seishirosakura Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 To tragoudi pou psaxneis legetai "Nemo" kai einai twn "Nightwish". (an sou arese psakse kai gia to "Wish I had an angel". Proto mou minima. Elpiso na voithisa... :wink:
billpeppas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Παιδια η μουσικη απο τη διαφημιση με την καρτα FRIDAY ( this....from me) you know? You Know !!! Και αν ειναι ευκολο αυτη απο το γιαουρτι το VITALINE?? θενκς @ Vitaline Kaci - Paradise
greekzero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 ξέρει κανεις πιο είναι τo κομμάτι που παίζει στο filmnet όταν διαφημίζει τo filmnet summer τo κανάλι? thanks.
MariaTs. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 @ Vitaline Kaci - Paradise billpeppas το 'Paradise' έχω σημειώσει και πιο πάνω ακούγεται στη διαφήμιση του γιαουρτιού 'Silouete'. Στο δε 'Vitaline' ακούγεται μια απαλή chill out μελωδία' date=' με πιάνο! Για δες την διαφήμιση...[/b'] :grin:
Socom Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 paidia psaxno ena kommati pou akousa se ena diafimistiko pou eida simera stin et1. deixnei diafores eikones me ena metriti na metraei apo to 5 mexri to 1 sto kato meros tis othonis kai sto telos leei "rithmoi kai dromoi" nomizo. exei kaneis tin paramikri idea? efxaristo
MariaTs. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Socom έτυχε και είδα το σποτάκι που σημειώνεις! Αρχικά νόμισα πως ήταν το 'Clubbed To Death' του Rob D., αλλά ξεγελάστηκα' μοιάζει πολύ. Είναι πολύ γνωστό πάντως... Αν καταφέρω και το βρω στο δικό μου μουσικό αρχείο, τότε θα επανέλθω... :roll:
Jimmy_BlinD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Ronnie Bond - It's written on your body - borei kaneis na to vrei?
Socom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Socom[/b'] έτυχε και είδα το σποτάκι που σημειώνεις! Αρχικά νόμισα πως ήταν το 'Clubbed To Death' του Rob D., αλλά ξεγελάστηκα' μοιάζει πολύ. Είναι πολύ γνωστό πάντως... Αν καταφέρω και το βρω στο δικό μου μουσικό αρχείο, τότε θα επανέλθω... :roll: ontos moiazei. tha perimeno nea sou maria. efxaristo..
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 billpeppas το 'Paradise' έχω σημειώσει και πιο πάνω ακούγεται στη διαφήμιση του γιαουρτιού 'Silouete'. Στο δε 'Vitaline' ακούγεται μια απαλή chill out μελωδία' date=' με πιάνο! Για δες την διαφήμιση...[/b'] :grin: Για να το λες, προφανώς έχω κάνει λάθος ( ε, δεν βλέπω και πολύ συχνά TV για να είμαι σίγουρος για το αν μπέρδεψα ή όχι το spot )...άλλωστε δεν τα πάω καλά με τις διαίτες
Nitrous18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 to tragoudi pou paizei sto spot tou aliaga sto mega gia tis 32 ores live?? I Like The Way - Body Rockers
niodadd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 HI! Παιδια τωρα θυμηθηκα ενα κοματι σε μια διαφημηση για την ΝΟVA που το ειχα δει εαν θυμαμαι καλα σε κινηματογραφο ODEON πριν δυο χρονια.Ωραια μουσικη με ωραια φωνητικα και οταν τελειωνε θυμαμαι χαρακτηριστικα ελεγε σσσσσσσ! αρχιζει! Εαν θυμαστε κατι παιδια θα σας ημουν υποχρεος!
sk8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 διαφημηση της σειρας του MEGA "Εραστης δυτικων προαστειων", το ακουσα σημερα (24-7-05) και το ψαχνω, γνωστο κομματι, αρκετα rock. ευχαριστω.
tromeros dennis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 ...και επισης θα ηθελα να μαθω πιο κομματι παιζει στην διαφημηση της Forth Net. Ευχαριστω κ'εγω, ΓΕΙΑ!
dim_b Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Αν εννοείς την διαφήμιση της σταθερής τηλεφωνίας, είναι το Call Me των Blondie.
sk8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Αν εννοείς την διαφήμιση της σταθερής τηλεφωνίας, είναι το Call Me των Blondie. πολυ σωστα (:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα