harkouts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σε όλους! επειδή ψάχνω ψάχνω αλλά δεν γίνεται τίποτα, ανανεώνω την παράκληση. ψάχνω το τραγούδι από τη διαφήμηση του νέου VW JETTA TSI, με τους παρατημένους παλιούς κινητήρες. τραγουδάει γυναίκα και είναι γαλλικό. όποιος ξέρει... ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομιζω πως ειναι το ιδιο που παιζοταν και παλαιοτερα (οχι για το Jetta) το Le plus beau de quartier tis Carla Bruni. Για τσεκαρε το
batigol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 geia xara...psaxno ena aggliko tragoudi pou to eixa akousei sta egglimata kai tragoudagan sigoura enas antras kai mia ginaika mporei kai perissoteroi omos..to mono pou thimamai apo ta logia einai pou elege sinexeia "...haidi haidi ho..."..den ksero an boithao katholou kai an thimizo kati se kapoion...den thimimai tipota allo distixos... File prepei na psaxneis to "Minnie the Moocher" apo Blues Brothers, an kai mporeis na to vreis se arketes ekteleseis apo pollous.... as kanoume kai mia prospatheia na vroume to tragoudaki apo to ZAGORI gia ta xrhmata pou mazevoun....efxaristw
16horsepower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 File prepei na psaxneis to "Minnie the Moocher" apo Blues Brothers, an kai mporeis na to vreis se arketes ekteleseis apo pollous.... as kanoume kai mia prospatheia na vroume to tragoudaki apo to ZAGORI gia ta xrhmata pou mazevoun....efxaristw oxi file to minnie the moocher to exo den einai auto..basika auto pou psaxno einai allou stil pio xaroumeno...einai diskolo na brethei to ksero:(
stimuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι του Δ. Μητροπάνου που ακούγεται στην σειρά " Για την καρδιά ενός αγγέλους " του ALPHA;
CrystalClear Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Νομιζω πως ειναι το ιδιο που παιζοταν και παλαιοτερα (οχι για το Jetta) το Le plus beau de quartier tis Carla Bruni.Για τσεκαρε το το κοίταξα, δεν είναι αυτό... το ψάξιμο συνεχίζεται...
Arheos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα κι απο εμένα. Μόλις παρακολούθησα στο σπόρ plus (σπόρ+) ένα αφιέρωμα στο wrc υπό την μουσική υπόκρουση ενός φοβερού κομματιού στο οποίο σε κάποια στίγμη ακούγονται τα λόγια so take a look at me now. Όποια βοήθεια δεκτή.Merci Beaucoup! Να ψάχνεις Stereophonics - Dakota;
playmusic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Προς Arheos απάντηση. Πιθανότατα ψάχνεις αυτό Song: AGAINST ALL ODDS (TAKE A LOOK AT ME NOW) του Phil Collins Βρές το και ακουσέ το.
mikasgm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Χαιρετώ τους insomniacs. Μήπως γνωρίζει κανείς το κομμάτι που έχει η Στεφανίδου στην αρχή της εκπομπής της; Έπαιξε πάρα πολύ και στο πρωτάθλημα πατινάζ της Βαρσοβίας, τις προηγούμενες ημέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια..
themis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ξερετε πιο ειναι το τραγουδι στη διαφημιση που λεει <<στην ευρωπη διψανε για μπαλα ,στην αφρικη διψανε για ..>>
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ξερετε πιο ειναι το τραγουδι στη διαφημιση που λεει <<στην ευρωπη διψανε για μπαλα ,στην αφρικη διψανε για ..>> αυτό θα ρωτούσα κ γω μόλις τώρα! στην αγγλία διψάνε για μπάλλα...στην κένυα διψάνε..!
Mixalakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Διαφήμιση Eurobank.... 'Django Reinhardt - Minor Swing'
theone Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 tha rotiso gia mia palia diafimisi tou citroen c2 radio deejay. mipos kserei kaneis to komati afto pou pezi? efxaristo...
jiachouc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως ξερει κανενας τον τιτλο του τραγουδιου απο την διαφημηση του lipton tea που παιζει αυτον τον καιρο στην τηλεοραση???Δεν πιστευω να το βρω σε καμμια σελιδα με τραγουδια διαφημησεων γιατι εχω ψαξει.Καλα ε super τραγουδακι δεν ειναι?εχω παθει την πλακα μου!
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως ξερει κανενας τον τιτλο του τραγουδιου απο την διαφημηση του lipton tea που παιζει αυτον τον καιρο στην τηλεοραση???Δεν πιστευω να το βρω σε καμμια σελιδα με τραγουδια διαφημησεων γιατι εχω ψαξει.Καλα ε super τραγουδακι δεν ειναι?εχω παθει την πλακα μου! Πρώτα από όλα καλώς ήρθες. Κατά δεύτερον, τραγούδια διαφημίσεων ψάχνουμε σε τούτο εδώ το topic. Και για το τέλος, σου έχω μια έκπληξη... Μάλλον αυτό που ζητάς είναι το «This Love» από Maroon 5 και έχει ειπωθεί ξανά, οπότε μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά...
toniki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera paidia. Kserei kaneis to tragoudi apo ti diafimisi tou "Skoda"? Prepei na leei kati san "one day in my life..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα