Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Σε κάποιο σημείο μοιάζει πολύ με το «Όταν Έρχονται Τα Σύννεφα» του Μάνου Χατζιδάκι το οποίο ακουγόταν πριν από πολλά χρόνια σε κάποιες εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης... Μπααα. Στης AIM την διαφήμηση ακούγεται αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο άλλο thread.
BladeRunner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 το search δεν μου δουλευει τουλαχιστον 3 ωρες.κανω search και μου βγαζει λευκη σελιδα...ασε που ως την 131 σελιδα(απο το τελος ξεκινωντας) δεν μου εβγαλε αποτελεσμα οποτε..... dkny-be delicious αρωμα!! στιχοι:theres star that shines for everyone theres a brand new day and a rising sun
nick833 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Από την σειρά της ΝΕΤ "μόνο εσύ" σήμερα 28/12 στην σκηνή που ο Αιθερίδης χαστουκίζει την Μακρυπούλια ακούγεται ένα ψιλορόκ τραγούδι και ακόμη ένα από τους τίτλους τέλους. Όποιος γνωρίζει, κερδίζει !!! Έγραψα δύο μικρά sample σε ένα zip 370 KB
Cristina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μπααα. Στης AIM την διαφήμηση ακούγεται αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο άλλο thread. Ναι ναι! Και έλεγα τί μου θύμιζε... Την έχω πετύχει την διαφήμιση και όπoτε την πετυχαίνω στο μυαλό μου πάλι ο Χατζιδάκις έρχεται... Από την σειρά της ΝΕΤ "μόνο εσύ" σήμερα 28/12 στην σκηνή που ο Αιθερίδης χαστουκίζει την Μακρυπούλια ακούγεται ένα ψιλορόκ τραγούδι και ακόμη ένα από τους τίτλους τέλους. Όποιος γνωρίζει, κερδίζει !!!Έγραψα δύο μικρά sample σε ένα zip 370 KB «Bruce Dickinson - Omega»
rohamis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kalispera paidia molis graftika edo gia enan kai mono logo (an kai pistevo mias kai vrika auto to site tha meino tora! faitetai xrisimo ) apo tin diafimisi tou Jameson me ton drummer ton iaponezo.. auto to kommati thelo san trelos no to vro kai den gnorizo ton titlo tou.. plz voithisteme ... thanks prokatavolika
vuelvo al sur Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kalhspera kai xronia polla se oloys!! mhpos kserei kapoios thn moysikh apo to kokkino domatio sto mega??? to psaxno edo kai poly kairo..... opoios to brei.... help!!!!
pakoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kalhspera kai xronia polla se oloys!!mhpos kserei kapoios thn moysikh apo to kokkino domatio sto mega??? to psaxno edo kai poly kairo..... opoios to brei.... help!!!! Το κομμάτι είναι παμπάλαιο και λέγεται "Puttin' on the Ritz"... Το έχουν πει διάφοροι (Fred Astaire, Peggy Lee κλπ) και πιο γνωστό έγινε από την εκτέλεση του "Taco", κάπου στις αρχές των 80's... Τώρα, η εκτέλεση που ακούγεται στη σειρά πρέπει να είναι από Terry Snyder...
nick833 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 «Bruce Dickinson - Omega» Ευχαριστώ Cristina, είσαι master σε όλα τα είδη μουσικής Μου βρήκες το ένα για να βρώ εγώ το άλλο τραγούδι που ήταν πάλι από τον ίδιο, αλλά επειδή τα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά και δεν πιάνω όλες τις λέξεις. Θα το βρω πάντως
Cristina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ Cristina, είσαι master σε όλα τα είδη μουσικής Μου βρήκες το ένα για να βρώ εγώ το άλλο τραγούδι που ήταν πάλι από τον ίδιο, αλλά επειδή τα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά και δεν πιάνω όλες τις λέξεις. Θα το βρω πάντως Κι εγώ με search τα βρήκα τα τραγουδάκια. Δεν τα ήξερα. Το άλλο που ψάχνεις είναι το «Arc Of Space» του Bruce Dickinson κι αυτό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν το ίδιο με το άλλο... Πολύ ωραία τραγουδάκια.
tosodoula Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kalispera (kalimera) paidia kai xronia polla!!!!!! Exw faei kollima edw kai polyyyyyy kairo me ti mousiki apo mia diafimisi tou bacardi pou sto telos leei "there's latin spirit in everyone"... Ekana kai edw anazitisi kai mou vrike mono tin kainourgia (bacardi mohito i kati tetoio) pou den einai auto pou psaxnw...! TO KSEREI KANEIS AYTO TO TRAGOYDI POY LEW???
vuelvo al sur Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω πολυ pakoyli...ειχα φαει σκαλωμα τοσο καιρο και δεν μπορουσα να το θυμηθω με τιποτα!!!!
nick833 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ με search τα βρήκα τα τραγουδάκια. Δεν τα ήξερα. Το άλλο που ψάχνεις είναι το «Arc Of Space» του Bruce Dickinson κι αυτό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν το ίδιο με το άλλο... Πολύ ωραία τραγουδάκια. Ευχαριστώ και πάλι respekt Χρόνια Πολλά και καλλά !!!
KITRINOMAVRO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Geia sas magkes kai magkitisses! Prwto post sto forum edw, psaraki dhladh. Mporei kapoios/kapoia na me voh8hsei? Psaxnw ton titlo apo thn mousikh tou track pou paizei sthn diafhmish tou Playboy sthn thleorash pou fernei se disco house. To gnwrizei kapoios?
KITRINOMAVRO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ok, done. To epsaxa sthn lista pou dw8hke. Sorry alla den to eixa dei prin.
fwtonio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Το κομμάτι στη διαφήμιση του AXE SPRAY που σκάνε από παντού γυναίκες και πάνε σε έναν άντρα που ψεκάζεται; Jenkins, Karl Adiemus - Dies Irae
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα