Προς το περιεχόμενο

einai protimotero mia 6800GT i mia 6600GT kai alagi meta apo 1 xrono?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

littlelouievegos & Ailuros

Μήπως αν δοκιμάζατε να κάνετε sex καμία μέρα όλα αυτά θα σας φανούν........λεπτομερειούλες!!!!!!!!!

Αστειο που το λες, -αν και δεν συνηθιζω να κανω σχολια επι προσωπικου επιπεδου- εσυ δεν εισαι το ιδιο ατομο που πριν μια δυο σελιδες η συμπεριφορα του θυμιζε αυτη 10χρονου αγοριου; :)

Δεν θα μπω φυσικα στην διαδικασια να απαντησω στο ερωτημα/προκληση σου ετσι ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι ευκολα ε; ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μήπως αν δοκιμάζατε να κάνετε sex καμία μέρα όλα αυτά θα σας φανούν........λεπτομερειούλες!!!!!!!!!

Αν υπήρχε ποτέ θέμα σύγκρισης σε αυτό το επίπεδο, τι ακριβώς σου εγγυάται ότι θα ήσουν σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους;

Το ιστορικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς σου γενικά σε αυτό το board θα΄πρεπε μάλλον να κάνει εσένα να ξανασκεφτείς τις κάθε λογής ανασφάλειες - συνειδητές και υποσυνείδητες - που ενδέχεται να σε ταλανίζουν.

den katalavainw ti exei na kanei to sex me tis VGA

den katalavainw ti exei na kanei to sex me tis VGA

Tο ρητό "ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" προήλθε από τον μύθο του Αισώπου Αλώπηξ και βότρυς.

Αλώπηξ λιμμώτουσα, ως εθεάσατο από τινός αναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ηβουλήθη αυτών περιγενέσθαι και ουκ ηδύνατο. Απαλλαττομένη δε προς εαυτήν είπεν «Όμφακές εισιν». Ούτω και των ανθρώπων ένιοι εφικέσθαι μη δυνάμενοι δι' ασθένειαν τους καιρούς αιτιώνται.

;)

Tha parakalousa na mhn ginontai proswpikes epitheseis pros opoiodhpote melos tou forum. An ena thema se afhnei adiaforo, de se anagazei kanenas na to diavaseis, poso mallon na to sxoliaseis.

Oson afora to (arxiko) thema, proswpika panta epairna tis agorastikes mou apofaseis me prwtarxiko krithrio thn apodwsh enos proiontws stis twrines mou anages kai oxi toso to futureproofability. Vevaia den xerw kata poso tha proteina auth th stratigikh kathws ouk oliges fores den einai poly eugenikh me to portofoli :S

Η φράση που είπα ρε παλικάρια δεν είναι προσωπική επίθεση για κανέναν απο εσάς.....γιατί πέταξα όμως αυτή τη λαλακία εεεε?????

Γιατί,καλοί μου άνθρωποι, ενώ τα πράματα είναι απλά,εώς απλούστατα θα έλεγα, στις κάρτες vga καθόσαστε και τα αναλύεται μέχρι εκεί που δε πηγαίνει άλλο.....

Προσέξτε ,αν κάνατε την ίδια ανάλυση για αγορά ενός αυτοκινήτου θα συμφωνούσα κ θα επαύξανα γιατί ότι αφορά την ασφάλεια ενός ανθρώπου τα πράματα αξίζει να τα ψάχνεις με....λεπτομέρειες.......

Για μια vga όμως γιατί τόσο ανάλυση.....?

Ailuros στο παρελθόν σε έχω παραδεχθεί για τις γνώσεις σου....Δε μου φαίνεται λοιπόν .....πρέπον να το πω.......ορθώ να πώ......σε ένα τόσο απλό ερώτημα να δίνεις τόσο.... μα τόσο...βασανιστηκές λεπτομέρειες για μια vga!!!!

Eχετε σκεφτεί οτι τους αρχάριους μπορεί να τους μπερδεύεται ακόμη περισσότερο?

Τώρα θα μου πείς "εμείς ρε φίλε γουστάρουμε να το γράψουμε....εσύ τι πρόβλημα έχεις?"

Κανένα πρόβλημα....καθίστε και γράψτε και 2 σελίδες post με τεχνικές λεπτομέρειες......

Αρκεί να απευθύνεσται όμως και σε ανάλογο κοινό.....

Αυτοί όμως που ρωτάνε δε τους καίγεται καρφί για αυτά που λέτε.....αυτό που θέλουν είναι να ικανοποιήσουν το εγώ τους αγοράζοντας μια πανίσχυρη vga....δε το καταλαβαίνετε αυτό?

Δε την αγοράζουν για να τη μελετήσουν αλλά για να παίξουν παιχνίδια....

Και σε ρωτάω ailuros,εσένα προσωπικά, αν κάποιος πάρει σήμερα ένα υπολογιστή σε λογική τιμή π.χ. ένα P4 3,2Ghz με 1 Giga ram με ένα ολοκαίνουριο chip μητρικής της Intel και του βάλει μια 6600Gt ή μια R700 της ΑΤΙ ποιό παιχνίδι δε θα μπορεί να παίξει ανετα και γρήγορα κ σε υψηλές αναλύσεις?

Νομίζεις θα καταλάβει διαφορές αν βάλει μια ποιό δυνατή κ γρήγορη vga?

Θα πρέπει να το ψάξει πολύ......

Γιατί,καλοί μου άνθρωποι, ενώ τα πράματα είναι απλά,εώς απλούστατα θα έλεγα, στις κάρτες vga καθόσαστε και τα αναλύεται μέχρι εκεί που δε πηγαίνει άλλο.....

Προσέξτε ,αν κάνατε την ίδια ανάλυση για αγορά ενός αυτοκινήτου θα συμφωνούσα κ θα επαύξανα γιατί ότι αφορά την ασφάλεια ενός ανθρώπου τα πράματα αξίζει να τα ψάχνεις με....λεπτομέρειες.......

Για μια vga όμως γιατί τόσο ανάλυση.....?

Παρατήρησες ότι η επικεφαλίδα του board εδώ λέει "Κάρτες Γραφικών και ΄Ηχου"; Λογικά η θεματολογία θα είναι ανάλογη.

Πού είναι ακριβώς τα όρια μιας οιασδήποτε ανάλυσης και ποιός θα καθορίσει τον βαθμό αυτής;

Ailuros στο παρελθόν σε έχω παραδεχθεί για τις γνώσεις σου....Δε μου φαίνεται λοιπόν .....πρέπον να το πω.......ορθώ να πώ......σε ένα τόσο απλό ερώτημα να δίνεις τόσο.... μα τόσο...βασανιστηκές λεπτομέρειες για μια vga!!!!

Αν σε ένα κομμωτήριο ένα συνοθήλευμα κυριών αναλωθεί με τις ώρες σε κοινωνικό σχόλιο, σε ένα δελτίο ειδήσεων σε μια πλειάδα παραθύρων αναλύονται με τις ώρες τα ατοπήματα επικεφαλών της εκκλησίας ή σπάζονται κεφάλια μεταξύ οπαδών δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (όλα απλά παραδείγματα) το αποτέλεσμα θα είναι πιο εποικοδομητικό θεωρείς;

Σε μια συγκεκριμένη θεματολογία υπάρχουν πάντα οι πραγματικοί επαγγελματίες ή ιθύνοντες αν προτιμάς, οι ημιμαθείς που προσπαθούν διαρκώς για το καλύτερο και οι αδαής που ακόμα και η εμπειρική τους συνεισφορά μπορεί να αποδειχτεί άχρηστη.

΄Οσον αφορά το τρισδιάστατο θα κατέτασσα με πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων μου τον εαυτό μου στην δεύτερη κατηγορία.

Αν τύχει να διαβάσω ή να ακούσω μια ανταλλαγή απόψεων για ένα θέμα που είμαι παντελώς άσχετος, αν με ενδιαφέρει το θέμα θα παρακολουθήσω, αν όχι φυσικά και θα με αφήσει αδιάφορο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα κατακρίνω ούτε το βάθος της ανάλυσης αλλά ούτε και το περιεχόμενο.

Μπορεί η προηγούμενή μου παρατήρηση για τον μύθο του Αισώπου να ήταν λίγο καυστική, αλλά είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο γενικής άτοπης απαξίωσης που συναντάει κανείς συχνά πυκνά. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρη.

Κανένα πρόβλημα....καθίστε και γράψτε και 2 σελίδες post με τεχνικές λεπτομέρειες......

Αυτοί όμως που ρωτάνε δε τους καίγεται καρφί για αυτά που λέτε.....αυτό που θέλουν είναι να ικανοποιήσουν το εγώ τους αγοράζοντας μια πανίσχυρη vga....δε το καταλαβαίνετε αυτό?

Ευνομούμενη δημοκρατία έχουμε και υπάρχει πάντα το λεγόμενο ToS (terms of service) στα message boards. Αν το τελευταίο δεν παραβιάζεται, δεν υπάρχουν ουσιαστικά όρια έκφρασης, πόσο μάλλον ανάλυσης.

Σε όποιον δε δεν καίγεται καρφί να διαβάσει κάτι, κανείς δεν τον υποχρεώνει. ΄Εχω συνεισφέρει στον τομέα των γραφικών στο παρελθόν σε διάφορα σημεία όσο δεν φαντάζεσαι και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ. Με τα χρόνια λογικό είναι οι γνώσεις να αυξάνονται από την ακατάσχετη έρευνα και τις ανάλογες εμπειρίες. ΄Οποιος βαριέται τις λεπτομέρειες και δεν τον ενδιαφέρουν υψηλή ποιότητας γραφικά ούτως ή άλλος καλύτερη επένδυση θα κάνει με μια κονσόλα.

Ποιό είναι ακριβώς το κοινό εδώ και από που και ως που θεωρείς ότι έχεις καθορίσει το επίπεδό ή τα ενδιαφέροντά τους εσύ; ΄Εχω πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο board αυτό και έχω εντοπίσει παραπάνω από απλά μερικούς χρήστες που κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο.

΄Η διψάει κάποιος για γνώση ή όχι. Αμφότερα δεν θα έπρεπε να είναι κατακριτέα, ειδικά από το επίπεδο κάποιου που μάλλον ούτε το επίπεδο της ημιμάθειας φτάνει.

Για να στο πω και διαφορετικά, για να φτάσουν μερικά άρθρα ή review στα χέρια κάποιων χρηστών στις αγγλόφωνες (μεταξύ άλλων) σελίδες, χρειάζεται η συνεισφορά μερικών τρελλαμένων σαν και μένα. Ο καθένας φυσικά στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Αν είχα το ψώνιο να απαριθμήσω σε πόσα site έχω αυτήν την στιγμή ενεργή συμμετοχή και τι ακριβώς σχέση έχω με πάνω από μια εταιρίες, θα έβλεπες ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Το θεωρώ αμαρτία και ατόπημα το ελληνικό κοινό να μείνει παντελώς αδαής ειδικά σε έναν τομέα όπου στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον κάποιος που δεν θα ξέρει να χειρίζεται έναν Η/Υ θα μπορούσε να θεωρηθεί και αναλφάβητος. Ο συνδυασμός του ωχαδερφισμού, της απαξίωσης και της ημιμάθειας ήταν και είναι η μάστιγα αυτής της χώρας.

Και σε ρωτάω ailuros,εσένα προσωπικά, αν κάποιος πάρει σήμερα ένα υπολογιστή σε λογική τιμή π.χ. ένα P4 3,2Ghz με 1 Giga ram με ένα ολοκαίνουριο chip μητρικής της Intel και του βάλει μια 6600Gt ή μια R700 της ΑΤΙ ποιό παιχνίδι δε θα μπορεί να παίξει ανετα και γρήγορα κ σε υψηλές αναλύσεις?

Υπό προυποθέσεις και οι δύο. Με εξομάλυνση ή χωρίς, και τι ακριβώς σημαίνει υψηλή ανάλυση.

Αμφότερες θα ζοριστούν με τετραπλή εξομάλυνση στα 1280 και η απάντηση είναι σαφώς όχι για τα 1600*1200.

---------------------------------------------

Αν τώρα κάποιος θέλει να παίξει με τετραπλή ή και εξαπλή εξομάλυνση στα 1600 ή με τις υβρίδιες μεθόδους της NVIDIA με ένα σύστημα SLi και το κόστος του συστήματος είναι αδιάφορο, τότε σαφώς και ξέρει τι θέλει και γιατί. Σημαίνει ότι ένα τέτοιο σύστημα είναι άχρηστο ή σημαίνει ότι σαν την αλεπού του Αίσωπου τα σταφύλια είναι ξινά γιατί απλά δεν μπορώ εγώ να τα φτάσω;

Αν φυσικά κάποιος αγοράσει ένα τέτοιο σύστημα για λόγους επίδειξης καθαρά, τότε έχω να σου πω ότι τέτοιου είδους ανεγκεφαλιά θα συναντήσεις σε ΟΛΕΣ τις αγορές, είτε αυτό είναι αυτοκίνητα, άλλα ηλεκτρονικά είδη ή οιοδήποτε άλλο καταναλωτικό αγαθό. Επίπεδο ζωής είναι όταν σπαταλάς χρήματα τα οποία ουσιαστικά δεν έχεις, για πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι, για να εντυπωσιάσεις ανθρώπους που ουσιαστικά δεν χωνεύεις... Εις αναμάρτητος όσον αφορά το συγκεκριμένο γενικά, πρώτος τον λίθον βαλλέτω :D

Ζούμε σε μια υπερκαταναλωτική κοινωνία. Θα κατακρίνεις κάποιον που δίνει >700 ευρώ σε high end κινητό; Το ίδιο πράγμα είναι. Γουστάρει και το παίρνει.

Νομίζεις θα καταλάβει διαφορές αν βάλει μια ποιό δυνατή κ γρήγορη vga?

Θα πρέπει να το ψάξει πολύ......

Θα ψάξεις πολύ ώρα το γκάζι σε ένα αυτοκίνητο με 1400 και σε ένα με 2400 χιλιάδες κυβικά; Aν είναι αρχάριος ο οδηγός και πηγαίνει σταθερά με μέγιστο τα 50χλμ/ώρα με απελπιστικά συντηρητική οδήγηση φυσικά θα δυσκολευτεί να καταλάβει την διαφορά των επιδόσεων. Καλύτερα όμως σε αυτή την περίπτωση να πάρει ένα κουβαδάκι των 1000 κυβικών και να βάλει και ένα τεράστιο "Ν" στην εξωτερική οροφή να τον βλέπουν και τα αεροπλάνα LOL :D

Eksetazontas oles tis leptomereies mporoume na paroume mia pio swsti apofasi. Merikes fores oi leptomereies kanoun tin diafora.

Προσέξτε ' date='αν κάνατε την ίδια ανάλυση για αγορά ενός αυτοκινήτου θα συμφωνούσα κ θα επαύξανα γιατί ότι αφορά την ασφάλεια ενός ανθρώπου τα πράματα αξίζει να τα ψάχνεις με....λεπτομέρειες.......

Για μια vga όμως γιατί τόσο ανάλυση.....?[/quote']

Einai arketa enoxlitiko na agoraseis ton lathos eksoplismo. To poso den einai megalo, einai molis 100-500 evro, alla kaneis den thelei na ta xalasei adika, ektws kai an einai plousios. Egw den eimai plousios. Eksalou otan asxoleisai me paixnidia.

Eχετε σκεφτεί οτι τους αρχάριους μπορεί να τους μπερδεύεται ακόμη περισσότερο?

Enas arxarios apla tha prosperasei to topic.

Kaneis den genithike kserontas ta panta. Ekeinoi pou endiaferontai tha to diavasoun. Oi 1009 (mexri stigmis) anagnwseis mallon mas lene pws oi anthrwpoi endiaferontai gia afto.

Episeis' date=' oi agorastes VGA den krinoun opws oi kiries me tis gounes. Einai pio praktikoi kai sigkrinoun apodosi-timi. Otan sinantiountai oi filoi den lene "egw agorasa tin pio akrivi", alla lene "egw ekana tin pio eksipni agora". Afti einai i apopsi mou.

Δε την αγοράζουν για να τη μελετήσουν αλλά για να παίξουν παιχνίδια....

Mesa apo tin meleti mporeis na deis an kai pws tha sou paizei ta painxidia pou se endiaferoun.

Eksartatai poio paixnidi, pws enoeis to "paizei", kai poso einai aftes oi "ipsiles analiseis". Eksalou iparxei kai to thema tou melontos: to pote tha agoraseis to epomeno paizei rolo se afto pou tha agoraseis twra.

Νομίζεις θα καταλάβει διαφορές αν βάλει μια ποιό δυνατή κ γρήγορη vga? Θα πρέπει να το ψάξει πολύ......

Den nomizw oti xreiazetai poli psaksimo, ena paixnidi meta apo 6 mines tha tou to kanei arketa safes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...