mxpert Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 θα βρούμε και το μπελά μας εδώ μέσα.....! :evil:
pakoulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση των replay blue jeans που δείχνει το mad το ξέρει κανένας? Green Hornes - There's an end (Replay jeans ad) επί τη ευκαιρία, η καινούρια διαφήμιση της Motorola KRZR (κάπως έτσι) Icicles - Sugar Sweet (κάπου το διάβασα, όμως δεν το έχω βρει)... αν το βρει κανείς, ας μου το στείλει με πμ
lefter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 καλημερα μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση marks & spencer ? ευχαριστω ΛΕΥΤΕΡΗΣ
pakoulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 διαφημιση marks & spencer δοκίμασε το: Sailor - A Glass Of Champagne
castro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Green Hornes - There's an end (Replay jeans ad) επί τη ευκαιρία, η καινούρια διαφήμιση της Motorola KRZR (κάπως έτσι) Icicles - Sugar Sweet (κάπου το διάβασα, όμως δεν το έχω βρει)... αν το βρει κανείς, ας μου το στείλει με πμ re sy pakouli, to ekana post to link gia to tragoudi prin kati meres. oi Icicles to dinoun tzampa san promotion sto internet http://www.theicicles.com/pages/listen.html ante kai kali akroasi!
pakoulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 χμμ ναι... έχεις δίκιο, σ' ευχαριστώ... απλά, επειδή είναι στα 64 kbps, έλεγα μήπως το είχε κάποιος λίγο πιο "πλούσιο"...
MariaTs. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 χμμ ναι... έχεις δίκιο, σ' ευχαριστώ... απλά, επειδή είναι στα 64 kbps, έλεγα μήπως το είχε κάποιος λίγο πιο "πλούσιο"... Μην σε αγχώνει αυτό... ίσα-ίσα που ακούγεται μια χαρά!
manic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 θα βρούμε και το μπελά μας εδώ μέσα.....! :evil: καλα μην βριζετε που να ξερω οτι ειναι αυτο!!! σορρυ παντος :) :-D
S.aprooptos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα Ξέρει κανενας ποιο κομματι ακουγεται στην διαφημιση της attr@ttivo,οπου μια κοπέλα παιζει τσελο στο καφενείο?Παιζει και στο ραδιοφωνο το κομματι...
francothebat Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Paidia to tragoudi stous titlous telous tou OLA tou Themou poio einai? Eriksa mia matia sto thread alla den vrika kati...
Arheos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αν είναι αυτό που είχε πάντα: Amr Diab - Tamally Maak Αν το άλλαξε... δεν έχω δει το τέλος από την καινούργια σειρά.
Kelly_0001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αν και είναι άσχετο ξέρει κανείς κανένα Link για το spot του Johnnie Walker με το ρομποτ? Δεν είναι υπέροχο?
yiakoub Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αναζητω 2 τραγουδακια απο διαφημισεις: 1. το τραγουδι απο τη διαφημιση του GOLF TSI 2. το τραγουδι απο τη διαφημιση της Mars (σοκολατας) Οποιος μπορει ας βοηθησει...
castro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αναζητω 2 τραγουδακια απο διαφημισεις:1. το τραγουδι απο τη διαφημιση του GOLF TSI 2. το τραγουδι απο τη διαφημιση της Mars (σοκολατας) Οποιος μπορει ας βοηθησει... kalws ton! yparxoun apanthseis kai gia tis 2 diaf. dystyxws gia to Golf den exei vre8ei kati, mias kai einai tragoudi grammeno mono gia th diafhmish. gia th Mars exei apanth8ei apo th MariaTS Blue Monday twn New Order. an kaneis mia Anazitisi sto forum 8a vreis ola ta parapanw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα