katerinaki16 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Καιρο τωρα ψαχνω τα τραγουδια απο 2 διαφημισεις.Της Sprite,και Γαλα Βλαχας Εβαπορε(η τελευταια σχετικα καινουρια)Ξερει καποιος να μου πει καποιο απ τα 2?
coby Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 To τραγούδι που παίχτηκε χθες στο so you think you can dance με φωνητικά από το keep me hangin on; Το τραγούδι λέγεται Stop Me από τον Mark Ronson. Video
maruk Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 eyxaristo para poly olous gia to parapente....mia alli erotisi tora.tin mousiki apo tin diafimisi gia ta mpiskota miranta papadopoulou me to moro tin kserei kaneis?????? kaneis???poly oraio tragoudi orxistriko ...
djapal Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Να ζητήσω κι εγώ κάτι. Ένα τραγουδάκι που έπαιζε (δεν ξέρω αν παίζει ακόμα) στην αναμονή για την εξυπηρέτηση πελατών της forthnet ψιλο-rnb με γυναικεία φωνητικά. Αν το ξέρει κάποιος, θα του χρωστώ χάρη. Δεν ξέρω αν έχει ξαναζητηθεί, αλλά έψαξα όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα!
8anoulakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Marylin Manson (δεν είμαι 100% σίγουρος για την ορθογραφία του ονόματος...) to vrika!10x u r the best just keep going!
anathema00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Να ζητήσω κι εγώ κάτι. Ένα τραγουδάκι που έπαιζε (δεν ξέρω αν παίζει ακόμα) στην αναμονή για την εξυπηρέτηση πελατών της forthnet ψιλο-rnb με γυναικεία φωνητικά.Αν το ξέρει κάποιος, θα του χρωστώ χάρη. Δεν ξέρω αν έχει ξαναζητηθεί, αλλά έψαξα όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα! Auto pou exoun tora pantws einai to: What Took You So Long - Emma Bunton
djapal Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Auto pou exoun tora pantws einai to: What Took You So Long - Emma Bunton όχι δυστυχώς δεν είναι αυτό. Ναι, παίζεται κι αυτό αλλά δε λέω αυτό! Τεσπα θα δούμε... αν μπορέσω θα το ηχογραφήσω.
bansumi Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ψάχνω τον τίτλο για ένα γαλλικό τραγούδι που είναι για ερωτικές στιγμές, μια ωραία μουσική με μια αντρική και μια γυναικεία φωνή (όχι το "Monaco")
republican Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ψάχνω τον τίτλο για ένα γαλλικό τραγούδι που είναι για ερωτικές στιγμές,μια ωραία μουσική με μια αντρική και μια γυναικεία φωνή (όχι το "Monaco") Παίζει να εννοείς το Marc Lavoine et Quynh Anh - J' espere ? Πάντως το συγκεκριμένο που σου γράφω ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή και είναι πολύ ωραίο κομμάτι!
pakoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Παίζει να εννοείς το Marc Lavoine et Quynh Anh - J' espere ?Πάντως το συγκεκριμένο που σου γράφω ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή και είναι πολύ ωραίο κομμάτι! αν πάλι δεν είναι αυτό, δοκίμασε το: Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je t'aime moi non plus
lbch Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 το τραγούδι που έπαιξε στο τέλος εκεί που παρουσιάζουν το τεχνικό team...!Αν θυμάμαι καλά έλεγε djbudgy my star....!
petran_sailor Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλησπέρα.Να ζητήσω για μια ακόμα φορά την βοήθεια σας.Οι μουσικές από τα τρέιλερ της ''Εμπόλεμης ζώνης'' κ ''Φάκελοι'' του μέγκα, ποιές είναι;;Οι φάκελοι είναι κάποιο τν σκόρπιονς; Λόγο ότι δν μπορώ να το βρώ στο φόρουμ. loipon to mono pou kserw einai oti to tragoudaki apo tin empolemi zwni einai to soundtrack apo ena amerikaniko ergo............to onoma tou ergou einai spy game......kai malista einai gnwstoi kai oi ithopoioi...........twra gia tous fakelous to psaxnw akoma to tragoudi.........twra ama grapseis se kapoio programma pou katebazeis tragoudia spy game soundtrack i an grapseis operation dinner out mporei na to breis.....
fotis_gilera Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Xerei Kaneis To Tragoydi Sthn Diafhmhsh Ths Noynoy Yotopia Me To Giaoyrti??????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα