Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Υπάρχει το κουμπάκι που λέει "Search this thread"...

Τέλος πάντον.

Το ερώτημά σου απαντήθηκε πριν 1-2 σελίδες, αλλά ας το ξαναπούμε

Conjure One - Endless Dream ( Viruz-V High Speed Mix )

[ αν και κατά την άποψή μου το κομματάκι αξίζει περισσότερο στην κανονική version, αργό και γαμ**τερό :P ]

Thnx!!!

Sorry για την επανάληψη αλλά το search δε μου έβγαζε αποτελέσματα και βαρέθηκα να το ψάξω παραπάνω anyway...

Πράγματι η original slow version (από το album Extraordinary Ways) είναι κλάσεις ανώτερο από το remix που παίζει στον ΣΚΑΙ.

Πάντως είναι μια καλή αρχή (από έναν σταθμό που γενικά δείχνει να έχει άλλη άποψη) να ακούμε καλές μουσικές σε τρείλερ αντι για τα συνήθη βαρετά θεματάκια. Το συγκεκριμένο μου κόλλησε από την πρώτη φορά που το άκουσα και τέλικα μάλλον άξιζε τον κόπο!:-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!ξερει καποιος μηπως ενα κομματι που ακουγεται στη διαφημιση του Βιταμ??οσο ακουγεται δεν εχει λογια,ενω πρεπει ναναι φλογερα η φλαουτο.μαλλον ειναι ορχηστρικο..οποιος ξερει...:grin:

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια!!ξερει καποιος μηπως ενα κομματι που ακουγεται στη διαφημιση του Βιταμ??οσο ακουγεται δεν εχει λογια,ενω πρεπει ναναι φλογερα η φλαουτο.μαλλον ειναι ορχηστρικο..οποιος ξερει...:grin:

Καλώς ήρθες στο Insomnia.gr. blink.gif

Έχει ήδη αναφερθεί, αν και μάλλον η εκτέλεση στην διαφήμιση δεν είναι των Dead Can Dance, αλλά ίσως κάποια version ειδική για τη διαφήμιση. blink.gif

Δημοσ.

Annouκ, καλησπέρα και σε σένα (και καλώς σας βρήκα!) Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πράγματι από Dead Can Dance και λέγεται Saltarello. Eγώ το έχω με τη συμμετοχή της Loreena McKennit.

Δημοσ.
Hi! Ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση των caprice με τη μαύρη σοκολάτα?

Αν δε κάνω λάθος προαναφέρθηκε, το έψαξα κι εγώ !

Pleasure Ground - Carolina Merquez :)

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που ακούστηκε χτες στην σειρά 50-50 την στιγμή που αποχαιρετούσαν τον γαμπρό του Φιλλιπίδη στο σταθμό γιατί πήγαινε φαντάρος.

Το έγραψα σε midi σε περίπτωση που καταλάβει κάποιος.

Εδώ.

Δημοσ.
Το έγραψα σε midi σε περίπτωση που καταλάβει κάποιος.

Εδώ.

«Nicola Piovani - La Vita E Bella», από το ομώνυμο soundtrack. blink.gif

Κάνεις πολύ καλή δουλειά με τα midi... blink.gif

Δημοσ.
«Nicola Piovani - La Vita E Bella», από το ομώνυμο soundtrack. blink.gif

Κάνεις πολύ καλή δουλειά με τα midi... blink.gif

Σε ευχαριστώ. Και για τα καλά σου λόγια και για τις καλές σου γνώσεις.

Δημοσ.
aloha gyus....loipon psaxno song apo mia ad alla den thimamai poia einai....pou leei "you are the sunshine chase away the clouds....warm smilling bring joy to my life...'' kapos etsi sto peripou...

a tin eida tora...einai tou hemo...sto search den brika kati

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...