Προς το περιεχόμενο

Εμένα ψήνει και καφέ !!!!

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χρόνια τώρα όταν θέλαμε να πείσουμε κάποιον για τις δυνατότητες του Η/Υ μας λέγαμε το κλασσικό "μόνο που δε ψήνει καφέ". Λοιπόν όχι πια γιατί τώρα ο δικός μου υπολογιστής το κάνει "σχεδόν" κι αυτό.

Μετά από σκληρή δουλειά του επιστημονικού προσωπικού της insomnia-teleshopping σας παρουσιάζω την usb-καφετιέρα

Μερικές πρώτες φωτογραφίες

usbcoffee1.th.jpg

και

usbcoffee2.th.jpg

USB Coffee Warmer

Warm your coffee or tea handily on your desk

MODEL NO: 9809

PATENT NO: 0410816.7

Description :

• The USB Coffee Warmer is a convenient solution to keep your beverage warm on your desk. It is a low voltage heat plate' date=' which can warm beverage 30-60 minutes longer. Its performance can be maximized by using stainless

steel or metal cups.

Features :

• USB powered, easy installation, no driver required, plug &play.

• Rated power: 2.5W@5V DC.

• An independent USB slot assigned for the coffee warmer are highly recommended.

• Power will be reduced when sharing with other USB electronics devices.

Warning:

• Do not touch the hot metal plate directly.

• Customer are advised to switch off the Coffee Warmer when not in use.

• Unplug the USB cable before cleaning the Coffee Warmer.

[/quote']

Μόλις οι συνεργάτες μας ολοκληρώσουν τα εξαντλητικά tests και benchmarks θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικό review στο forum insomniac's review's

Stay tuned !!!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρώ μία φωτό από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας που κάποιοι είχαν φτιάξει ένα case με ενσωματωμένη καφετιέρα γαλλικού καφέ.

Ήταν συνδεδεμένη με software μέσω της σειριακής θύρας και λειτουργούσε άψογα.

Δημοσ.

Δεν παίζει το USB να δώσει 5V. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει τέτοια συσκευή είναι να κρατάει τον καφέ ζεστό.

Δημοσ.
Δεν παίζει το USB να δώσει 5V. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει τέτοια συσκευή είναι να κρατάει τον καφέ ζεστό.

Η συσκευή είναι διαφημιστική από εταιρεία φαρμάκων.

ΥΓ.

Είπα "σχεδόν" ψήνει καφέ

Δημοσ.

opoios thelei to PC tou na PSINEI kafe, tote as koitaksei edw:http://www.latestbuy.com.au/usb_cup_warmer_gizmo.html

Nomizw oti an anebazei 85 me 100 C tha psinei kai kafe !!! Perissotera nea otan erthei apo tin xwra twn kagkouro !! :D

Δημοσ.
opoios thelei to PC tou na PSINEI kafe' date=' tote as koitaksei edw:http://www.latestbuy.com.au/usb_cup_warmer_gizmo.html

Nomizw oti an anebazei 85 me 100 C tha psinei kai kafe !!! Perissotera nea otan erthei apo tin xwra twn kagkouro !! :D[/quote']

Φίλε η συσκευή του λινκ που δίνεις είναι στην ουσία η ίδια με αυτή που έχω. Οι μόνες τους διαφορές

- Αυτή που σας δείχω έχει και ένα ασορτι μεταλλικό κύπελλο

- Είναι διαφημιστικό (δωρεάν) ενώ η άλλη κοστίζει $30

Δημοσ.

Gia tiganita avga proteinw girisma tou koutiou sto plai, ksekolima tis psiktras tou epeksergasti kai me ena mikro tiganaki siga siga tha ginei i douleia...:)

An thelete dinati fwtia, kante ena kalo overclocking sti kakomoiri CPU...

Δημοσ.
το μπρικι περιλαμβανεται στην συσκευασια?

Ναι, και αυτό από την άλλη πλευρά του έχει μια φίρμα φαρμάκου ή φαρμακευτικής εταιρείας (Ιδέα δεν έχω). Τη συσκευή μου την έδωσε φίλος γιατρός στους οποίους την έδωσε η εν λόγω εταιρεία.

Δημοσ.

Psssss, all the money!

LoL!

Δε θα με χάλαγε και πολύ!

Εδώ έχουν βγεί σε USB ενυδρεία,

χριστουγεννιάτικα δέντρα, λάμπες

και τόσα άλλα.. Σε μια καφετέρια

θα κολλήσουμε;

Τς τς τς!

Δημοσ.

Όπως είπε και ο DrLo η συσκευή είναι διαφημιστικό φαρμακευτικής εταιρίας. Έρχεται όπως είναι στη φωτό μαζί με το μπρίκι και το μόνο που μπορελι να κάνει είναι να κρατάει ζεστό τον καφέ. παρ' ότι είναι περίεργη σκέψη ομολογώ ότι κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά (τουλάχιστον αυτό που δοκίμασα εγώ). Αν και δε μέτρησα με θερμόμετρο, δε νομίζω να ανεβάζει 85 βαθμούς από το USB μόνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...