Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys! Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι ξένο που λέει lalala... και από πίσω ακούγεται ένα σφύριγμα? Το έβαζε και στο I love TV κάθε φορά πριν βάλει διαφημίσεις, επίσης νομίζω ότι ακούγεται και στη διαφήμιση της συλλογής beach bar 2005 του compact disc club, προς το τέλος της διαφήμισης. Ευχαριστώ!

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Hi guys! Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι ξένο που λέει lalala... και από πίσω ακούγεται ένα σφύριγμα? Το έβαζε και στο I love TV κάθε φορά πριν βάλει διαφημίσεις, επίσης νομίζω ότι ακούγεται και στη διαφήμιση της συλλογής beach bar 2005 του compact disc club, προς το τέλος της διαφήμισης. Ευχαριστώ!

«Carolina Marquez - The Killer's Song» :)

Δημοσ.

Antonisk2003 εδώ είναι τα δείγματα του Beach Bar 2005 που ακούμε στην διαφήμιση. Για ακουσέ το και σημείωσε αν είναι κάποιο απ'αυτά, αυτό που θες!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Άκυρο! Η Cristina από πάνω με πρόλαβε! :lol:

Δημοσ.

psaxno to akribos epomeno komati pou paizei stin idia diafimisi

einai to teleytaio komati tis diafimisis beach bar 2005 του compact disc club kai paizete meta akribos apo ayto.....xerei kaneis poio einai?

Δημοσ.
psaxno to akribos epomeno komati pou paizei stin idia diafimisi

einai to teleytaio komati tis diafimisis beach bar 2005 του compact disc club kai paizete meta akribos apo ayto.....xerei kaneis poio einai?

«Dj Raw Vs. Gee & Lighter - Naked» :)

Δημοσ.
Το Σήριαλ στο Mega με τον Σπύρο Παπαδόπουλο,ξέρει κανείς το κομμάτι στην αρχή που παίζει με τους Τίτλους πώς λέγεται?

Modern Times - J-Five feat. Charlie Chaplin

Δημοσ.

ένα γαμάτο 80's κομμάτι που παίζει στο τρέιλερ της ταινίας "Ατσαλένιος αετός" που δείχνει στην τηλεόραση αυτές τις μέρες ποιο είναι?

Δημοσ.

Psaxnw ena tragoudi palio.Einai klassiko.Exei mono mousiki.Ksekinaei me piano kai argotera mpainei kai saksofono mesa.To epaize sta teleutaia epeisodia tou erasti dytikwn proasteiwn(tis epanalipseis).Einai polu xaraktiristiko.

Δημοσ.

Το Compact Disc Club έχει βγάλει μια συλλογή απο 4 cd Λεγόμενη Sunshine Reggae.

στην ιστοσελίδα της μπορείς να ακούσεις sample aπο τη συλλογή

εδώ είναι το Sample : http://www.compactdisclub.gr/ProdData/Mp3/Sunshine%20Reggae.mp3

και θέλω όποιος ξέρει να μου πει ποιο είναι το τραγούδι(τίτλο) που παίζει στο 21ο - 22ο

δευτερόλεπτο του .mp3 αυτού (αν θυμάμαι καλά με τη σειρά είναι 4ο - μου φαίνεται) - έχει πάντως σχετικά αργό ρυθμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...