Προς το περιεχόμενο

leitourgika

stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia mia protash gia to forum ti tha legate ean ... sto forum loitourgika sistimata pros8etame upokatoagous to stil windows - linux - mac ?\

etsi gia na vriskame pio drigora akri kai na einai sugkentromena

Δημοσ.

@eurander

Read:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105599&page=1

@stehellas

Δεν είμαι ο υπεύθυνος για να απαντήσω.

Πάντως αν απλά εννοείς να γίνει:

Λειτουργικά Συστήματα

/ Windows

/ Linux

/ Mac

Δεν είναι και άσχημη ιδέα.

Τώρα αν τα παιδιά δεν θέλουν, και τώρα καλά είναι όπως είναι.

Δημοσ.

Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials, stickies) ανά λειτουργικό και επιπλέον θα έκανε τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη (οι windowsάδες δε θα χρειαζόταν να βλέπουν τα posts των άλλων και τούμπαλιν) :) Ενδέχεται δε να έδινε ώθηση στη συσπείρωση οπαδών των "εναλλακτικών" λειτουργικών.

Αρμόδιοι για το θέμα όμως είναι άλλοι :)

Δημοσ.
Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials, stickies) ανά λειτουργικό

egw na proteinw na ftiaxtoun prwta ta analoga topics, na fanei oti yparxei xwros k users giati alliws ta subforums 8a meinoun adeia.

Δημοσ.
Και εγώ νομίζω ότι θα βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση (π.χ. tutorials' date=' stickies) ανά λειτουργικό και επιπλέον θα έκανε τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη (οι windowsάδες δε θα χρειαζόταν να βλέπουν τα posts των άλλων και τούμπαλιν) :) Ενδέχεται δε να έδινε ώθηση στη συσπείρωση οπαδών των "εναλλακτικών" λειτουργικών.

Αρμόδιοι για το θέμα όμως είναι άλλοι :)[/quote']

apoikos akrivos gia auto to logw to proteina kirios gia thn suspirwsi sta linux kathoti apofasisa na afisw ta windows ( ston ena upologisti gia arxi xixixi)

Δημοσ.

Έχει ξανασυζητηθεί παρόμοια άποψη, κ η θέση του admin παραμένη η ίδια.

Προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο.

Μόλις κριθεί απαραίτητο θα συζητηθεί η προτεινόμενη υλοποίηση.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...