Προς το περιεχόμενο

Τί απέγιναν...;

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να πω και εγώ ότι πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός ακόμα εξαιρετικού Thread, το οποίο αρκετές φορές θα αναπολήσουμε στο μέλλον ¨τι απέγινε...¨

The_player ειλικρινά με έστειλες με την ερώτηση σου για τους Milli Vanilli! Πίστευα πραγματικά ότι ελάχιστοι άνθρωποι θυμούνται πλέον την ύπαρξη τους, ενώ θυμάμαι εμένα πιτσιρικά να παλεύω εκείνη την εποχή να πίσω τους φίλους μου να ακούσουν και κάτι άλλο εκτός από NKOTB. Γύρω στο 1999 πληροφορήθηκα και εγώ από αναζήτηση στο Internet για το τραγικό τέλος του –ούτε λίγο ούτε πολύ- ¨αυτόχειρα¨ Rob Pilatus και προσωπικά θεωρώ ότι αν κάτι τον σκότωσε ήταν ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η μουσική βιομηχανία και όχι η ματαιοδοξία του. Αν μη τι άλλο μιλάμε για άλλες εποχές, πιο αθώο τρόπο σκέψης σε μια εποχή που η μουσική άλλαζε, το MTV είχε εισβάλει στις ζωές μας με βομβαρδισμό εικόνων, τα βίντεο κλιπ έγιναν καθεστώς και η μουσική βιομηχανία ξεκίνησε να ζητά πλέον το ¨ΠΑΚΕΤΟ¨ από τους ¨καλλιτέχνες¨, μια κατάσταση την οποία δυστυχώς θεωρούμε δεδομένη σήμερα.

Ειλικρινά πιστεύω ότι το φαινόμενο Milli Vanilli στην ιστορία της μουσική βιομηχανία είναι ένα τεράστιο θέμα για συζήτηση και προβληματισμό, δυστυχώς όμως δεν δόθηκε ποτέ σημασία γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν θα συνέφερε τις εταιρίες.

Άσχετα από αυτό και από ότι έγινε ειλικρινά δεν έπαψαν ποτέ να μου αρέσουν τα κομμάτια τους, τα οποία ακόμα και σήμερα θεωρώ αξεπέραστα dance / pop tracks της εποχής ('88/'89). Να σημειώσω δε ότι έχω και τα 2 LP σε βινίλιο, 2x12'' singles, ένα συλλεκτικό 7'' promo single του ¨Girl You Know it's True¨ καθώς επίσης και το original CD του album, εισαγωγής από Αμερική ενώ πάντα έριχνα ματιές σε αγορές μεταχειρισμένων μήπως βρω τίποτα που μου λείπει (έτσι κι αλλιώς τα έχω όλα σε ψηφιακή μορφή).

Αρκετά περιαυτολόγησα όμως και μάλλον σας κούρασα, πιστεύω πάντως ότι είναι ένα θέμα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης σημασίας.

O Kακοφωνίξ έβγαλε κανά δίσκο?

Καλά φίλε έγραψες λέμε!

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλήθεια ο Νταλάρας τι απέγινε?:-D :-D

Το Σάββατο που μιλάγαμε πάντως μια χαρά ήταν. Παραπονιέται πάντως γιατί έχει πάρει 1 κιλό. Ήταν εξωτερικό την προηγούμενη εβδομάδα, έφυγε πάλι αυτήν πάλι και γυρνάει την Τετάρτη;

Ελπίζω να σε κάλυψα. :mrgreen:

Δημοσ.
Το Σάββατο που μιλάγαμε πάντως μια χαρά ήταν. Παραπονιέται πάντως γιατί έχει πάρει 1 κιλό. Ήταν εξωτερικό την προηγούμενη εβδομάδα' date=' έφυγε πάλι αυτήν πάλι και γυρνάει την Τετάρτη;

Ελπίζω να σε κάλυψα. :mrgreen:[/quote']

ξερεις τον ακατανομαστο προσωπικα..?θα εισηγηθω μπαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...