negmagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 όχι δεν είναι αυτό :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg12345 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 hello ki apo mena.. kserei kaneis to song pou paizei sthn kainourgia diafimisi apo to giaourti nounou - yotopia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damienmaguire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 exei anafer8ei.legetai party all the time (PATT) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moralas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Το κομμάτι από τη διαφήμιση κάρτα ΜyCashNow της Εθνικής (με τον Φιλιππίδη) το βρήκε κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvworld7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 «Michael Andrews - The Artifact And Living» Έχει ήδη αναφερθεί. thx cristina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 :twisted: :twisted: οι stalemate ξερει κανεις τι εθνικοτητα εχουν δεν μπορω να βρω καθολου τραγουδια τους στο internet!ευχαριστω πανκροκακια:twisted: Κάτσε γιατί με μπέρδεψες!! Stalemate συγκρότημα εγώ δεν ξέρω (αν υπάρχει και μου διαφεύγει σόρρυ)... Αν εννοείς το τραγούδι από το βίντεο της Βάνας, Stalemate είναι ο τίτλος και το συγκρότημα είναι οι Motorpsycho (οι οποίοι είναι Νορβηγοί αν δεν κάνω λάθος). Ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Η Ελένη Ροδά (του Νέου Κύματος δεν ήταν αυτή; ) νομίζω είχε τραγουδήσει σε κάποιο επεισόδιο του σήριαλ <<Δύο Ξένοι>> ένα εκπληκτικό ερωτικό τραγούδι. Ότι θυμάμαι χαίρομαι,το ξέρω,αλλά μήπως το θυμηθεί κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcvaggr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Παιδιά το τραγούδι απ' το ζαγόρι μέσα απ' τη διαφημιστική εταιρεία ολόκληρο! 100% Καλιτέχνης άγνωστος ακούστε το >[url]http://rapidshare.com/files/34994527/ls.z.aa.mp3[/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.Mustang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδιά, ψάχνω ένα κομμάτι απο την διαφήμιση της frulite, με τον τύπο που ανοίγει το ψυγείο και βγαίνουν τα φρούτα. Το κομμάτι στην διαφήμιση λέει : "You and I , summersky and butterflies is everywhere", αν σας λέει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngieV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Hi!Εκανα search αλλά δε το βρήκα οπότε ρωτάω...Μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι ακουγεται στους τιτλους της εκπομπης του Αlter "Lifestyle"?Ειναι ενα dance κομματι που λεει συνέχεια "nanananana".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Hi!Εκανα search αλλά δε το βρήκα οπότε ρωτάω...Μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι ακουγεται στους τιτλους της εκπομπης του Αlter "Lifestyle"?Ειναι ενα dance κομματι που λεει συνέχεια "nanananana".... Δεν το έχω ακούσει, αλλά μήπως είναι το "Na Na Na" των Undercover ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacksad Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Geia sas, mhpws xerei kaneis to prwto tragoudi apo auto to videaki?? http://www.youtube.com/watch?v=ssK7KByR_kc thanks in advance.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
am965 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Epeidi kai egw to epsaxna to sugkekrimeno kommati kai grafontas sto yahoo oti sxetiko eixa gia to tragoudi eida to post auto sto insomnia skeftika oti einai kalo na dwsw mia apantisi otan tha to vrw.loipon to tragoudi tou nounou yotopia legetai party all the time apo Sharam. Den eixa proseksei oti eixe apantisei o damien nwritera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngieV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δεν το έχω ακούσει, αλλά μήπως είναι το "Na Na Na" των Undercover ? Ναι αυτο ειναι! Thanks a lot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick833 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Geia sas,mhpws xerei kaneis to prwto tragoudi apo auto to videaki?? http://www.youtube.com/watch?v=ssK7KByR_kc thanks in advance.. αυτό στην αρχή είναι George Baker Selection - Little Green Bag (Reservoir Dogs) Και μετά οι Linkin Park με το In The End Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα