leonpadi Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Παιδια..η καρτούλα είναι απο Plaisio και είναι με το νεώτερο 10bit chipset που υπόσχεται πολύ καλύτερες επιδόσεις ευκρίνειας,κατι το οποίο το είδα και εγώ στα κανονικά κανάλια.Το θέμα είναι όμως οτι τα προγραμματάκια για το Filmnet και SuperSport είναι για τις προηγούμενες εκδόσεις του chipset. Αν κάποιος έχει την ίδια κάρτα (που σίγουρα είναι αρκετοί καθώς στοίχιζε μόλις 50 Ε) και κατάφερε να κάνει κάτι...ας post-άρει πως το κατάφερε.Μιλάμε πάντα μόνο για εικόνα.....Ήχο τον ξεχνάμε....οκ...μη βαράτε
leonpadi Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Επειδή δε βλέπω απάντηση....μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καρτα pci νέο μοντέλο που να υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Στουρνάρη,την οποία έχετε τσεκάρει οτι δουλεύει για αποκωδικοποίηση Film & Super sport ? Ρε παιδιά έλεος....δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο chipset (10-bit Conexant CX2388x) .Δηλαδή τι...θα πρέπει σώνει και καλά να πέρνουμε παλιά μοντέλα tv tuner (bt878) για να κάνουμε τη συγκεκριμένη αποκωδικοποίηση?
stehellas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 exeis grafi arketo kairo file mou http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=69557&page=2&pp=15&highlight=filmnet gia na ksereis oti prepei na kaneis prwta anazhtisi prin kaneis thema
leonpadi Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δίκιο εχεις stehellas στο οτι γενικά πρέπει να τσεκάρουμε πρώτα προηγούμενα posts και μετά να ανοίγουμε νέα,όμως αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα το link που δίνεις θα διαπιστώσεις οτι ο φίλος μιλάει για προηγούμενο μοντέλο Xpert Pci και όχι αυτό που διατίθεται ΑΥΤΗ τη στιγμή στην ελληνική αγορα.Αν βέβαια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που ψάχνω, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Εγώ απλά ζήτησα απο αυτούς που έχουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ καρτα με μένα να μου πούν αν γίνεται.Και εγώ κάποτε (98-99) είχα καταφέρει με μια WINFAST2Κ με bt878 και το ccrypt να βλέπω τα 2 κανάλια (και αμφιβάλλω αν το έκαναν πολλοί στην περιοχή μου...επαρχία και όχι Αθήνα...)
gpanitsi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 kai egw to idio problhma! xwria pou den mporw na dw kalh eikona. me to prog ths kartas exw kalo hxo kai aparadekth eikona. Me dscaler kllh eikona - no sound kai me windrv mono hxo! ti exw lathos?
Alekos25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Telika lysi den vlepw ston orizonta...ki egw karta me connexant 883 evala kai pira ta tria mou..filmnet giok.. any help?anyone?
akisdap13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 μια απο τα ιδια και γω!!!λιγη βοηθεια ρε παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.