Cristina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά γνωρίζει κανείς το τραγούδι από τη διαφήμιση του αρώματος Silver Black του Azzarro ;;;;;;;;;;;;(Είναι σχετικά πρόσφατη, οπότε ίσως να μην την έχει δει πολύς κόσμος ακόμα) Αυτή είναι η διαφήμιση;
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Πληροφοριακά, η μουσική από το trailer της ταινίας ο μεσσίας του διαβόλου στο star είναι το The unisex - pigs & their farms (live@best radio).
castro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αυτή είναι η διαφήμιση; Ναι αυτή. Μόνο που δεν μιλάω για τα μπιτάκια που δίνουν στο site, αλλά για την απαλή μουσική που παίζει στο intro. Αν άκουσα μια φωνή εκεί λέει "...under the same...", αλλά δεν είμαι και σίγουρη. :-? Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Founes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αν μ' αγαπάς - Σειρά Alpha (TV SPOT) // J-Walk - French Letter
apostolis_st Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Hello! Ψάχνω να βρω το τραγούδι που ακούγεται όταν αρχίζει η σειρά Rebelde Way (Ανυπότακτες καρδιές) στο ΕΤ1. Το ελληνικό... Μήπως ξέρεις κανείς τίτλο και ποιός το λέει; Έχω ψάξει π-α-ν-τ-ο-ύ και δεν έχω βρει τίποτα σχετικό! Thanx anyway!
ZaKtes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ασχετο με διαφήμιση , αλλά καταπληκτικό παιχνίδι ... Πώς τον λεν' τον ποταμό? Ψάχνω το Oui oui monsieur
paparoupas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ψαχνω το τραγουδι της διαφημισης απο τα ρουχα Attrativo, οπου η Μαρια παιζει βιολοντσελο (η κατι τετοιο...).
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ψαχνω το τραγουδι της διαφημισης απο τα ρουχα Attrativo, οπου η Μαρια παιζει βιολοντσελο (η κατι τετοιο...). το εχω εγω! αλλα πώς θα στο δωσω; περιμενε, αν βρω τον τιτλο θα σου πω σε λιγο! λοιπον ειναι : Mιχάλης Ζέης - Attrattivo εχει ξαναειπωθει...
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν και νόμιμα από εδώ. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] paparoupas δες και απο παλιο post....
paparoupas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λες αυτο, που εχει στην υπογραφη της η Cristina. Το ειχα κατεβασει αυτο, αλλα σημερα που ξαναακουσα τη διαφημιση μου φανηκε οτι ηταν αλλο... Thanx!!
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λες αυτο, που εχει στην υπογραφη της η Cristina. Το ειχα κατεβασει αυτο, αλλα σημερα που ξαναακουσα τη διαφημιση μου φανηκε οτι ηταν αλλο... Thanx!! ναι αυτο λεω. αυτο ειναι το τραγουδι,ειμαι 99% σιγουρη!
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λες αυτο, που εχει στην υπογραφη της η Cristina. Το ειχα κατεβασει αυτο, αλλα σημερα που ξαναακουσα τη διαφημιση μου φανηκε οτι ηταν αλλο... Thanx!! ναι αυτο λεω. αυτο ειναι το τραγουδι,ειμαι 99% σιγουρη!
Cristina Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λες αυτο, που εχει στην υπογραφη της η Cristina. Το ειχα κατεβασει αυτο, αλλα σημερα που ξαναακουσα τη διαφημιση μου φανηκε οτι ηταν αλλο... Thanx!! Το κομμάτι είναι αυτό 100%. Άλλωστε το δίνει η ίδια η Attr@tivo σαν spot theme. Για ξαναδές τη διαφήμιση...
mikasgm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι της διαφήμισης του αρώματος BVLGARI είναι ουσιαστικά το Dio come ti amo του Domenico Modugno, ελαφρώς επεξεργασμένο!
soniasim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς χθες από 10η εντολή,ποιο έπαιξε την ώρα που ήταν στην ταβέρνα όταν μαχαίρωνε τον άλλον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα