Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση που δείχνει κατι παιδάκια να κάνουν γυμναστική και το μότο είναι ¨"Sport is only results? For us is fun first"? Είναι για brand αθλητικών ρούχων νομίζω.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.. ψαχνω για το τραγουδι που ακουγεται στην καινουργια διαφημιση της vodafone με σλογκαν ζησε την στιγμη!! κανεις που να γνωριζει?? :| ευχαριστω!

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.. ψαχνω για το τραγουδι που ακουγεται στην καινουργια διαφημιση της vodafone με σλογκαν ζησε την στιγμη!! κανεις που να γνωριζει?? :| ευχαριστω!

Μάλον το The Love Song - K-Os.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση που δείχνει κατι παιδάκια να κάνουν γυμναστική και το μότο είναι ¨"Sport is only results? For us is fun first"? Είναι για brand αθλητικών ρούχων νομίζω.

Μαλλον εννοεις το Iko-Iko απο Zap Mama

Υπαρχει σε πολλες εκτελεσεις.

Τη συγκεκριμενη μπορεις να τη βρεις και στο soundtrack του M.I.2

Δημοσ.
Μάλον το The Love Song - K-Os.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Δεν ειναι αυτο! H διαφημιση που λεω ειναι πολυ προσφατη πριν κανα δυο βδομαδες το πολυ ν βγηκε! ευχαριστω παντως κ για τν λιστα!

Δημοσ.

Γειά σας! Τι κάνετε? Είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω πως λειτουργεί!!!!!Τεσπα, μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που χόρεψαν στο ομαδικό στο so you think you can dance στο τελευταιο επισόδειο που την χορογραφία την έκανε η Natali Φωτόπουλος?Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!

Δημοσ.

Ευχαριστώ zenso! Άλλα τρία τραγούδια΄

1. Το τραγούδι στη σοκολάτα Παυλίδης-σε όλες τις version της διαφήμισης αυτό ειναι.

2. Στο γάλα Δέλτα με τους γονείς και το κοριτσάκι τους πάνω σ'ένα κρεβάτι-κάπου λέει νομίζω "...in my life I've travelled(?) far..."

3. Η διαφήμιση για τη "Λητώ"-είναι ρούχα εγκυμοσύνης ή κάτι τέτοιο

Thanks προκαταβολικά!:)

Δημοσ.

2. Στο γάλα Δέλτα με τους γονείς και το κοριτσάκι τους πάνω σ'ένα κρεβάτι-κάπου λέει νομίζω "...in my life I've travelled(?) far..."

Είναι το "In my life" των Chip. Για κάποιο περίεργο λόγο πολύς κοσμος που το αναζητάει στο internet παίρνει την απάντηση ότι είναι το Nemo των Nightwish. Μα καμία σχέση όμως!

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση της Mars σοκολάτας?

Συνήθως στο χωριό μου χρησιμοποιούνε το search...

Ένα tip...γράφεις "Mars" και πατάς search this topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...