vita Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι απ'τη διαφήμιση του αρώματος Mediterraneo του Antonio Banderas; Paco De Lucia-Entre Dos Aguas
IGITIHI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Αν παρακολουθούσε κανείς σας τη σειρά "Λίστα γάμου" στον ΝΕΤ (με Μπέζο, Βαλαβανίδη, Κοτανίδη, Χρυσομάλλη, Μαυρόπουλο και Μπότση), μήπως ξέρει να μου πει το τραγούδι των τιτλων τέλος;
Silok Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Paco De Lucia-Entre Dos Aguas Νάσαι καλά vita.Many tanks.
MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Γνωρίζει κανείς για το beat-άκι που ακούγεται στην 'προκλητική' διαφήμιση για το 'προκλητικό' Seat Leon; Επίσης' ποιο είναι το κομμάτι των τίτλων του 'Εκείνες κι εγώ' με τον Ζάχο Δόγκανο / Γιάννη Μπέζο! Γνωστό 60's στρατιωτικό εμβατήριο... :razz:
IGITIHI Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 MariaTs, δεν ξέρω πώς λέγεται το κομμάτι από το "Εκείνες κι εγώ" αλλά σίγουρα ακούγεται και στην ταινία "Η γέφυρα του ποταμού Κβάι". Ελπίζω να βοήθησα.
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 IGITIHI ναι βοήθησες! Τελικά πρόκειτε για το: River Kwai March/Colonel Bogey March - Mitch Miller & His Orchestra! Τhank you! Άλλος κανείς για το Seat Leon;
ste_pa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 ξερει κανεις το τραγουδι απο την διαφημηση της noxzema που παιζεται τελευταιως στην τηλεοραση; ευχαριστω εκ των προτερων
Socom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia psaxno ena tragoudi pou akougetai stin diafimisi tis sillogis "dance zone" apo tin delta club. to mono pou thimamai einai oti akougetai meta to "pump it up" kai gia poli ligo. efxaristo ek ton proteron
Socom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 to pump it up to xero. to amesos epomeno einai afto pou psaxno
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 to pump it up to xero. to amesos epomeno einai afto pou psaxno roflmao δεν είδα την λέξη ΜΕΤΑ Αν την πετύχω πάλι την διαφήμιση θα σου πω.
MariaTs. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Η Citroen επανήλθε με 2 διαφημιστικά: Citroen C2: Shock To The System - Billy Idol Citroen C4: Ποιο είναι βρε παιδιά; :neutral: Πάντως λέει καθαρά: '...follow the leader'! :?
billpeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και δεν έχω δεί την διαφήμιση του C4, μήπως Nigel & Marvin - Follow Da Leader 2002 ?
MariaTs. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 to pump it up to xero. to amesos epomeno einai afto pou psaxno Βασίστηκα σε αυτά που γράφει ο billpeppas, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μπες εδώ επέλεξε τον αριθμό του σιντακίου και κάνεις κλικ στην 'ΕΠΙΛΟΓΗ'! Θα δεις τα περιεχόμενα του κάθε σιντακίου αναλυτικά! Δεν μπορεί! Θα βρεις αυτό που ψάχνεις!!! :wink:
Socom Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Maria piga sto site prina kano post alla efoson den exei deigmata den boro na vro poio itan afto pou akousa. pane kai dio treis meres apo tote pou eida tin diafimisi kai to exo psiloxehasei distixos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα