Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το κομμάτι που ακούγεται στο Μεγάλο Παζάρι ποιο είναι

Θα το έχουμε πει ίσα με 10 φορές...

«Holly Dolly - Dolly Song»

Δημοσ.
αυτο ρωταω κι εγω αλλα φαινεται πως κανεις δεν ξερει κανεις τιποτα...

το βιντεο τουλαχιστον το εχει κανεις;;

Λοιπον, ο καλλιτέχνης ειναι ο Salif Keita αν σας βοηθά καπως. το τραγουδι δεν εχει βρεθει ακομα.

Δημοσ.

paidia parakato paratheto apantisi pou vrika se alo foroum apo allon xristi oson afora to kommati tis diafimisis ZAGORI!

<<''Παιδιά καλημέρα, επειδή πράγματι το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και δεν μπορούσα να το βρώ πουθενά, επικοινώνησα με την εταιρεία ζαγόρι για να μου δώσουν τον τίτλο. Δυστυχώς μου απάντησαν και με ενημέρωσαν ότι το τραγούδι αυτό δεν υπάρχει αλλά είναι δημιούργημα του δημιουργικού τμήματος της διαφημιστικής εταιρείας που συνεργάζεται με το Ζαγόρι και απλά έχει πατήσει σε κάποιες γνώριμες νότες από παραδοσιακά τραγούδια της Κένυας.>>

Δημοσ.
pros mcvaggr

euge!!!Auto einai to zagori....menei na mathoume ga tin kapatapliktiki mousiki apo tin diafdimisi tis VW me tis ksexasmenes mixanes!!!ante paidia....pame!!!:)

Oxi mcvaggr den einai auto to kommati, an kai auto ine eksisou wraio. Epishs den nomizw na to dhmiourgiko tmhma diafhmishs na pathsan se notes apo thn paradosiakh mousikh ths Kenyas kai na dhmiourghsan ena tragoudi pou den mporoun na mas dwsoun..

proswpikh mou gnwmh ine oti yparxei, kai ine apo tragoudopoious opws Salif Keita kai h Cesaria Evora..

Δημοσ.

Μιας και ο λόγος για το διαφημιστικό: Ζαγόρι & Action Aid... το μυαλό μου είχε πάει σε αυτό που μας σημείωσε παραπάνω ο φίλος μας ο mcvaggr (κι επ'ευκαίριας καλώς όρισες στα μέρη μας, μετά από 3 χρόνια εγγραφής) και έτσι είχα όλο το βράδυ να το ψάχνω στην πλειάδα των mp3 μου. Άκουσα ότι είχα και δεν είχα από αφρικάνικη μουσική και μόνο σε ένα πλησίασε λίγο η μουσική που ακούγεται στο διαφημιστικό, που είναι του Kaouding Cissoko. Δεν απέκλεισα βεβαίως-βεβαίως το δίδυμο: Salif Keita & Cesaria Evora, γιατί και αυτοί οι δύο ερμηνεύουν κομμάτια αυτού του τύπου. Τελικά δυστυχώς τίποτε δεν μου έδινε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οπότε δεν έχουμε παρά να δεχθούμε το αποτέλεσμα ότι το κομμάτι γράφτηκε αποκλειστικά για τους σκοπούς της διαφήμισης, που όντως πήρε στοιχεία και μάλιστα έντονα απ'τις μουσικές των παραπάνω καλλιτεχνών!

Δημοσ.
Μιας και ο λόγος για το διαφημιστικό: Ζαγόρι & Action Aid... το μυαλό μου είχε πάει σε αυτό που μας σημείωσε παραπάνω ο φίλος μας ο mcvaggr (κι επ'ευκαίριας καλώς όρισες στα μέρη μας, μετά από 3 χρόνια εγγραφής) και έτσι είχα όλο το βράδυ να το ψάχνω στην πλειάδα των mp3 μου. Άκουσα ότι είχα και δεν είχα από αφρικάνικη μουσική και μόνο σε ένα πλησίασε λίγο η μουσική που ακούγεται στο διαφημιστικό, που είναι του Kaouding Cissoko. Δεν απέκλεισα βεβαίως-βεβαίως το δίδυμο: Salif Keita & Cesaria Evora, γιατί και αυτοί οι δύο ερμηνεύουν κομμάτια αυτού του τύπου. Τελικά δυστυχώς τίποτε δεν μου έδινε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οπότε δεν έχουμε παρά να δεχθούμε το αποτέλεσμα ότι το κομμάτι γράφτηκε αποκλειστικά για τους σκοπούς της διαφήμισης, που όντως πήρε στοιχεία και μάλιστα έντονα απ'τις μουσικές των παραπάνω καλλιτεχνών!

malon exis didio tora poy to akoysa kalytera pantos miazi

Δημοσ.

mcvaggr ξέρεις δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο! Θυμάμαι που κάποια στιγμή είχαμε βαλθεί όλοι μας να ψάχνουμε το λάτιν του Jose Cuervo και τελικά ήταν κι εκείνο μόνο για την διαφήμιση. Όπως και η μουσική της Vodafone (μετά το σκάνδαλο μέχρι και σήμερα), όπως και το σποτάκι της VW με τους κινητήρες και πόσα άλλα ακόμη σποτάκια που έχουν δική τους μουσική!

Δημοσ.
Λοιπον οσον αφορα διαφημησεις και εκπομπες υπαρχουν πολλα τραγουδια που θελω να βρω και δεν μπορω.εχω προσπαθησει να τα ψαξω στο google με τους στιχους αλλα δεν γινεται τιποτα.Γιαυτο ας τα παρω ενα ενα.Το τραγουδι τιτλων απο την εκπομπη ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ του mega ξερει κανενας ποιο ειναι?

to leei sto telos ths ekpomphs stous titlous telous an prosekseis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...