johnyboy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 μοιαζουν αλλα δεν ειναι αυτο.ακουσε τα το ενα μετα το αλλο και θα το δεις.ωστοσο σε καποια διαφημιση επαιζε κι αυτο.θυμαται κανεις σε ποια???? δεν μπορω να θυμηθω.οποιος το ξερει ασ απαντησει,εδω ειναι το τραγουδι http://www.youtube.com/watch?v=UkUUaxjQCfI akouse to sto link pou sou esteila pm kai meta pes mou
Cristina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 akouse to sto link pou sou esteila pm kai meta pes mou Μπορείς να μας κάνεις ένα sample από το τραγούδι, με το σημείο που ακούγεται στη διαφήμιση;
mcvaggr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 oxi johnyboy den einai miazi poly kai ego etsi tin patisa pantos einai komatara
Spyspeed Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα, ψάχνω και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι το τραγούδι που ακούγεται στην καινούργια διαφήμιση της Sprite καμοιά ιδέα?
Nanoula Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Γεια! Ψαχνω για ένα κομματι που παιζει τις τελευταιες μερες στον ΑΝΤ1, σε ένα τρειλερ. Δε ξέρω τι διαφημίζει αλλά λέει κάτι για μια Μηχανή του Χρονου και παιζει απο πισω για λιγα δευτερα ένα solo ακουστικη κιθαρουλα... και μετα σταματαει... Το εχει ακουσει κανεις?!? Ευχαριστω...........
stimuli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Γεια! Ψαχνω για ένα κομματι που παιζει τις τελευταιες μερες στον ΑΝΤ1, σε ένα τρειλερ. Δε ξέρω τι διαφημίζει αλλά λέει κάτι για μια Μηχανή του Χρονου και παιζει απο πισω για λιγα δευτερα ένα solo ακουστικη κιθαρουλα... και μετα σταματαει... Το εχει ακουσει κανεις?!? Ευχαριστω........... Είναι το νέο CD της Μάρως Λύτρα.
stimuli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Κάποιο νέο από το τραγούδι του Δ. Μητροπάνου στον ALPHA;
MariaTs. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ρωτήθηκε μια φορά κι απάντηση δεν υπήρξε... Στο 'Κόκκινο Δωμάτιο' του Mega η μουσική των τίτλων είναι το 'Puttin' On The Ritz'. O ρυθμός φέρνει πολύ σε Perez Prado. Μήπως κανείς γνωρίζει κάτι;
pakoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ρωτήθηκε μια φορά κι απάντηση δεν υπήρξε...Στο 'Κόκκινο Δωμάτιο' του Mega η μουσική των τίτλων είναι το 'Puttin' On The Ritz'. O ρυθμός φέρνει πολύ σε Perez Prado. Μήπως κανείς γνωρίζει κάτι; Terry Snyder - Puttin' on the Ritz Αυτή η εκτέλεση είναι στο κόκκινο δωμάτιο...
Verso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 μοιαζουν αλλα δεν ειναι αυτο.ακουσε τα το ενα μετα το αλλο και θα το δεις.ωστοσο σε καποια διαφημιση επαιζε κι αυτο.θυμαται κανεις σε ποια???? δεν μπορω να θυμηθω.οποιος το ξερει ασ απαντησει,εδω ειναι το τραγουδι http://www.youtube.com/watch?v=UkUUaxjQCfI Το τραγούδι είναι 100% το Yamore του Salif Keita αλλά είναι διασκευασμένο στα Αραβικά.
MariaTs. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Terry Snyder - Puttin' on the RitzΑυτή η εκτέλεση είναι στο κόκκινο δωμάτιο... Xίλια ευχαριστώ!
wolfheart Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 καλημερα παιδια. θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ενα κομματι,ορχηστικο μαλλον, που επαιζε σε διαφημηση του δυο μερες μονο,το ακουσα και στο the myth.το ψαχνω πολυ καιρο τωρα. σας ευχαριστω
mksstratos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά χαίρετε!!!!Ψάχνω ένα τραγούδι,είναι πάρα πολύ γνωστό (γρήγορο κομμάτι απο τα παλιά) απο τη διαφήμιση του GORDON'S που παίζεται τώρα τελευταία στην TV.
tasos4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Hello everyone. Ξέρει κανείς το όνομα της ερμηνεύτριας από το τραγούδι «je t'aime»; Είναι αυτό που ακούγεται στην έναρξη της εκπομπής της Αννίτα Πάνια «je t'aime».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα