Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kalispera paidia.

Kserei kaneis to tragoudi apo ti diafimisi tou "Skoda"?

Prepei na leei kati san "one day in my life..."

Καλώς μας ήρθες κι εσύ! happy2.gif

Η απάντηση έχει ήδη δωθεί και με ένα search σίγουρα θα το έβρισκες, αλλά επειδή είσαι νέο μέλος, σου τη χαρίζουμε... tongue.gif

«Kris & Ron Van L. - Room For More»

blink.gif

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Μάλλον αυτό που ζητάς είναι το «This Love» από Maroon 5 και έχει ειπωθεί ξανά, οπότε μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά... " (δεν ξερω και πως γινεται η παραθεση)

Thanks και μπραβο... βλεπω τα καταφερες αμεσως σε κατι που εγω θεωρουσα αρκετα δυσκολο να βρεθει.Να δουμε τωρα αν μπορει κανενας να μου πει τον τιτλο απο ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και μηνες και δεν μπορω να το βρω...μονο που δεν ειναι απο καποια διαφημηση η εκπομπη η σειρα πειραζει? να δωσω πληροφοριες?

Δημοσ.
"Μάλλον αυτό που ζητάς είναι το «This Love» από Maroon 5 και έχει ειπωθεί ξανά, οπότε μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά... " (δεν ξερω και πως γινεται η παραθεση)

Thanks και μπραβο... βλεπω τα καταφερες αμεσως σε κατι που εγω θεωρουσα αρκετα δυσκολο να βρεθει.Να δουμε τωρα αν μπορει κανενας να μου πει τον τιτλο απο ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και μηνες και δεν μπορω να το βρω...μονο που δεν ειναι απο καποια διαφημηση η εκπομπη η σειρα πειραζει? να δωσω πληροφοριες?

Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες στο άλλο θέμα που έχουμε για αναζητήσεις τραγουδιών που δεν είναι από διαφημίσεις.

Εκεί μπορείς να ρωτάς για όποιο τραγούδι ψάχνεις που δεν έχει σχέση με κάποια διαφήμιση, τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό spot, κλπ. blink.gif

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών #2

Δημοσ.

Gia sas!! Pragmatika sas dino ta vathia mou sinxaritiria dioti pote dn pisteva oti tha ipirxan atoma toso "trela" giati i alithia einai an kai dn ksero polla apo mousiki gia diafimisis (an kai apo oti exo katalavei olo to rezume kai to "black out" tou egefalou pou prokalei mia diafimisi einai sti musiki:p) thelei entrivi me tin idia oso kai endiaferon gia afti.Dio diafimiseis mou traviksan tin prosoxi tous 2-3 telefteous mines i mia fisika einai to the android pou an kai i diafimisi tha ithele na ksipnisi polous "koimismenous" an kai aftoi vriskonte se koma lol... kai i alli einai afti me to poto tou Chivas opou virskete mia parea kai ta tsouzoun sta xionia. Sas efxaristo!

Δημοσ.

Κάποιος είχε ρωτήσει για ένα επεισόδιο των Singles στο τέλος ποιο τραγούδι ακουγόταν. Ήταν το Cristmas Eve (sarajevo 12/24) από Savatage. Και κάποιος άλλος ρώτησε για ένα επεισόδιο του Prison Break εκεί που πέφτει το αμάξι και ακούγεταο ένα τραγούδι κ.λ.π κ.λ.π ήταν το Hush απο Deep Purple.

Βαριέμαι να ψάχνω ποστς, αν απαντήθηκαν ξανά να και μια επιβεβαίωση...

Δημοσ.
Gia sas!! Pragmatika sas dino ta vathia mou sinxaritiria dioti pote dn pisteva oti tha ipirxan atoma toso "trela" giati i alithia einai an kai dn ksero polla apo mousiki gia diafimisis (an kai apo oti exo katalavei olo to rezume kai to "black out" tou egefalou pou prokalei mia diafimisi einai sti musiki:p) thelei entrivi me tin idia oso kai endiaferon gia afti.Dio diafimiseis mou traviksan tin prosoxi tous 2-3 telefteous mines i mia fisika einai to the android pou an kai i diafimisi tha ithele na ksipnisi polous "koimismenous" an kai aftoi vriskonte se koma lol... kai i alli einai afti me to poto tou Chivas opou virskete mia parea kai ta tsouzoun sta xionia. Sas efxaristo!

Για το Chevas:

Mermaid Song - Sarah Khider

Δημοσ.
Gia thn apexth mousikh apo thn diafimish tou ZAGORI xeroume kati???

αυτο ρωταω κι εγω αλλα φαινεται πως κανεις δεν ξερει κανεις τιποτα...

το βιντεο τουλαχιστον το εχει κανεις;;

Δημοσ.

Λοιπον οσον αφορα διαφημησεις και εκπομπες υπαρχουν πολλα τραγουδια που θελω να βρω και δεν μπορω.εχω προσπαθησει να τα ψαξω στο google με τους στιχους αλλα δεν γινεται τιποτα.Γιαυτο ας τα παρω ενα ενα.Το τραγουδι τιτλων απο την εκπομπη ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ του mega ξερει κανενας ποιο ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...