Croft7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κ γω κάτι? Θα ρωτήσω... Στη σειρά του Mega Πάλι Απ' Την Αρχή, σε κάθε επεισόδιο ακόυγεται ένα ορχηστρικό κομμάτι που ξεκινά με κιθάρα αν θυμάμαι καλά και μετά έχει μία τρελή μελωδία.. Αν το ξέρει κανένας... Σε ΚΑΘΕ επεισόδιο το βάζει Θενξ ιν αντβάνς
fallen_angel82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Στο χθεσινό στην υγεία μας, που είχε αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, κάποια στιγμή είπε ένα τραγούδι κάποιος Βασίλης Σκουλάς (νομίζω), με μια λύρα. Νομίζω ότι το τραγούδι λέγεται Άσπρο μαντήλι. Any help (πχ αν υπάρχει σε κάποιο cd)?
KOURABIES Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 μηπως ξερει κανεις το τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του αρώματος "Into the Blue" της Escada (μια γυναίκα μέσα στο νερό με ένα κόκκινο φόρεμα που γίνεται λουλούδι)???ειναι αναγκη
Dimitris22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 gia sas paides mipos gnorizi kanis tipota gia to kommati pou pezi stin diafimisi tou DRAMBUIE??
Founes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς ποιο ειναι το κομματάκι του intro της μεσημεριανής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου ??? Ειναι με βιολιά και τσέλα!
Chris83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα ..μήπως ξέρει κάποιος πως λέγεται ο τίτλος του τραγουδιού απ'τη σειρά που παίζει στον αντ1 για την άννα; Ευχαριστώ..
Kelly_0001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Γεια... Το κομμάτι στο σποτάκι του Scoda Roomster το έχουμε πει - είναι που λέει "One day in your life, one moment in time"? Στο search δεν βρήκα κάτι. Με την ευκαιρία να πω και 2-3 που άκουσα και μου άρεσαν αρκετά αν και δεν τα έχει αναζητήσει κανείς. Guerlain - Insolence (αυτό με την Hilary Swank) -> Muse - Histeria Kenzo - Amour -> Coco Rosie - Good Friday Και στο σποτ για την εκπομπή της Άσης Μπήλιου (Stars System) ή κάτι τέτοιο ακουγόταν το υπέροχο Girl One Day από Sunset Blvd.
MariaTs. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Γεια... Το κομμάτι στο σποτάκι του Scoda Roomster το έχουμε πει - είναι που λέει "One day in your life, one moment in time"? Στο search δεν βρήκα κάτι. Room For More - Kris & Ron Van L. Και μιας και ο λόγος για αναζητήσεις και αποτελέσματα και μιας και σε μένα η 'αναζήτηση' δεν έδωσε αποτέλεσμα... το κομμάτι που ακούγεται στο σποτ του Axe Effect (με τον τύπο στην παραλία που αρωματίζεται και ξεφυτρώνουν γυναίκες από παντού τρέχοντας και κολυμπώντας) είναι το: Requiem: Dies Irae - Karl Jenkins
vlachaquito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Hmm edo exo kati dyskolo tora. Kommati pou paizei se diafhmish ekpomphs tou discovery. H ekpomph legete bangla bangers kai einai gia 1 indo o opoios knei metatropes se aytokinhta. H mousikh einai sxetikh me thn katagogh tou, indian style opoios thelei kai den exei dei to diafhmistiko (to 99% ton xrhston fantazomai lol) to stelno email, 400 kb einai mono. Thanx
Kelly_0001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Room For More - Kris & Ron Van L. Thank you... Σαν τίτλο το έχω δει ξάνα εδώ μέσα, μάλλον θα είχε αναφερθεί - sorry γι'αυτο. Ενας θεός ξέρει τι αναζήτηση έκανα!
damino Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μη με ξεχασετε ε ? Περιμενω να ακουσετε το κοματι απο τη διαφημιση του αρωματος bulgary
drtassos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 gia sas paides mipos gnorizi kanis tipota gia to kommati pou pezi stin diafimisi tou DRAMBUIE?? Howie B - Hey Jack (UNKLE Metamorphosis Mix)
apostolis_st Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Guys, κάνένα νέο από τις ''Ανυπότακτες Καρδιές'' (Rebelde Way)? Pls, έχω φάει τον κόσμο... Κατά 99% το λέει ο Ζακ Στεφάνου... (μόνο αυτό κατάφερα να βρω και πάλι δεν είναι σίγουρο)
MariaTs. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Thank you... Σαν τίτλο το έχω δει ξάνα εδώ μέσα, μάλλον θα είχε αναφερθεί - sorry γι'αυτο. Ενας θεός ξέρει τι αναζήτηση έκανα! Δεν έχεις άδικο! Εγώ ρωτούσα και τελικά μου απάντησα!!!
mikasgm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μη με ξεχασετε ε ?Περιμενω να ακουσετε το κοματι απο τη διαφημιση του αρωματος bulgary to exw hdh apanthsei to bvlgari re senior, amesws sxedon molis to zhthses! eipame Dio Come Ti Amo apo Domenico Modungo! μηπως ξερει κανεις το τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του αρώματος "Into the Blue" της Escada (μια γυναίκα μέσα στο νερό με ένα κόκκινο φόρεμα που γίνεται λουλούδι)???ειναι αναγκη not for sale από Cocorosie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα