RedKostas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Καλησπέρα, μπαίνω στο ψητό: Motherboard: Gigabyte GA 8PE800 Μνήμη:Nanya M2U25664DS88B3G-5T, 512 ΜΒ Είπα να αλλάξω μνήμη. Αγοράζω μια Kingston και συγκεκριμένα το μοντέλο KVR333X64C25/512. Βγάζω την παλιά, βάζω την καινούρια, και φυσικά το PC δεν boot-άρει... Το ξαναδοκιμάζω μια, δύο, τρεις, και το λουρί της μάνας... το μαμημένο δεν λέει να ξεκινήσει... ξαναέβαλα την παλιά και τώρα γράφω το topic αυτο και ζητάω βοήθεια. Τι φταίει; Σύμφωνα με http://www.valueram.com/config/ModelsInfoTest2.asp?SysID=14320&mfr=Gigabyte&model=GA&Sys=14320-Gigabyte-GA-8PE800&OEM=GIG&submit1=Search δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας... Plz χρειάζομαι βοήθεια!!! Ευχαριστώ
Theodore Tsi Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 se 1i fasi dokimase na kaneis kana bios update mipws meta tin brei.....apo kei k pera epibebaiwse oti den einai elatwmatiki...balti se allo pc gia paradeigma na deis an anabei.... auta gia arxi....
EPa Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Όταν λες δεν bootάρει τι εννοείς; Κάνει μπιπ μπιπ με το που πατάς το κουμπί; Ξεκινάει αλλά δεν φτάνει στα windows; Αν ναι κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο; Στην 1η περίπτωση πάντως ισχύουν τα του προλαλήσαντος..
RedKostas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μεγάλε Theodore Tsi, thanks!!! Μόλις έκανα bios update και ως δια μαγείας την αναγνώρισε ... είχα αρχίσει ήδη να κλαίω τα ?60 μου... Και επειδή φυσικά αν κάτι είναι να παει στραβά θα παει , μόλις επανεκίννησα τα Windows δεν μπορεί να "βρεί" το Multimedia Audio Controller... τι είναι αυτό? έχει σχέση με την κάρτα ήχου (αν και δε νομίζω γιατί βλέπω την soundblaster μου κανονικά)...
RedKostas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Sorry, χαζή ερώτηση, προφανώς είναι η κάρτα ήχου της motherboard... Εγκατέστησα τους drivers και όλα οκ... λοιπόν ευχαριστώ και πάλι Theodore Tsi και Epa για τα Post τους...
Theodore Tsi Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Sorry, χαζή ερώτηση, προφανώς είναι η κάρτα ήχου της motherboard... Εγκατέστησα τους drivers και όλα οκ... λοιπόν ευχαριστώ και πάλι Theodore Tsi και Epa για τα Post τους... den se prolaba an k tin brikes mono sou tin apantisi telika...... :wink: no problem man....ante megies!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.