nick833 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 να σας πω και εγω...χθεσ στο "Δυο μερες μονο" επαιξε ενα τραγουδι "Breathing, keep breathing" σε καποια στιγμη, ηταν μπαλαντα και ακουγοταν ψιλο-παλια... Αν ξερει καποιος θα ειμαι ευγνωμον!!! Ευχαριστω Είχα παρέα στο σπίτι και δεν το παρακολουθούσα, αλλά σε κάποια στιγμή έπαιξε το Unchained Melody των Righteous Brothers σε διασκευή από τους U2
Cristina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 να σας πω και εγω...χθεσ στο "Δυο μερες μονο" επαιξε ενα τραγουδι "Breathing, keep breathing" σε καποια στιγμη, ηταν μπαλαντα και ακουγοταν ψιλο-παλια... Αν ξερει καποιος θα ειμαι ευγνωμον!!! Ευχαριστω «Radiohead - Exit Music (For A Film)» Έπαιξε τώρα στα τελευταία λεπτά του Survivor μια διασκευή του τραγουδιού "Ready or not" των Fugees, στο οποίο ακούγεται μόνο μια γυναίκα που δε λέει τους κανονικούς στίχους, απλά "πάει" τη φωνή της σύμφωνα με τη μελωδία.Από ποιόν είναι το τραγούδι; Cristina;;; Δυστυχώς, δεν το είδα και δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι...
kattistt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Είχα παρέα στο σπίτι και δεν το παρακολουθούσα, αλλά σε κάποια στιγμή έπαιξε το Unchained Melody των Righteous Brothers σε διασκευή από τους U2 Σε ευχαριστω και αυτο εψαχνα αλλα δεν ηταν αυτο!!! «Radiohead - Exit Music (For A Film)» Δυστυχώς, δεν το είδα και δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι... Σε ευχαριστω παρα πολυ Cristina. Το βρηκα με τη χρηση του wikipedia! (το ψιλοεμαθα!!!)
bloodfire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 re paidakia..akousa ston sportfm mia parwdia tou Tornero..pou leei gia ena kazanaki pou xalase ktl..exi tromero gelio..!!!Mipos to kseri kaneis? thanx =)
cone Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το βρήκαμε κι αυτό. Αυτό με τις γυναίκες στο Λονδίνο; ε, είναι το Sailor - Glass of Champagne. Επίσης βρήκα μια ενδιαφέρουσα σελιδουλα. μερικοί ίσως την ξέρετε http://www.whatsthattune.co.uk/adverts.asp
Vangosmech Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια τελικα για το Golf μαθαμε τπτ τελικα?
mxpert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ποιο απ' όλα....? χρησιμοποίησε το search, θα βρεις μπόλικες απαντήσεις.... καλως ήλθες !
makis23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά το έχω ξαναζητήσει και άλλη φόρα και το έπαιξε και στο Είσαι το ταίρι μου. Στην σκηνή που ο Λάζαρος δίνει το αρκουδάκι στον Γρηγόρη. Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά? Το τραγουδι ειναι το soundrack της ταινιας forest gump....
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το τραγουδι ειναι το soundrack της ταινιας forest gump.... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. Αν σε είχα μπροστά μου θα σε φιλούσα (χωρίς παρεξήγηση). Αν ήξερες απλά ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ καιρό το ψάχνω. Προχθές το άκουσα πάλι σε ένα επεισόδιο απο το Ντόλτσε Βίτα. Κομματάρα. Πολυ μελαγχολικό. thanks.
Dimitris22 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 paidia to kommataki paizei stin diafimisi KINDER galaktofetes to sample parakato isos mpori na voithisi an kai den einai toso kalis piotitas.. thanks prokatavolika http://rapidshare.com/files/105061/XX1.mp3.html
silia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 @ sellers : το τραγούδι του forrest gump αν θες περαιτέρω βοήθεια είναι από τον Alan Silvestri- Forrest Gump Suite Τώρα μήπως έμαθε κανείς για τη διαφήμιση των Replay jeans στο Mad ;
Lomar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το τραγουδάκι απο την εισαγωγή των Singles του mega ξέρει κανείς πώς λέγεται;; Eίναι ψιλομπιτάκι προς ποπ, αν δεν κάνω λάθος... Plz! όποιος ξέρει τον τίτλο ή ακόμα και το όνομα του album του καλλιτέχνη, ας μου το πεί... Έχω φάει μεγάλο ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!
mxpert Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 αν προσέξεις στους τίτλους αρχής (περνούν με αστρονομική ταχύτητα) θα δεις τον τίτλο και τους συνθέτες του.....είναι δυο έλληνες (αν δεν κάνω λάθος) και το κομμάτι έχει γραφτεί ειδικά για την σειρά ! δεν νομίζω πως υπάρχει κάπου, και αν υπάρχει θα διαρκεί ελάχιστα λογικά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα