Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

την Παρασκευή 30/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ελλάδα έχεις ταλέντο" εμφανίστηκε ένα νεανικό συγκρότημα από Θεσ/νικη οι "AISTHISIS" και έπαιξαν ένα φοβερό κομματακι που δεν θυμάμαι τον τίτλο του. Αν κάποιος γνωρίζει για το groupακι ή το κομμάτι παρακαλώ να στείλει ενημέρωση αν μπορώ να το βρω κάπου.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα,

την Παρασκευή 30/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ελλάδα έχεις ταλέντο" εμφανίστηκε ένα νεανικό συγκρότημα από Θεσ/νικη οι "AISTHISIS" και έπαιξαν ένα φοβερό κομματακι που δεν θυμάμαι τον τίτλο του. Αν κάποιος γνωρίζει για το groupακι ή το κομμάτι παρακαλώ να στείλει ενημέρωση αν μπορώ να το βρω κάπου.

Ευχαριστώ

poli wraio tragoudaki kai ego den himamai onoma

καλημερα και καλο μηνα,μηπως γνωριζει κανεις το τραγουδι που ακουγεται,στην διαφημηση της μπυρας mythos,ειναι αυτο με τους στρατιωτες που προσπαθουν να φτιαξουν μια εξεδρα και ο ενας πεφτει πανω σε μια τεντα....ελπιζω να εγινα κατανοητος.ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Aesthesis legontai.edo einai to videaki apo to youtube

http://www.youtube.com/watch?v=hG7SKwKB1YY

Μπορείτε να μου πειτέ ποιο τραγούδι ειναι στην διαφήμιση του so think you can dance.Ειναι μια rock μπαλάντα. Νομίζω οτι ειναι scorpions αλλα δεν είμαι σιγούρος.

Προσοχή στην διαφήμιση που διαφημίζει αυτή την εμβδομάδα.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να μου πειτέ ποιο τραγούδι ειναι στην διαφήμιση του so think you can dance.Ειναι μια rock μπαλάντα. Νομίζω οτι ειναι scorpions αλλα δεν είμαι σιγούρος.

Προσοχή στην διαφήμιση που διαφημίζει αυτή την εμβδομάδα.

Ευχαριστώ πολύ.

file nomizei o paulos oti to tragoudi mallon einai to show must go on. den pairnoume kai orko.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...