winarg Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Έχω το Crypto F200...Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Έχω ανοιχτά 3 torrents με μέγιστη ταχύτητα 10-15 Kbs (τοσο φτάνουν τα torrents που έχω) και το σερφάρισμα σε σελίδες είναι δύσκολο...Αν κόψω τα torrents όλα καλα. Από την άλλη αν κατεβάσω κάποια torrents που ξέρω οτι έιναι "γρήγορα", η ταχύτητα φτάνει 40 Kbs. H σύνδεση που έχωi 384... Τι μπορεί να φταίει. Μπουκώνει το modem??? Πως το ξεμπουκώνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 3 torrents X 10-15kb/s = 30-45kb/s Ti parapanw perimeneis an mono apo ta torrents ksepernas ta 35kb/s ?? An kaneis k to telio surfarisma? An nie, distixos den ginete! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Η συνολική ταχύτητα των torrents ειναι 10-15, όχι του καθενός ξεχωριστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Isws ta torrents sou dimiourgoun kapio provlima. Dokimase kapio p2p programa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δηλαδή WaVe υποστιρίζεις οτι δεν φταίει το F200??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elrik_q Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Έχω το Crypto F200...Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Έχω ανοιχτά 3 torrents με μέγιστη ταχύτητα 10-15 Kbs (τοσο φτάνουν τα torrents που έχω) και το σερφάρισμα σε σελίδες είναι δύσκολο...Αν κόψω τα torrents όλα καλα. Από την άλλη αν κατεβάσω κάποια torrents που ξέρω οτι έιναι "γρήγορα", η ταχύτητα φτάνει 40 Kbs. H σύνδεση που έχωi 384... Τι μπορεί να φταίει. Μπουκώνει το modem??? Πως το ξεμπουκώνω??? Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ(Adsl in Box me Crypto F200).Χρησιμοποιώ το Bitlord για torrents αλλα είτε κατεβάζω ένα torrent είτε 3 , το σερφάρισμα στο net γίνεται άθλιο!Δεν ξέρω αν φταίει το modem ή το Bitlord!Πάντως όταν χρησιμοποιώ το Kazaalite δεν έχω αναλογα προβλήματα με το σερφάρισμα!Μηπως φταίνε οι ρυθμίσεις του Bitlord? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν φταίνε οι ριθμίσεις η τα connections...Εγώ χρησιμοποιώ το ABC...Με 2 torrents ειναά καλά...Απο τα 3 και πάνω έχω προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 ego me crytpo f200 kai dc++ den exo provlima me taxitita anoigmatos selidas . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winarg Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα γιατι στο DC++ για κάθε αρχείο που κατεβάζεις συνδέεσαι με έναν χρήστη ;-) . Στα torrents συνδέεσαι με πάρα πολλούς χρήστες...Κατέβαζε 150 αρχεία ταυτόχρονα στο DC++ και μετά πες μου αν ανοίγει καμία σελίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα γιατι στο DC++ για κάθε αρχείο που κατεβάζεις συνδέεσαι με έναν χρήστη ;-) . Στα torrents συνδέεσαι με πάρα πολλούς χρήστες...Κατέβαζε 150 αρχεία ταυτόχρονα στο DC++ και μετά πες μου αν ανοίγει καμία σελίδα Odws ta connection pou adexei o F200 den einai k polla alla den nomizw na adimetopizes k toso tragiko prob. So.. ase ta torrents k pigene sta p2p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα γιατι στο DC++ για κάθε αρχείο που κατεβάζεις συνδέεσαι με έναν χρήστη ;-) . Στα torrents συνδέεσαι με πάρα πολλούς χρήστες...Κατέβαζε 150 αρχεία ταυτόχρονα στο DC++ και μετά πες μου αν ανοίγει καμία σελίδα Ακριβώς αυτό. Δεν έχει να κάνει τόσο με την ταχύτητα των torrents αλλά με τα πόσα connections έχουν γίνει. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω από 6 torrents με maximum download 32 kb/s αλλά η σελίδες του insomnia και όλες οι άλλες αλλάζουν ταχύτατα. Δοκίμασε να βάλεις περιορισμό στα πόσα connections θα επιτρέπεις είτε συνολικά είτε ανα torrent. Επίσης πιθανόν κάποια torrent clients να μην είναι όσο βαριά όσο άλλα. πχ νομίζω (αν και δε το έχω μετρήσει μπορεί να είναι μόνο ιδέα μου) ότι το σερφάρισμα με torrent client to bitcomet είναι λίγο πιο γρήγορο από όταν χρησιμοποιούσα Azureus. Μπορεί να έπαιζε ρόλο η java του Azureus, μπορεί να είναι και το ότι το bitcomet να είναι σε χαμηλότερη προτεραιότητα σε σχέση με το σερφάρισμα ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πέταξε το F200 και πάρε το USR9105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 apla to usr9105 exei to qos gia auto paei kalitera.apla sta torrents anigoun trela connection kai paei olo to bandwidth ekei dioti den mporoun na rithmistoun priorities.ama balete ena net limiter tha deite oti anigoun pola connections.akoma kai na miosei to bandwidth pou tha pernei to px emul den tha beltiothei i katastasi dioti pola connections tha einai anixta kai pali.kai netstat na kanete apo ms dos prompt tha dite trela connections anixta. auti ine i blakia ton emule ktl ktl.kaliteri taxitita logo polon xriston alla oi selides sournontai.me to dc pou katevazeis apo enan ise ok.apira atoma exoun auto to provlima kai mono osa modem exoun quality of service to diorthonoun sinithos.allios den kanete tipota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Επόίσης το USR αντέχει πολύ περισσότερα connecctins από το crypto. Είναι πιθανόν το crypto να τα παίζει από τα πολλά connections και να κολλάνε τα πάντα! σαν το jetspeed μια φάση... Αυτο το QoS που έχει το usr το έχω απενεργοποιήσει. Είναι καλύτερα να το βάλω αν θέλω να ανοίγουν οι σελίδες γρήγορα σε περίπτωση που p2p τρώνε όλο το bandwidth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 costinio ola ta modems antexoun perisotera apo to crypto.xixi.to qos den xero an rithimizetai opos sto cisco alla sigoura tha sou ferei kalitera apotelesmata sto na anigoun kalitera oi selides.dokimase to den exeis tipota na xaseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.