Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα Ελληνικά στο ppbb

georgebig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν αλλάζω την γλώσσα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά στο configuration του Forum μου και κάνω preview, δεν βλέπω τίποτα!! Μόνο αν αλλάξω την κωδικοποίηση σε Greek(ISO-8859-7) από τον explorer βλέπω το Forum στα Ελληνικά. Υπόψιν ότι έχω τον φάκελο lang_greek στη σωστή θέση στον server. Μήπως γνωρίζει κανείς τι φταίει; Μήπως είναι θέμα server; Ή μήπως πρέπει να επέμβω σε κάποιο αρχείο π.χ. lang_main.php για να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις;

Δημοσ.

Ο server δεν τρέχει local. Έχω εγκαταστήσει έναν server στον υπολογιστή μου για να δοκιμάζω κάποια πράγματα και το phpbb παίζει κανονικά στα Ελληνικά, αλλά στο site μου που είναι ανεβασμένο σε άλλο server, τα Ελληνικά παρουσιάζουν το πρόβλημα που προανέφερα. Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να είναι θέμα του server που έχω ανεβασμένο το site μου, γιατί στον server που έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου όλα παίζουν κανονικά. Έχεις καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όπως είπα.

Δεν είναι ρυθμισμένος ο server να δίνει default encoding ISO8859-7

Μπορείς να κάνεις edit όλα τα files του php ( ή τα περισσότερα ) , και να ορίσεις encoding 8859-7.

Αλλά πιο εύκολα αλλάζει ο hoster σου το def. encoding @ server config.

Δημοσ.

Προτείνεις να επικοινωνήσω με τον hoster μου και να τον πω να αλλάξει το default encoding σε iso-8859-7; Στο configuration του Apache που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου, το είχα κάνει αυτό και τα Ελληνικά έπαιξαν κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχάριστώ θερμά για την βοήθεια σου!! Επικοινώνησα με τον hoster μου και άλλαξε το default encoding σε iso-8859-7 και το forum παίζει στα Ελληνικά μια χαρά!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...