DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Για χρόνια τώρα όταν θέλαμε να πείσουμε κάποιον για τις δυνατότητες του Η/Υ μας λέγαμε το κλασσικό "μόνο που δε ψήνει καφέ". Λοιπόν όχι πια γιατί τώρα ο δικός μου υπολογιστής το κάνει "σχεδόν" κι αυτό. Μετά από σκληρή δουλειά του επιστημονικού προσωπικού της insomnia-teleshopping σας παρουσιάζω την usb-καφετιέρα Μερικές πρώτες φωτογραφίες και USB Coffee Warmer Warm your coffee or tea handily on your desk MODEL NO: 9809 PATENT NO: 0410816.7 Description : • The USB Coffee Warmer is a convenient solution to keep your beverage warm on your desk. It is a low voltage heat plate' date=' which can warm beverage 30-60 minutes longer. Its performance can be maximized by using stainless steel or metal cups. Features : • USB powered, easy installation, no driver required, plug &play. • Rated power: 2.5W@5V DC. • An independent USB slot assigned for the coffee warmer are highly recommended. • Power will be reduced when sharing with other USB electronics devices. Warning: • Do not touch the hot metal plate directly. • Customer are advised to switch off the Coffee Warmer when not in use. • Unplug the USB cable before cleaning the Coffee Warmer. [/quote'] Μόλις οι συνεργάτες μας ολοκληρώσουν τα εξαντλητικά tests και benchmarks θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικό review στο forum insomniac's review's Stay tuned !!!
rafraf24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Χμμ..............Πως ειναι δυνατον να παραγει την καταλληλη θερμοτητα μονο απο την usb? Υποπτο..
HexStatic Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Sostos!!!!! OC sikwnei? BTW oi fotos den douleuoune.....
Highlander Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δεν μπορώ να βρώ μία φωτό από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας που κάποιοι είχαν φτιάξει ένα case με ενσωματωμένη καφετιέρα γαλλικού καφέ. Ήταν συνδεδεμένη με software μέσω της σειριακής θύρας και λειτουργούσε άψογα.
Typhoon Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δεν παίζει το USB να δώσει 5V. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει τέτοια συσκευή είναι να κρατάει τον καφέ ζεστό.
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δεν παίζει το USB να δώσει 5V. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει τέτοια συσκευή είναι να κρατάει τον καφέ ζεστό. Η συσκευή είναι διαφημιστική από εταιρεία φαρμάκων. ΥΓ. Είπα "σχεδόν" ψήνει καφέ
Panos72 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 protimo ta tiganita avga ara psaxno gia tigani
wizzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 opoios thelei to PC tou na PSINEI kafe, tote as koitaksei edw:http://www.latestbuy.com.au/usb_cup_warmer_gizmo.html Nomizw oti an anebazei 85 me 100 C tha psinei kai kafe !!! Perissotera nea otan erthei apo tin xwra twn kagkouro !!
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 opoios thelei to PC tou na PSINEI kafe' date=' tote as koitaksei edw:http://www.latestbuy.com.au/usb_cup_warmer_gizmo.html Nomizw oti an anebazei 85 me 100 C tha psinei kai kafe !!! Perissotera nea otan erthei apo tin xwra twn kagkouro !! [/quote'] Φίλε η συσκευή του λινκ που δίνεις είναι στην ουσία η ίδια με αυτή που έχω. Οι μόνες τους διαφορές - Αυτή που σας δείχω έχει και ένα ασορτι μεταλλικό κύπελλο - Είναι διαφημιστικό (δωρεάν) ενώ η άλλη κοστίζει $30
Crizzt Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Gia tiganita avga proteinw girisma tou koutiou sto plai, ksekolima tis psiktras tou epeksergasti kai me ena mikro tiganaki siga siga tha ginei i douleia... An thelete dinati fwtia, kante ena kalo overclocking sti kakomoiri CPU...
dk Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 εγω παντως ειδα στη στουρναρη φορτιστη μπαταριων usb με 10 περίπου ευρω
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 το μπρικι περιλαμβανεται στην συσκευασια? Ναι, και αυτό από την άλλη πλευρά του έχει μια φίρμα φαρμάκου ή φαρμακευτικής εταιρείας (Ιδέα δεν έχω). Τη συσκευή μου την έδωσε φίλος γιατρός στους οποίους την έδωσε η εν λόγω εταιρεία.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Psssss, all the money! LoL! Δε θα με χάλαγε και πολύ! Εδώ έχουν βγεί σε USB ενυδρεία, χριστουγεννιάτικα δέντρα, λάμπες και τόσα άλλα.. Σε μια καφετέρια θα κολλήσουμε; Τς τς τς!
tzoykas Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Όπως είπε και ο DrLo η συσκευή είναι διαφημιστικό φαρμακευτικής εταιρίας. Έρχεται όπως είναι στη φωτό μαζί με το μπρίκι και το μόνο που μπορελι να κάνει είναι να κρατάει ζεστό τον καφέ. παρ' ότι είναι περίεργη σκέψη ομολογώ ότι κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά (τουλάχιστον αυτό που δοκίμασα εγώ). Αν και δε μέτρησα με θερμόμετρο, δε νομίζω να ανεβάζει 85 βαθμούς από το USB μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.