Felicitas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση που δείχνει κατι παιδάκια να κάνουν γυμναστική και το μότο είναι ¨"Sport is only results? For us is fun first"? Είναι για brand αθλητικών ρούχων νομίζω.
Spyspeed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 euxaristo file(gia tin katanoisi)....gf is :twisted: .... Τίποτα φίλε... αλήθεια ποιος είναι ο gf?:-P
16horsepower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 geia sa paidia...loipon psaxno ena song pou eixe balei mia fora stin seira eglimata kai tragoudousan enas antras kai mia ginaika...elegan sunexeia haidi haidi ho..itan grigoro kai xaroumeno (den einai to minnie the moocher)...
16horsepower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τίποτα φίλε... αλήθεια ποιος είναι ο gf?:-P h gf(girlfriend)..:neutral:
@paeistipotamia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια.. ψαχνω για το τραγουδι που ακουγεται στην καινουργια διαφημιση της vodafone με σλογκαν ζησε την στιγμη!! κανεις που να γνωριζει?? :| ευχαριστω!
Sellers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια.. ψαχνω για το τραγουδι που ακουγεται στην καινουργια διαφημιση της vodafone με σλογκαν ζησε την στιγμη!! κανεις που να γνωριζει?? :| ευχαριστω! Μάλον το The Love Song - K-Os. Ρίξε μια ματιά εδώ.
zenso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι στη διαφήμιση που δείχνει κατι παιδάκια να κάνουν γυμναστική και το μότο είναι ¨"Sport is only results? For us is fun first"? Είναι για brand αθλητικών ρούχων νομίζω. Μαλλον εννοεις το Iko-Iko απο Zap Mama Υπαρχει σε πολλες εκτελεσεις. Τη συγκεκριμενη μπορεις να τη βρεις και στο soundtrack του M.I.2
@paeistipotamia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μάλον το The Love Song - K-Os.Ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν ειναι αυτο! H διαφημιση που λεω ειναι πολυ προσφατη πριν κανα δυο βδομαδες το πολυ ν βγηκε! ευχαριστω παντως κ για τν λιστα!
thesalonikios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Guys kalispera ... Kserei kaneis to theme song apo to so you think you can dance??? Sorry an exete apantisei ksana stin idia erwthsh alla nomizw oti eixa kanei kai paliotera search kai den vrika kati...
hulahulahup Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σας! Τι κάνετε? Είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω πως λειτουργεί!!!!!Τεσπα, μήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που χόρεψαν στο ομαδικό στο so you think you can dance στο τελευταιο επισόδειο που την χορογραφία την έκανε η Natali Φωτόπουλος?Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!
Felicitas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ zenso! Άλλα τρία τραγούδια΄ 1. Το τραγούδι στη σοκολάτα Παυλίδης-σε όλες τις version της διαφήμισης αυτό ειναι. 2. Στο γάλα Δέλτα με τους γονείς και το κοριτσάκι τους πάνω σ'ένα κρεβάτι-κάπου λέει νομίζω "...in my life I've travelled(?) far..." 3. Η διαφήμιση για τη "Λητώ"-είναι ρούχα εγκυμοσύνης ή κάτι τέτοιο Thanks προκαταβολικά!
imajica Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 2. Στο γάλα Δέλτα με τους γονείς και το κοριτσάκι τους πάνω σ'ένα κρεβάτι-κάπου λέει νομίζω "...in my life I've travelled(?) far..." Είναι το "In my life" των Chip. Για κάποιο περίεργο λόγο πολύς κοσμος που το αναζητάει στο internet παίρνει την απάντηση ότι είναι το Nemo των Nightwish. Μα καμία σχέση όμως!
tilbellos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση της Mars σοκολάτας?
billpeppas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση της Mars σοκολάτας? Συνήθως στο χωριό μου χρησιμοποιούνε το search... Ένα tip...γράφεις "Mars" και πατάς search this topic.
McRae Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Επειδη καποιος το ζητησε το τραγουδι που ακουγεται στις νεες διαφημισεις της Vodafone ειναι το Perfect Situation των Weezer Ιδου και το βιντεο (φανταζομαι επιτρεπεται..) http://www.youtube.com/watch?v=WgR-l3fhygw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα