themis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 paidia malon to tragoydi apo to zagori einai Salif Keita & Cesaria Evora - Yomore den eimai sygoyros pantos einai fantastiko an thete na to akoysete http://youtube.com/watch?v=UkUUaxjQCfI μπορει να μην ειναι αυτο το τραγουδι,αυτο που ψαχναμε. αλλα κι αυτο καπου δεν επαιζε?θυμαστε που?
nick833 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 paidia sorry pou dn ksero poles plirofories gia ti diafimisi but i 'll take a shot ) i diafimisi tis WW pou vriskonte xima oi mixanes aftokiniton sto dromo me to koraki pou kathete... LOL Κάνε αναζήτηση για κινητήρες vw (kinitires ή kinhthres) αλλά το τραγούδι είναι μια διασκευή για την διαφήμιση. Προς τους διαχειρηστές: Η αναζήτηση (search) παραβλέπει τις λέξεις με λιγότερους από τέσσερις χαρακτήρες. Αυτό είναι ένας από τους λόγους για επαναλαμβανόμενα posts λόγω μη εύρεσης αποτελεσμάτων βλέπε vw, BMW, DVD+κάτι άλλο, και και και άλλα πολλά. Παρακαλώ να αλλάξει αυτή η προυπόθεση αναζήτησης!!!
boreiaproastia7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Paidia,to tragoudi apo thn diafimisi tou potou,the chivas life to xerete????
Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Προς τους διαχειρηστές: Η αναζήτηση (search) παραβλέπει τις λέξεις με λιγότερους από τέσσερις χαρακτήρες. Αυτό είναι ένας από τους λόγους για επαναλαμβανόμενα posts λόγω μη εύρεσης αποτελεσμάτων βλέπε vw, BMW, DVD+κάτι άλλο, και και και άλλα πολλά. Παρακαλώ να αλλάξει αυτή η προυπόθεση αναζήτησης!!! Ρίξε μια ματιά εδώ... Edit: Ελπίζω να μην πειράζει που δεν είμαι διαχειριστής... Paidia,to tragoudi apo thn diafimisi tou potou,the chivas life to xerete???? Mermaid Song - Sarah Khider Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση για να το βρείς. Να ξέρεις απλά για την επόμενη φορά...
kangelos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σε όλους! επειδή ψάχνω ψάχνω αλλά δεν γίνεται τίποτα, ανανεώνω την παράκληση. ψάχνω το τραγούδι από τη διαφήμηση του νέου VW JETTA TSI, με τους παρατημένους παλιούς κινητήρες. τραγουδάει γυναίκα και είναι γαλλικό. όποιος ξέρει... ευχαριστώ εκ των προτέρων Nomizw einai to "Felix Mendelssohn - Song Without Words" gia osous endiaferontai na to koitaksoun..
MariaTs. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Sellers κοίτα να δεις πως ξύπνησε η Πέπη μέσα μου: άλλο το Chivas Regal και άλλο το Chivas Life. Είναι 2 εντελώς διαφορετικά διαφημιστικά! Nomizw einai to "Felix Mendelssohn - Song Without Words" gia osous endiaferontai na to koitaksoun.. Και εγώ το κοίταξα! Για πες μου ποιο απ'όλα τα κομμάτια απ'τον διπλό δίσκο που μας προτείνεις, είναι το ζητούμενο; Και γιατί όλο αυτό τον καιρό που το ψάχνουμε λάβαμε και μια απάντηση που έλεγε ότι η μουσική είναι γραμμένη για την διαφήμιση; Όλοι ρωτούν τελευταία σχεδόν τα ίδια πράγματα και κανείς δεν κάνει τον κόπο να πατήσει έστω το κουμπάκι που λέει: Αναζήτηση Στο Θέμα! :neutral:
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 γεια σε ολους.ψαχνω ενα μουσικο κομματι το οποιο επαιζε στο backgroung του μεσημεριανου μαγκαζινο του ΣΚΑΙ (του ραδιοφωνικου σταθμου) παλια.οχι αυτο που παιζει τωρα, το προηγουμενο επισης ψαχνω το κομματι απ'το σημα της ALPHA DIGITAL της δορυφορικης σαν την ΝΟVA που εκλεισε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
kangelos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ το κοίταξα! Για πες μου ποιο απ'όλα τα κομμάτια απ'τον διπλό δίσκο που μας προτείνεις, είναι το ζητούμενο; Και γιατί όλο αυτό τον καιρό που το ψάχνουμε λάβαμε και μια απάντηση που έλεγε ότι η μουσική είναι γραμμένη για την διαφήμιση; Den kserw ti lene, orismenoi sto thlefwno gia na se ksefortwthoun h; den kseroun na sou apanthsoun KAMIA fora lene kai psemata.. Gia dokimase to "Mendelssohn's song without words 0p.67 No 2" apo ton disko tou Murray Perahia..(koita edw http://www.amazon.co.uk/Songs-Without-Words-Felix-Mendelssohn/dp/tracks/B000031WGZ/ref=dp_tracks_all_1/026-6835093-8886036#disc_1)
JaDo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα... Αναζητώ ένα κομμάτι που παίζει στο διαφημιστικό σπότ της σειράς HOUSE MD στο δορυφορικό κανάλι FOX espagna. Δεν ξέρω αν κάποιος από εδώ μέσα ασχολείται με δορυφορικά κανάλια αλλά ΙΣΩΣ κάποιος να είναι σαν κι εμενα ;p Εάν πάλι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει μπορώ να το ηχογραφήσω το σποτάκι αλλά δεν ξέρω πού και πώς να το ανεβάσω για να το ακουσετε... Thanks
k0litsas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 JaDo sikoseto sto you tube kai dose link...
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα...Αναζητώ ένα κομμάτι που παίζει στο διαφημιστικό σπότ της σειράς HOUSE MD στο δορυφορικό κανάλι FOX espagna. Δεν ξέρω αν κάποιος από εδώ μέσα ασχολείται με δορυφορικά κανάλια αλλά ΙΣΩΣ κάποιος να είναι σαν κι εμενα ;p Εάν πάλι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει μπορώ να το ηχογραφήσω το σποτάκι αλλά δεν ξέρω πού και πώς να το ανεβάσω για να το ακουσετε... Thanks http://www.sendspace.com Θα σε παρακαλούσα μόνο το αρχείο να έχει μικρό μέγεθος. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις αυτό, στείλε μου PM.
Chilli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to kommati pou paizei stin diafimi tou actionade ??? apo salif keita einai nomizw...
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 paidia malon to tragoydi apo to zagori einai Salif Keita & Cesaria Evora - Yomore den eimai sygoyros pantos einai fantastiko an thete na to akoysete http://youtube.com/watch?v=UkUUaxjQCfI Δε νομίζω να είναι αυτό το τραγούδι από το Ζαγόρι / ActionAid... Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαφήμιση από εδώ.
Chilli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 aaa se euxaristw polu etsi kai alliws gia tin amesi apantisi..
thanos75x Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το κομματι που παιζει στη διαφημιση με το BACARDI αν ειναι κομματι αυτο που ο barman παιζει με το γουδι και μολις σταματαει σταματε ολοι... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα