Προς το περιεχόμενο

Τί απέγιναν...;

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι εισαι fan του ?

Προσωπικα το συγκεκριμενο ατομο το ακουσα-εμαθα μονο οταν ειχε βγαλει το Poison , και δεν εχει μεγαλυτερη σημασια για μενα σαν ονομα απο οτι καποιοι αλλοι .

Λυπαμαι

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι, καμμία σχέση με fan!!

Aπλά είναι σαν να αναφέρεσαι στους Metallica και να λές αυτοί που λένε το Nothing Else Matters ή στους Pink Floyd και να λές αυτοί που λένε το Wish You Were Here...

Είναι πασύγνωστα group και τα ξέρεις απο όλα όσα έχουν κάνει...

Δεν λέω οτι ο Alice Cooper έχει την ίδια βαρύτητα, αλλά είναι πάρα πολύ γνωστός!

Δημοσ.

Τo eipeς και μονος , καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Το παρα πολυ γνωστος ειναι ακρως σχετικο .

Ειναι σαν να συγκρινεις τα κουμπουλα (κορομηλα για οσους δεν ξερουν) με τα κανονικα μηλα .

Δημοσ.

Tέλος πάντων...Όπως και να έχει (είναι η δεν είναι γνωστός στον πολύ κόσμο) εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες...No Offense at all!!!!!

Cheers!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

O Leeroy* ( or Leroy ?) απο το fame τι απεγινε ?

Βασικα ηταν ηθοποιος ή χορευτης ?

* Εννοω αυτον της σειρας (που εχω την εντυπωση οτι επαιζε και στην ταινια)

Δημοσ.
O Leeroy* ( or Leroy ?) απο το fame τι απεγινε ?

Βασικα ηταν ηθοποιος ή χορευτης ?

* Εννοω αυτον της σειρας (που εχω την εντυπωση οτι επαιζε και στην ταινια)

Πολύ απλά θα μάθαινες γι αυτόν πηγαίνοντας στο http://www.imdb.com' date=' θα έκανες search «Fame», θα έβρισκες τη σειρά (πάνω πάνω), έπειτα το όνομά του στη λίστα των ηθοποιών και τέλος θα πήγαινες στο profile του.

Εκεί θα διαπίστωνες πως πλέον δεν υπάρχει στη ζωή... :roll:

Μέχρι και ο karib θα το έκανε αυτό... :lol:

Δημοσ.

Yeap, δικιο εχεις , μονο που δεν εχω σχεδον καμια σχεση με το imdb .

Ευχαριστω παντως για την γρηγορη απαντηση .

Και ναι, δεν ειμαι τοσο εξυπνη οσο ο Karib .. , δεν εχω καν σκεφτει οτι μπορω ν'ανοιξω 2ο λογαριασμο και ν'αφησω την πασχαλια .. ;)

Δημοσ.
[...]

Και ναι' date=' δεν ειμαι τοσο εξυπνη οσο ο Karib .. , δεν εχω καν σκεφτει οτι μπορω ν'ανοιξω 2ο λογαριασμο και ν'αφησω την πασχαλια .. ;)[/size']

Και μιας και που τ' αναφέραμε... Τί να έχει γίνει αυτό το παλικάρι...; :lol: :P

Κάτι είχε πάρει το αυτί μου πως ασχολήθηκε με το τραγούδι και άφησε τα MJ (εεε... PC εννοούσα... :P), γι αυτό και ρωτάω εδώ... :lol: :P

*γκουχ γκουχ* :P

Δημοσ.

na rotiso kati pou me agxonei edo kai xronia....i alexia pou tragoudouse ta ''aspro mauro'' kai to asma '' ta koritsia xenyxtane'' ti sto diaolo kanei tora? Thymamai asxolithike mia epoxi me theodoraki ktl ktl ...alla tora tipota...Krima kai eixe oraia electro pop fonoula....Agoniw na mathw nea tis na tis peite...:-)

Δημοσ.

Άξιο λόγου ειναι να αναφέρουμε οτι το 1982 η Αλέξια κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ στην Αμερική που κατάφερε να μπεί στο Τοπ-100 του Billboard με το τραγούδι 'I AM SIAM'. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε κάτι τέτοιο!!!

wow...entyposiastika...xaaxx:):):):)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια τι εγιναν οι cranberries??Εχουν διαλυθει??δεν εχουν βγαλει αλμπουμ εδω και 3-4 χρονια...μπηκα στο oficial site και κατι λεει για σολο της ντολορες αλλα δεν πολυκαταλαβα...κριμα παντως γιατι ηταν φοβερη μπαντα..Η μηπως κανουν κανα μεγαλο διαλειμα και μετα παλι μαζι??

Δημοσ.

Οι Europe?

Είχε βγει ένα remix του "final countdown" για το μιλένιουμ μαζί με βίντεο φυσικά,και σκέφτηκα μήπως "ξαναγύρναγαν",αλλά μπα..

Αλήθεια ο Νταλάρας τι απέγινε?:-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...