silia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα. είδα μια διαφήμιση των jean replay στο mad κ αναρωτιέμαι μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι... ευχαριστώ.
bloodfire Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 re paides 3eri kanis sas mipos pio einai to kommati pou pezei ota 3ekinaei to pio megalo pazari ston alpha?? thnx =D
Andree Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ SweetChild, αλλά δε νομίζω να είναι bhp (ακούγεται πιο μπάσα η φωνή). Παρεπιπτόντως ξέρεις ένα άλλο συγκρότημα με ισπανικά τραγούδια που έβαζε και στον "Κόκκινο κύκλο" ? Συγγνώμη που το ξαναπαραθέτω, αλλά δεν έχω κατάφερει να βρω το τραγούδι και το συγκρότημα με τους ισπανικούς στίχους
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Κανεις για τη διαφημιση Johny Walker Blac Label με τον Kimi πανω στο αεροπλανοφορο?ty
nick833 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Γειααααα!Μήπως είδατε την διαφήμιση για τους νέους κινητήρες της Volkswagen ? Παίζει ένα απαλό, Γαλλικό νομίζω τραγούδι, απ' ότι έψαξα δεν το έχει αναφέρει κανείς. Το ξέρουμε; Ευχαριστώ Ίσως να μην έχετε δει την διαφήμηση, γι' αυτό παραθέτω sample
Vangosmech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 το εχω ρωτησει κι εγω ρε nick, αλλα δεν ελαβα απαντηση.....τεσπα ελπιζω να βρεθει γιατι μου αρεσει παρα πολυ...
1234 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του AXE SPRAY (spray more get more) Αυτήν την διαφήμιση την οποία ένας τύπος "ψεκάζεται ανηλεώς" σε μια παραλία και χιλιάδες γυναίκες τρέχουν πάνω του να τον κατασπαράξουν.... Άσχετο αλλά ο τύπος που έφτιαξε την διαφήμιση σίγουρα έχει διαβάσει το βιβλίο του ζίσκιντ "το άρωμα" ειδικά τις τελευταίες σελίδες του.... Κι εγώ αυτό ψάχνω.
2arkoudi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Παιδια απο την διαφημηση του mojito τιποτα ?
billpeppas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Παιδια απο την διαφημηση του mojito τιποτα ? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1311798&postcount=1683
louben Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ΠΑιδια μια γρηγορη ερωτηση.Ξερει κανεις το κομματι που παιζει στη διαφημιση της ΑΜΙΤΑ με το γεωργαντα που λεει "χορηγος θετικης ενεργειας?" ΤΗΑΝΚς
silia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά το τραγούδι που παιζόταν στο prive με την Κατρίτση ποιο είναι? ευχαριστώ.
castro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Γειααααα!Μήπως είδατε την διαφήμιση για τους νέους κινητήρες της Volkswagen ? Παίζει ένα απαλό, Γαλλικό νομίζω τραγούδι, απ' ότι έψαξα δεν το έχει αναφέρει κανείς. Το ξέρουμε; Ευχαριστώ BRE8HKE H LYSH TOU ENIGMATOS !!! Einai to Le plus beau de quartier tis Carla Bruni. Rwthsa to ellhniko branch ths VW. Genika ta kommatakia tis einai poly kala.
Cristina Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 BRE8HKE H LYSH TOU ENIGMATOS !!! Einai to Le plus beau de quartier tis Carla Bruni. Rwthsa to ellhniko branch ths VW. Genika ta kommatakia tis einai poly kala. Δεν τους ξαναρωτάς ακόμα μια φορά μήπως και σου πουν το σωστό τραγούδι γιατί αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το τραγούδι της διαφήμισης; Εκτός και αν υπάρχουν πάνω από μία διαφημίσεις της VW με γαλλικά τραγούδια...
castro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 vevaia, twra pou 3anakouw ta kommatia ths Carla sto http://www.cdnow.com de mou moiazei gia to Le plus beau du quartier. Alla dystyxws, den exei olo to track, opote den mporw na 3erw. An to katevasei kapoios as mas pei. H fwnh omws einai standard ths Carla.
castro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 gia dokimaste Les fr^oleuses twn Carla bruni & Louis Bertignac. einai kainourio, alla den edw pou eimai den exw P2P programma gia na ta katevasw kai na t'akousw oloklhra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα