yv4k Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 αυτό το κομμάτι το έψαχνα και εγώ και το μονο που έχω καταφέρει να βρω είναι ένα απόσπασμα 59sec (μάλλον απο το σποτάκι)... :? και έτσι για να ακούγετε και να μπορώ να το μεταδίδω το έκανα mix με τα τραγούδια των Μπλέ και της Α. Μπάμπαλη για την Lacta... πάντως δεν ήξερα πως είχε βγει σε συλλογή...θα το ερευνισω... Τόσο παίζει και στη συλλογή αν θυμάμαι καλά.
Nefeli Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 hi! ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι της nivea goodbye cellulite?
mperr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μηπως εννοεις το David Bowie-Space Oddity? Το επεισοδιο που λες δεν το ειδα, αλλα στο τραγουδι του Bowie υπαρχουν οι στιχοι "Ground control to major tom", που μοιαζει ακουστικα με αυτο που ζητας. Ναι αυτό είναι! Thx
lizoumpoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 hi! ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι της nivea goodbye cellulite? den kserw poio einai alla m 8umizei para polu stylaki Avril Lavigne.. :|
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τραγουδακι που παιζει στην καινουρια διαφημιση της vodafone? Ειναι μπιτακι βασικα...
phaedra-samos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τραγουδακι που παιζει στην καινουρια διαφημιση της vodafone? Ειναι μπιτακι βασικα... για εκατοστη φορα... weezer-perfect situation :razz:
bloodfire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 nomizo oti o phaedra-samos theli to tragoudi apo tin kainourgia diafimisi tis vodafone pou 3ekinane kai katevazoune mp3 kai ta pane se ena club kai ta akoune ...pou stin diadromi mesa sto ama3i akoune to komati..gia housaki ferni =D
phaedra-samos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 nomizo oti o phaedra-samos theli to tragoudi apo tin kainourgia diafimisi tis vodafone pou 3ekinane kai katevazoune mp3 kai ta pane se ena club kai ta akoune ...pou stin diadromi mesa sto ama3i akoune to komati..gia housaki ferni =D o __D3mIaN__ το ψαχνει! κι εγω (Η phaedra-samos) απαντησα βιαστηκα και ζητω συγνωμη απο τον __D3mIaN__:smile: :smile: :smile:
phaedra-samos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 -->Η <-- phaedra-samos ... oups soz =DD δεν πειραζει! το εχω συνηθισει! :razz: :razz: :smile: :smile: :smile:
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τραγουδακι που παιζει στην καινουρια διαφημιση της vodafone? Ειναι μπιτακι βασικα... Kαι εγω το ψαχνω αυτο... και ψαχνω στις σελιδδες επισης να βρω το τραγουδι της εβγα... :oops: Thanx anyone. :razz: Edit: Βρηκα το ενα, "P.Doll για το τραγούδι στη διαφήμιση ΕΒΓΑ TOOP TOOP (Regae rock mix) - Cassius" , thanx surtuki!
rivaldo_7_chris Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 to kommati pou paizei sti diafimisi tis forthnet tin teleutaia mipos kserei kaneis??ena poli kalo... An leme gia tin idia diafimisi einai: The Cranberries-Dreams
tom-f Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μήπως ξέρει κανένας ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στο videaki.Ευχαριστώ!
pakoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μήπως ξέρει κανένας ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στο videaki.Ευχαριστώ! Δες εδώ τους στίχους: Way out West - Mindcircus http://www.lyricsdownload.com/way-out-west-mindcircus-gabriel-dresden-radio-edit-lyrics.html
freeway Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Καλησπέρα και καλό μήνα! Μήπως ξέρει κανείς το instrumental κομμάτι που παίζει στον ΣΚΑΙ σαν υπόκρουση στην εκπομπή Ο Κόσμος Σήμερα - δείχνουν διάφορα μέρη/πόλεις του κόσμου με webcam?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα