: " Shannon Noll - Shine " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seiracides Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω και γώ για τη μουσική που συνοδεύει ένα βίντεο εδώ; http://www.youtube.com/watch?v=tuysbmjbBOs heavy metal μου ακούγεται,... μάλον αμερικάνικο... δεν ξέρω... είναι από εκπομπή ενός Λιακόπουλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω και γώ για τη μουσική που συνοδεύει ένα βίντεο εδώ; http://www.youtube.com/watch?v=tuysbmjbBOs heavy metal μου ακούγεται,... μάλον αμερικάνικο... δεν ξέρω... είναι από εκπομπή ενός Λιακόπουλου. To tragoudi einai instumental kitharistiko kai fisika einai tou megalou kitharista JOE SATRIANI JOE SATRIANI-CEREMONY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 «Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking»Το original ανήκει στους Tuxedomoon και μια ακόμη πιο ωραία διασκευή, κατά τη γνώμη μου, από αυτή των Nouvelle Vague σε αυτό το εκπληκτικό τραγούδι έγινε το '89 από τον Martin L. Gore. Na'sai kala Cris!!! efxaristw poly... ti tha htan afto to forum xwris esena?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lenalie_nkt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Xairetw.. Einai mia ekpompi pou xekinaei twra sto star nomizw.. Nip tuck. Twra i ton ioulio en pasei periptwsei. To tragudi to xerw sigura alla de thymamai ton titlo kai de mporw etsi na to psaxw... Christinaki heeeeeeeelp! Filakia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi04litsa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 hello psaxnw to tragoudi apo tn kainourgia diafimish tis TIM pou egine WIND...auti pou stin arxi deixnei ena enydreio meta kati se ena club duo na filiountai klp klp... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kernel52 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του νερού Αύρα, με τα συντριβάνια νερού... (ένα πολύ χαρούμενο τραγουδάκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EFI69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αυτο που ακουγετε στην διαφημιση της ΑΜΙΤΑ που ενα κοριτσακι τρωει καρπουζι. Let the sun be the one ξεκινάει. Μήπως το ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.Mustang Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αυτο που ακουγετε στην διαφημιση της ΑΜΙΤΑ που ενα κοριτσακι τρωει καρπουζι. Let the sun be the one ξεκινάει. Μήπως το ξέρει κανείς; The Magic Numbers - Forever Lost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EFI69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 The Magic Numbers - Forever Lost Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stoperman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Mipws kapoios gnwrizei pws legetai to tragoudi pou eixan xorepsei i loukia kai o loukas sto so you think you can dance?Ap oti exw rwtisei prepei na legetai "this is the end" xwris omws na einai sigouro.Pantws den borw na to vrw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του νερού Αύρα, με τα συντριβάνια νερού... (ένα πολύ χαρούμενο τραγουδάκι) Το σίγουρο είναι ότι το κομμάτι είναι το: Raindrops Keep Falling On My Head, η απορία μου είναι ποια το λέει! Ο δε γούγλης μου έδωσε αποτελέσματα του πρώτου ερμηνευτή και 2-3 άλλων που το έχουν πει. Όλες παλιές εκτελέσεις και ουδεμία νέα! Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandra198517 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 hi mipws kserete pws legetai to kommati pou paizei sth diafimisi me ton petro fillipidi me tin ethnikh karta cash??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmathe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 hi mipws kserete pws legetai to kommati pou paizei sth diafimisi me ton petro fillipidi me tin ethnikh karta cash??? ad kanw lathos einai auto THE TRUMPET - LOU BEGA to tragoudi poy pezei sthn diafimidi toy sampouan ths pantene ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForzaM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Geia sas! Mipos xerei kaneis poio einai to tragoudi tis Tim->Wind?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα