Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Paidia, se paliotero epeisodio tou "So you think you dance", kai sygkekrimena sto video apoxorisis tis Banas, epaikse ena poly oraio apalo tragoudi. Dystyxos den sigkratisa kapoia logia. Tha psakso na vro kai kapoio sxetiko videaki, alla an kapoios gnorizei tha tou imoun eygnomon. To psaxno auto to tragoudi edo kai xronia

Euxaristo poly

Βρήκα εγώ βιντεάκι στο youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=NliJcX_vS_w )!! :wink:

Τα 2 τραγούδια που παίζουν είναι:

Motorpsycho - Stalemate και

Marianne Faithfull - So sad

:-D

Δημοσ.

s'euxaristo poli nick833...an kai simera pou eixa paei se ena baraki gia poto to evale o dj kai piga kai ton rotisa poio einai kai mou to eipe...ontos einai allagmeno alla kai pali einai poli oraio!!!

s'euxaristo kai pali!

Δημοσ.

Επίσης....μήηηηηηηηηηηπως είδε κανείς την Τρίτη "so you think you can dance"??? Ένα ζευγάρι χόρεψε μια διασκευή του τραγουδιού "you keep me hanging on" αλλά δεν μπορώ να βρώ ποια είναι. Υπάρχει κανείς να γνωρίζει???

Ούτε εγώ βλέπω "so you think you can dance" αλλά για δες μήπως ήταν το Stop Me από Mark Ronson.

Δημοσ.

ευχαριστω επιτελους βρηκα το τραγουδι που επαιζε στην διαφημηση της motorola το ψαχνω απο τον χειμωνα!!!!!!!!!!!

μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημηση για γυαλια ray-ban?

Δημοσ.
ευχαριστω επιτελους βρηκα το τραγουδι που επαιζε στην διαφημηση της motorola το ψαχνω απο τον χειμωνα!!!!!!!!!!!

μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημηση για γυαλια ray-ban?

Για motorola δες Sugar Sweet - The Icicles.

Για ray-ban δες Make it Up - Ben Kweller.

Δημοσ.
... ετσι ακριβώς από το soundtrack της ταινίας του Κώστα Γαβρά "Ζ"

Ξερετε που μπορουμε να βρουμε το συγκεκριμενο soundtrack?

Δημοσ.

:twisted: :twisted: οι stalemate ξερει κανεις τι εθνικοτητα εχουν δεν μπορω να βρω καθολου τραγουδια τους στο internet!ευχαριστω πανκροκακια:twisted:

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά... είμαι νέο μέλος στο insomnia.gr και έχω κάποιες απορίες... συγκεκριμένα ψάχνω τοοοοοοοοοσο καιρό ένα τραγούδι και δεν το βρίσκω... δεν ξέρω αν το έχετε γράψει σε προηγούμενα ποστ... αλλά δεν το είδα:???: μήπως μπορεί να μου πει κανείς;;;

Το τραγούδι είναι από της διαφημίσεις της Vodafone... όχι το caramela αλλά το προηγούμενο που ήταν ένας στο σπίτι του με το PC και έφτιαχνε ένα τραγούδι(ή το κατέβαζε... δεν ξέρω) και μετά πήγαν στον αυτοκίνητο... και το έπαιζε και μια γυναίκα DJ μήπως το ξέρετε το θέλω σας παρακαλώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...