zelatini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 gnwrizei kaneis ena GALLIKO tragoudaki pou paizei twra teleutaia sti diafimisi tou passat mallon pantws einai sigoura montelo tis VW? parepiptontws poli kali idea to forumaki.yparxoyn polles anazitouses psixes edw eksw... ZHTW H MOYSIKH KAI O RYTHMOS KAI H ANTALLAGH PLHROFORIWN KAI TRAGOYDIWN STO INTERNET KTL, KTL!!! :-P :-o :wink: :grin:
lizardking Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 φίλε μου το βρήκα!!!! αυτό είναι τελικά είσαι πρώτος!!!!!!
msimara Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μοιάζει με το soundtrack από το the last of the Mohicans Otan arxizei h seira tragoudaei h Elena Paparizou kai nomizo oti to tragoudi legetai "Mazi sou" Opel Corsa C'mon: Send It On - Sean Paul Thank you very much
lizardking Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 παίδες δεν λεγα για το soundtrack αλλά για την μουσική του τρέιλερ που είχε βάλει το mega. αλλά ο Vangosmech απάντησε σωστά και τον ευχαριστώ πολύ.
CrystalClear Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 mipos ta xerei kapoios??eidika tis visa το τραγούδι της πρωτοψάλτη λεγεται "μια μέρα χαράς" και εχει σπονσορα την millenium bank , όπου, απ' ό,τι εχω καταλάβει μπορείς και να το βρεις. οσο για το αλλο, τί να σου πω, κι εγώ περιμένω τοσες μέρες για κάποιο αποτέλεσμα για το τραγούδι απο τη διαφήμιση των κινητήρων VW Jetta, αλλα τζιφος... όσο ζούμε ελπίζουμε
joanna4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 καλησπερα ξερεις κανεις το μουσικο θεμα της διαφημισης cosmote ρουμανιας, το βιντεακι υπαρχει εδω : http://www.youtube.com/watch?v=RSetLjD11K8 μοιαζει με coldplay αλλα δεν...! καμμια ιδεα? ευχαριστω Ιωαννα
Vangosmech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 παίδες δεν λεγα για το soundtrack αλλά για την μουσική του τρέιλερ που είχε βάλει το mega. αλλά ο Vangosmech απάντησε σωστά και τον ευχαριστώ πολύ. τιποτα...my pleasure
castro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 έχει κανείς υπόψη του ποιο κομμάτι παίζει στο Gordon's τζιν τη νέα διαφήμιση με ένα παππού που ζωγραφίζει πάνω σε ένα τεράστιο τζάμι ;;;
pakoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 έχει κανείς υπόψη του ποιο κομμάτι παίζει στο Gordon's τζιντη νέα διαφήμιση με ένα παππού που ζωγραφίζει πάνω σε ένα τεράστιο τζάμι ;;; Αν και νομίζω έχει αναφερθεί... The Charlatans - The only one I know
castro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αν και νομίζω έχει αναφερθεί... The Charlatans - The only one I know Αν έχει ξαναφερθεί συγγνώμη για την επανάληψη. Πάντως έκανα μια αναζήτηση και δεν μου το έβγαλε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
iceman78 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εγω παλι θα ηθελα το ηρεμο κομματι πιανο που παιζει οταν η νταλια συζηταει με τον 2ο υποψηφιο.αυτον που τελικα δεχεται κιολας..Ειναι κλασσικο κομματι.εχει ακουστει σε πολλες ταινιες κτλ..ευχαριστω Alan Silvestri - Forrest Gump Suite
Michie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Geia sas pernaei twra tetarth 7 martiou sti 18h45 sto mega ston mamalagkh to " get up.. Carmen" toy Waldeck.. Den to briskw Pouthena ston internet HELP!!!?!?!?!
micraSport Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα...το κομμάτι με το οποίο έκλεισε το παρά πέντε προχθές...μετά το κομμάτι Alan Silvestri - Forrest Gump Suite Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Φιλικά George Edit:Άκυρο!!!Το έχουν δώσει πίσω... Ευχαριστώ και πάλι....
damienmaguire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Alan Silvestri - Forrest Gump Suite ευχαριστω πολυ!αυτο ειναι!
uhustick06 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 xairetai...re paidia einai ena pasignwsto tango pou exei paiksei se diafores tainia, twra teleutaia to eida se mia tainia pou diafimizei to star channel sto arwma gunaikas, einai ena pasignwsto tango...opoios me katalavei pls...perimenei apantisi euxaristw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα