SeXBOX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Πως λεγεται το τραγουδι με το οποιο ξεκιναει η Mundobasketουπολη; Ενα I Can πιανω μονο... Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό... κανένας ρε παιδιά? :(
silia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει λίγο αλλά αν κάποιος έχει δει ένα συγκεκριμένο επεισόδιο στη 10η εντολή (νομίζω λέγεται σκοτεινή θάλασσα με την Ευτυχία Γιακουμή, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Θοδωρή Αντωνιάδη) θα με βοηθούσε πολύ. σε όλο το επισόδιο αν θυμάμαι καλά παίζει 2 τραγούδια. το Glory box- Ρortishead κι άλλο ένα που μοιάζει με Black Heart Procession αλλά δεν είναι μάλλον. Ελπίζω να σας κατατόπισα.
lefter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Κατ'αρχήν καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα του ινσόμνια. Πρόσεξα ότι ξαναέβαλαν την διαφήμιση τελευταία. Ακούγεται το: Love Generation - Bob Sinclar[/b']. ευχαριστω πολυ Μαρια.
dity Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ξέρετε ποιο τραγούδι ακούγεται στην διαφήμιση του Τoyota Avensis?
Natalie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 "Αρχικό μήνυμα απο JiKL Χαιρεται, Θα ηθελα τα 3 προτελευταια τραγουδια απο την διαφημιση της συλλογης του Compact Disc club - Aldente με τα ιταλικα τραγουδια..Το ενα τραγουδι ειναι αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω...Κουφο...Τα αλλα δυο ειναι τα προηγουμενα απο αυτο.. Oλη η λιστα με τα τραγουδια εδω φιλε ntountou http://www.compactdisclub.gr/pdetail...&productid=119 Ευχαριστω πολυ" Mipos afta pou thes einai ta ROBERTO ANGELINI - GATTOMATTO i to MATIA BAZAR - TI SENTO. Tin exw tin silogi alla den 8imame tin diafimisi gia na sou pw pia einai akrivos.
JiKL Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Σε ευχαριστω πολυ θα τα δω αυτα που μου λες...
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς τίτλους ή καλλιτέχνες από τα τραγούδια που ακούγονται στο ''Κάτι τρλεχει με τους δίπλα'' ? Εννοώ αυτά που είναι με την κιθάρα και ακούγονται σαν ισπανικά. THANKS
dotas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδια...Μια μικρή βοήθεια...Ψάχνω το τραγουδι της Vodafone με τα 1000 λεπτα και το παιδί που περιμένει να ανοίξει το κατάστημα.Είδα ξανά posts αλλά οχι απάντηση.Ακόμη τα τραγούδια απο το σήριαλ του MEGA 7 θανάσιμες πεθερές και του Πολύ την Κυριακή.Thanx anyway
cone Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Γεια σας φιλοι. Λοιπον, ειναι ενα τραγουδι που παιζει σε μερικα σημεια (οχι παντα) στη σειρα 10η εντολη. Με το που αρχιζει (το τραγουδι) εχει πολυ μικρη εισαγωγη και τα λογια λενε (νομιζω τουλαχιστον) there's a place in the sun for everyone... οταν αρχιζει. Γνωριζει κανεις τιποτα γι αυτο; :???:
yv4k Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Γεια σας φιλοι. Λοιπον, ειναι ενα τραγουδι που παιζει σε μερικα σημεια (οχι παντα) στη σειρα 10η εντολη[/b']. Με το που αρχιζει (το τραγουδι) εχει πολυ μικρη εισαγωγη και τα λογια λενε (νομιζω τουλαχιστον) there's a place in the sun for everyone... οταν αρχιζει. Γνωριζει κανεις τιποτα γι αυτο; :???: Δοκίμασε Morrissey (ή Nancy Sinatra) - Let Me Kiss You
cone Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Morrissey - Let Me Kiss You 1000 ευχαριστω. οχι εγω, η γυναικα μου
JiKL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Mipos afta pou thes einai ta ROBERTO ANGELINI - GATTOMATTO i to MATIA BAZAR - TI SENTO. Tin exw tin silogi alla den 8imame tin diafimisi gia na sou pw pia einai akrivos. To δευτερο που ειπες ηταν οντως το προτελευταιο αρα ευχαριστω πολυ...
tzot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στους τιτλους της σειράς The 4400??? _A Place In Time_ από Amanda Abizaid
a_pol07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 to tragoudi pou paizei stin kainourgia diafimisi tis nike???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα