stehellas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 paidia mia protash gia to forum ti tha legate ean ... sto forum loitourgika sistimata pros8etame upokatoagous to stil windows - linux - mac ?\ etsi gia na vriskame pio drigora akri kai na einai sugkentromena
billpeppas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 θες να φας ban ??? Just kiddin' ( θυμάστε το πρωταπριλιάτικο εεε ? )
eurander Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Την πρωταπριλια δεν ασχοληθηκα με το insomnia. Τι αστειο εγινε bill? EDIT: Sorry για το offtopic
billpeppas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 @eurander Read: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105599&page=1 @stehellas Δεν είμαι ο υπεύθυνος για να απαντήσω. Πάντως αν απλά εννοείς να γίνει: Λειτουργικά Συστήματα / Windows / Linux / Mac Δεν είναι και άσχημη ιδέα. Τώρα αν τα παιδιά δεν θέλουν, και τώρα καλά είναι όπως είναι.
stehellas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 nai re bill auto akrivos enwo to ean theloun h oxi sigoura auto einai diko tous thema.....
apoikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials, stickies) ανά λειτουργικό και επιπλέον θα έκανε τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη (οι windowsάδες δε θα χρειαζόταν να βλέπουν τα posts των άλλων και τούμπαλιν) Ενδέχεται δε να έδινε ώθηση στη συσπείρωση οπαδών των "εναλλακτικών" λειτουργικών. Αρμόδιοι για το θέμα όμως είναι άλλοι
angelos0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials, stickies) ανά λειτουργικό egw na proteinw na ftiaxtoun prwta ta analoga topics, na fanei oti yparxei xwros k users giati alliws ta subforums 8a meinoun adeia.
stehellas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials' date=' stickies) ανά λειτουργικό και επιπλέον θα έκανε τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη (οι windowsάδες δε θα χρειαζόταν να βλέπουν τα posts των άλλων και τούμπαλιν) Ενδέχεται δε να έδινε ώθηση στη συσπείρωση οπαδών των "εναλλακτικών" λειτουργικών. Αρμόδιοι για το θέμα όμως είναι άλλοι [/quote'] apoikos akrivos gia auto to logw to proteina kirios gia thn suspirwsi sta linux kathoti apofasisa na afisw ta windows ( ston ena upologisti gia arxi xixixi)
madsc Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Έχει ξανασυζητηθεί παρόμοια άποψη, κ η θέση του admin παραμένη η ίδια. Προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο. Μόλις κριθεί απαραίτητο θα συζητηθεί η προτεινόμενη υλοποίηση. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.