Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To tragoudi pou paizei sto telos tis ekpompis tis ET3 "Nistiko Arkoudi" (einai ekpompi mageirikis kai tin bazei ka8e mera kata tis 15:00) 3erei kaneis poio einai????

Δες my friend μήπως είναι το Minor Swing του γαμάτου Django Reinhardt.(Τσιγγάνος τζαζίστας)

Δημοσ.
Ρε παιδια ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του Citroen C2 με τον εξωγηινο?

Re pedia den to kserei kaneis?! exo faei gero kolima...

Δημοσ.

Για την citroen μήπως το έχει ηχογραφήσει κανείς απο την διαφήμηση? Ας το ανεβάσει να το ακούσω να καταλάβω ποιο είναι ΜΠΑΑΑΑς και το ξέρω.

Δημοσ.

Ένα κομμάτι που παίζει σε μια καινούργια διαφήμιση του αποσμητικού axe στην οποία είναι ένας τύπος σε μια παραλία και κρατάει από ένα axe σε κάθε χέρι και ρίχνει πάνω του και βγαίνουν πάρα πολλές γυναίκες από τα βουνά, από θάλασσα κλπ και τρέχουν προς τα πάνω του, το ξέρει κανείς;

Μου θυμίζει μουσική από Lord of the rings.

Δημοσ.
Δες my friend μήπως είναι το Minor Swing του γαμάτου Django Reinhardt.(Τσιγγάνος τζαζίστας)

Se euxaristw poli poli... auto einai!!!!!! Ti paizei o an8rwpos!!! Kala milame gia TO komati.... :P :p :P

Paw na to pai3w stin ki8ara twra (leme twra).................... :wink:

Δημοσ.

Παιδιά το έχω ξαναζητήσει και άλλη φόρα και το έπαιξε και στο Είσαι το ταίρι μου. Στην σκηνή που ο Λάζαρος δίνει το αρκουδάκι στον Γρηγόρη. Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά?

Δημοσ.
Για το citroen, έξω η διαφήμιση έχει το gasolina. Εδω το έβαλαν το κομμάτι αλλά ακόμη δεν έχω βρεί τίποτα.

to epsaksa kai ontos exi to gasolina ekso!!!!! edo to exoune alaksi!!!! file mou psakse na vris tipota sxetiko giati ego exo faei olo ton kosmo!!!!!!

Δημοσ.
Σχετικά με την Citroen...

Δείτε μήπως είναι αυτό: Teasing Mr Charlie - Steve Angello

oxi distixos!!!! to dokimasa edo kai poli kairo alla den einai!!!

Δημοσ.

Ένα που βάζει ο Θέμος στην εκπομπή του όταν είναι να δείνξει κάτι ερωτικό στα βιντεάκια? Πιάνω κάτι για μια ''Emmanuel''

Δημοσ.

re paidia to tragoudi ton goin through pou akougetai sto trailer tis neas seiras tou alpha entimotatoi keratades. leei se mia stigmi ...me goustarei i ginaika sou... ...sorry file... an to vrei kaneis tha me swsei...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...