ergothes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το ξέρει κανείς? apo dmx ain't no sunshine gia dokimase
cone Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 χαιτερε. μηπως ξερει κανεις το τραγουδι απο το διαφημιστικο σποτ του Μαμαλακη στο mega; ενα παλιο ακουγεται και αρχιζει με μια ψιλη φωνουλα να μιλαει γαλλικα αν δε κανω λαθος. ακομα δεν εμφανιστηκε το search
Sebu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Για το άλλο τραγούδι δεν ξέρω αλλά ξέρω για το search: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost....&postcount=225 :mrgreen: Μολις κανω κλικ μου βγαζει Server not found και εξακολουθει να μην υπαρχει αντιστοιχο κουμπι οπως παλιοτερα.
nick833 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το τραγούδι απο το 50 - 50 είναι το Adam and Eve του Paul Anka...Για το άλλο τραγούδι δεν ξέρω αλλά ξέρω για το search: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost....&postcount=225 Ούτε και σε μένα δουλεύει το λινκ. Μα πού πήγε αυτή η αναζήτηση;;;
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Είμαστε λίγο offtopic αλλα τι να κάνουμε... Πάτε λίγο sto Insomnia Site - Forum και εκεί υπάρχει σχετικό τοπικ για το που πήγε η αναζήτηση...
Agdizo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Kalispera! Paliotera eixa rotisei an ixere kaneis to tragoudi tis diafimisis NOXZEMA ("san na bgikes molis apo to ntous" ) mipos iparxei kanena neotero? thanks....
user-64 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ξερετε το τραγουδι που εχει βαλει η ΝΕΤ με τουσ κτιστες ειναι παλιο ελληνικο τραγουδι νομιζω αλλα δεν ξερω τον τιτλο του thanks..
mxpert Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ξερετε το τραγουδι που εχει βαλει η ΝΕΤ με τουσ κτιστεςειναι παλιο ελληνικο τραγουδι νομιζω αλλα δεν ξερω τον τιτλο του thanks.. ...εννοείς το "μην βροντοχτυπάς τις χάντρες... η δουλειά κάνει τους άντρες... το γιαπί, το πυλοφόρι, το μυστρί..."... ούτε εγώ τον ξέρω τον τίτλο...αλλα ποστάρω για να καταλάβει κάποιος που δεν το 'χει δει...
louben Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια εγω ψαχνω το τραγουδι απο την καινουργια διαφημιση της ΝΙΚΕ που λεει a little less pain ή κατι τετοιο.Το ξερει κανεις?
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια εγω ψαχνω το τραγουδι απο την καινουργια διαφημιση της ΝΙΚΕ που λεει a little less pain ή κατι τετοιο.Το ξερει κανεις? Hurt απο Johny Cash
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ...εννοείς το "μην βροντοχτυπάς τις χάντρες... η δουλειά κάνει τους άντρες... το γιαπί, το πυλοφόρι, το μυστρί..."... ούτε εγώ τον ξέρω τον τίτλο...αλλα ποστάρω για να καταλάβει κάποιος που δεν το 'χει δει... Αν είναι όντως αυτό το τραγούδι που εννοεί το παιδί, λέγεται Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ το έγραψε ο Λοίζος και το είπε ο Ευσταθίου Δημήτρης.
louben Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Hurt απο Johny Cash SEllers eisai foveros thanks
tom-f Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω τίτλο και συγκρότημα απο το τραγουδάκι που έπαιξε σήμερα στην εκπομπή Champions Net, κατά την διάρκεια της παρουσίασης κάρτας με mvp και καλύτερο goal αγωνιστικής για το Ελληνικό πρωτάθλημα.Μάλλον ψάχνω ψύλλους στα άχυρα αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει.Ευχαριστώ.
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 SEllers eisai foveros thanks Δεν θέλω να κλέψω την δόξα απο άλλον. Και εγώ απο ένα παιδί λίγες σελίδες πιο πριν το έμαθα. Βαρίεμαι να ψάχνω τώρα ποιος είναι. Λείπει και το search... Σε ευχαριστώ πάντως για το φοβερός. :mrgreen:
v-tidus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο νέο τρέιλερ του "Θα βρεις το δάσκαλό σου"? Υ.Σ.Δεν ψάχνω το κεντρικό τραγούδι της σειράς,αλλά ένα κάπως αργό ξένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα