Dimitris22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Τα παρακάτω είναι από απάντηση σε mail για τα τραγούδια από τη 10η Εντολή. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος το απάντησε αφού δεν είναι δική μου η ερώτηση, απλά έτυχε να πέσει στα χέρια μου οπότε το παραθέτω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Το mail έχει ημερομηνία 28/10 GIA Na voithiso ligo gia osous psaxnoun akoma: to kommati D.E edwards-low estate psakste to kalitera me artist tous 16Horsepower giati o D. eugene edwards einai melos ton 16horsepower. to AMORE DEL TROPICO EINAI album ton black heart procession kai den iparxi omonimo tragoudi para mono album kai den iparxoun san tragoudia oute ta one kai three to three iparxi mono san albums ops episis kai to one kai den iparxoun omonima tragoudia Elpizo na voithisa......
mrl007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 sto 2meres mono to kommati pou epaize otan ''tsakonontan'' sofia-aris or8ioi sto piti tou ,to paizei se ka8e epeisodio sxedon... kapoios??
Mixalakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 sto 2meres mono to kommati pou epaize otan ''tsakonontan'' sofia-aris or8ioi sto piti tou ,to paizei se ka8e epeisodio sxedon... kapoios?? Λίγες σελίδες πριν έχουν αναφερθεί όλα τα ορχηστρικά που κατα καιρούς ακούγονται... Για σήμερα κάποια απο αυτά που ακούστηκαν... Στους τίτλους τέλους...'Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow' καθώς και στη μέση της σειράς 'Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms'...
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αχ και ήθελα να το γράψω αν κ δν το είχε ρωτήσει κανείς για τν chevas.Btw η διαφήμηση αυτή είναι από το 2004!!Αλλά μετράει πολύ!Μια θέλω να ρωτήσετε κ να σας πω.....αντε.... Να ρωτήσω μια εγω;Από τις σπάνιες φορές που βλέπω tv.Στην 10η εντολή απόψε είχε μια σκηνή όπου έπαιζε ένα τραγούδι που το ακούω στο ράδιο αλλά δν το ξέρω,ήταν κάπως έτσι-It's in the water baby.......it's between me and you..... Αν σας έκανα να καταλάβετε,βοηθήστε... Παίδες το βρήκα, placebo-post blue.
Sand Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι έχω πάθει ζημιά με ένα άλλο κομμάτι που έπαιξε στη 10η εντολή σήμερα..Δωστε τα φώτα σας αν μπορείτε! Ήταν ένα μελαγχολικό κομμάτι με γυναικεία φωνητικά (χωρίς λόγια) οπου ακουγόταν και ενα παιδικό κλάμα..το έπαιζε στις σκηνες που έκανε flashback και έδειχνε το παιδάκι εκείνο. . . Αχ όποιος ξέρει plz helppp!
16horsepower Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Hello guys....sto simerino episodio singles ebale se mia stigmi to Phoenix of my heart(nomizo)pou leei wild thing you make my heart sing.Ego to exo apo tous Clan of Xymox alla itan alli ektelesi.Mipos kserei kaneis apo poious?
Blackheart Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι έχω πάθει ζημιά με ένα άλλο κομμάτι που έπαιξε στη 10η εντολή σήμερα..Δωστε τα φώτα σας αν μπορείτε! Ήταν ένα μελαγχολικό κομμάτι με γυναικεία φωνητικά (χωρίς λόγια) οπου ακουγόταν και ενα παιδικό κλάμα..το έπαιζε στις σκηνες που έκανε flashback και έδειχνε το παιδάκι εκείνο. . . Αχ όποιος ξέρει plz helppp! Και εγώ το συγκικριμένο κομμάτι ψάχνω να βρω.Πάντως για να βοηθήσω λίγο ένα παρόμοιο κομμάτι ακούγεται στην ταινία "ΒΑΒΕL"!Δεν είμαι πολύ σίγουρος αλλά κάτι μου θυμίζει..Οπότε η λύση ίσως βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας!
MATH Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Mou Aresei Poly To Song Pou Tragoudaei H Rallia Xrhstidou,stous Titlous Ths Seiras Tou Ant1: Gia Thn Anna. Gnwrizei Kaneis Pou Mporw Na To Vrw???
Andree Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι έχω πάθει ζημιά με ένα άλλο κομμάτι που έπαιξε στη 10η εντολή σήμερα..Δωστε τα φώτα σας αν μπορείτε! Ήταν ένα μελαγχολικό κομμάτι με γυναικεία φωνητικά (χωρίς λόγια) οπου ακουγόταν και ενα παιδικό κλάμα..το έπαιζε στις σκηνες που έκανε flashback και έδειχνε το παιδάκι εκείνο. . . Αχ όποιος ξέρει plz helppp! Είναι το Human Game της Lisa Gerrard
Azaell Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 HELLO!!! Μηπως εχουμε κανα νεο για τον το τιτλο του τραγουδιου απο την διαφημηση του Seat Leon!!αυτη που ειναι στο Monte Carlo???
soniasim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Στους τίτλους τέλους της 10ης εντολής,γνωρίζουμε ποιο έπαιξε;;;
Andree Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Στους τίτλους τέλους της 10ης εντολής,γνωρίζουμε ποιο έπαιξε;;; Medusa του Brendan Perry
soniasim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Medusa του Brendan Perry Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!
legro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ξερει κανει το τραγουδι που παιζει στο Bacardi Mojito?
k@terin@ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ξερει κανει το τραγουδι που παιζει στο Bacardi Mojito? White - Bacardi Mojito Song
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα