Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Γνωρίζει κάποιος το ορχηστρικό κομμάτι (ακούγεται πολύ πιάνο) που ακούγεται σε κάποιο σποτ για κάποια φιλανθρωπία (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς) και το οποίο παίζει τώρα τελευταία???

Για βοήθεια σας λέω πως έπαιζε πολύ στο "Κλείσε τα μάτια"..

Όποιος γνωρίζει κάτι... :) :) :)

Thanks

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαιρετώ.

Γνωρίζει κάποιος το ορχηστρικό κομμάτι (ακούγεται πολύ πιάνο) που ακούγεται σε κάποιο σποτ για κάποια φιλανθρωπία (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς) και το οποίο παίζει τώρα τελευταία???

Για βοήθεια σας λέω πως έπαιζε πολύ στο "Κλείσε τα μάτια"..

Όποιος γνωρίζει κάτι... :) :) :)

Thanks

κι επειδή το κομματι που ψαχνει το παιδί ειναι και δικό μου αποθυμένο ορίστε ένα δείγμα για οποιον δεν καταλαβε ποιο εννοεί

Δημοσ.

Το κομμάτι που ψάχνετε ksessalonikios και gsrs75 είναι σίγουρα απο το soundtrack της ταινίας The Hours (ελληνιστί οι Ώρες :P) και είναι (νομίζω) το 12ο κομμάτι με τίτλο Escape. Αν κάνω λάθος πείτε μου!:mrgreen:

Βρήκε κανείς το δικό μου κομμάτι?:confused:

Δημοσ.
Το κομμάτι που ψάχνετε ksessalonikios και gsrs75 είναι σίγουρα απο το soundtrack της ταινίας The Hours (ελληνιστί οι Ώρες :P) και είναι (νομίζω) το 12ο κομμάτι με τίτλο Escape. Αν κάνω λάθος πείτε μου!:mrgreen:

Βρήκε κανείς το δικό μου κομμάτι?:confused:

Όντως αυτό είναι.

Σευχαριστώ πολύ. :-D :-D :-D

Δημοσ.

paidia to elliniko kommati pou paizei ston alpha apo tainies kai seires pou dixni kai leei se kapia fasi

"to kalokairi auto me allo den tha miazi" gnorizi kanis kati. Sorry an exi apantithi i exi ksanagini i idia erotisi.

Δημοσ.
paides, psaxno to tragoydi kai ta lyrics apo to stabloys tis erietas zaimi. den to vrisko poythena. mipos to kserete?

ψάξε :evil: :evil: :evil: λίγο στο topic και θα το βρεις ...

έχει αναφερθεί τουλάχιστον 2 φορές !!!

Δημοσ.

me doyleveis file? to topic einai 100 selides, pos na to psakso olo me 56kb taxitita. i anazitisi den voithaei. brika mono to minima enos alloy poy oyte ekei dosate apantisi......

ψάξε :evil: :evil: :evil: λίγο στο topic και θα το βρεις ...

έχει αναφερθεί τουλάχιστον 2 φορές !!!

Δημοσ.

brika to onoma. epsaxna me lekseis "mponatsos, stabloi.." to vrika me "erieta". kai an idi to kserete kai as exei apantithei afoy kanete ton kopo na apantisete me "psakse sto topic" anti gia ayto grafte to onoma. ton idio kopo exei !

Δημοσ.
brika to onoma. epsaxna me lekseis "mponatsos, stabloi.." to vrika me "erieta". kai an idi to kserete kai as exei apantithei afoy kanete ton kopo na apantisete me "psakse sto topic" anti gia ayto grafte to onoma. ton idio kopo exei !

Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται:

There Is No One Like Me - Βλάσσης Μπονάτσος

Δημοσ.
me doyleveis file? to topic einai 100 selides, pos na to psakso olo me 56kb taxitita. i anazitisi den voithaei. brika mono to minima enos alloy poy oyte ekei dosate apantisi......

Δεν σε δουλεύει κανείς. blink.gif

Καλύτερα να ρωτήσεις πως κάνουν σωστά search, αντί να ρωτάς αν σε δουλεύει κάποιος που προσπαθεί να σε βοηθήσει. blink.gif

Την επόμενη φορά που θα ψάχνεις κάτι, πριν αναρωτηθείς αν σε δουλεύει κάποιος, δοκίμασε το εξής πολύ απλό και εύκολο να το κάνει ο καθένας:

anazitisistoforummm1.th.jpg

Με αυτόν τον τρόπο βρήκα την απάντηση που θέλεις, εδώ. blink.gif

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάποιον που βαριέται να κάνει search. Καλό είναι όμως όποιος δεν γνωρίζει τον τρόπο να ρωτάει πως γίνεται η χρήση των εργαλείων αναζήτησης.

Επίσης, επειδή η χρήση των attachments είναι για αρχεία που έχουν σχέση με το post που κάνουμε σε ένα θέμα και ο ρόλος τους δεν είναι για να αντικαταστήσουν την υπογραφή μας, ανέβασε κάπου (ας πούμε στο http://www.imageshack.us) την εικόνα που θέλεις (το πολύ 90X400 pixels / 100kb) και πήγαινε εδώ.

Στο πεδίο «Επεξεργασία Υπογραφής» γράψε: URL και στη συνέχεια πάτησε «Αποθήκευση Υπογραφής». blink.gif

Αν έχεις οποιαδήποτε δυσκολία ή απορία, στείλε μου PM. blink.gif

Δημοσ.
paidia to elliniko kommati pou paizei ston alpha apo tainies kai seires pou dixni kai leei se kapia fasi

"to kalokairi auto me allo den tha miazi" gnorizi kanis kati. Sorry an exi apantithi i exi ksanagini i idia erotisi.

Στην προηγούμενη σελίδα είναι η απάντηση... Ευσταθία-Κατι θα συμβεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...