Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι απ'τη διαφήμιση του αρώματος Mediterraneo του Antonio Banderas;

Paco De Lucia-Entre Dos Aguas

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παρακολουθούσε κανείς σας τη σειρά "Λίστα γάμου" στον ΝΕΤ (με Μπέζο, Βαλαβανίδη, Κοτανίδη, Χρυσομάλλη, Μαυρόπουλο και Μπότση), μήπως ξέρει να μου πει το τραγούδι των τιτλων τέλος;

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς για το beat-άκι που ακούγεται στην 'προκλητική' διαφήμιση για το 'προκλητικό' Seat Leon;

Επίσης' ποιο είναι το κομμάτι των τίτλων του 'Εκείνες κι εγώ' με τον Ζάχο Δόγκανο / Γιάννη Μπέζο! Γνωστό 60's στρατιωτικό εμβατήριο... :razz:

Δημοσ.

MariaTs, δεν ξέρω πώς λέγεται το κομμάτι από το "Εκείνες κι εγώ" αλλά σίγουρα ακούγεται και στην ταινία "Η γέφυρα του ποταμού Κβάι". Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

IGITIHI ναι βοήθησες! ;)

Τελικά πρόκειτε για το: River Kwai March/Colonel Bogey March - Mitch Miller & His Orchestra! :D

Τhank you!

Άλλος κανείς για το Seat Leon;

Δημοσ.

ξερει κανεις το τραγουδι απο την διαφημηση της noxzema που παιζεται τελευταιως στην τηλεοραση;

ευχαριστω εκ των προτερων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Paidia psaxno ena tragoudi pou akougetai stin diafimisi tis sillogis "dance zone" apo tin delta club. to mono pou thimamai einai oti akougetai meta to "pump it up" kai gia poli ligo.

efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

Η Citroen επανήλθε με 2 διαφημιστικά:

Citroen C2: Shock To The System - Billy Idol

Citroen C4: Ποιο είναι βρε παιδιά; :neutral: Πάντως λέει καθαρά: '...follow the leader'! :?

Δημοσ.
to pump it up to xero. to amesos epomeno einai afto pou psaxno

Βασίστηκα σε αυτά που γράφει ο billpeppas, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μπες εδώ επέλεξε τον αριθμό του σιντακίου και κάνεις κλικ στην 'ΕΠΙΛΟΓΗ'! Θα δεις τα περιεχόμενα του κάθε σιντακίου αναλυτικά! Δεν μπορεί! Θα βρεις αυτό που ψάχνεις!!! :wink:

Δημοσ.

Maria piga sto site prina kano post alla efoson den exei deigmata den boro na vro poio itan afto pou akousa. pane kai dio treis meres apo tote pou eida tin diafimisi kai to exo psiloxehasei distixos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...