Προς το περιεχόμενο

Stilte mexri 100mb arxeio

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to yousendit opos eipothike exei xroniko periorismo mexri mia bdomada..

to rapidshare den exei[an kai einai mexri 30mb].

to megaupload den to iksera thnx dave..

na do omos an sbinontai i an den yparxei kanenas tetoios periorismos..

Telika exei allo systhma... arketa endiaferon :)

It is our goal to offer everyone connected to the Internet an easy to use possibility to send files to other people. Thats the reason why you do not have to register in order to use our service. You just need to click on "Browse" and select a local file on your hard-disk. Then click the "Send"-button. We are offering file space for up to 500MB per file. After upload has finished, you will get the download link instantly. You can send the download link to people or include it in postings in your favourite forums and chats. Very easy, isn't it?

We will host your file forever, until it is unused for 30 days. If nobody downloads your file for 30 days, its deleted automatically.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re gyus to mytempdir.com einai poly kalo.ekana ena upload k phra k 1 arxeio apo kei k to kanei sxetika grhgore...dokimasa na parw k to arxeiaki tou filou apo panw (polidis) alla mou elege oti exei aposyr8ei ayto to arxeio....tespa nice sites re men.....

Δημοσ.

Στο yousendit συνήθως το αρχείο δεν παραλαμβάνεται σωστά , τουλάχιστον σε εμένα όσες φορές έχω προσπαθήσει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

by Billpeppas :

" Έχεις δοκιμάσει να δώσεις το URL σε παραπάνω των 5 ατόμων?

Κατέβαινε σε όλους ή μετά το 4ο download σβηνότανε? "

--> ??? :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά και το rapidshare.de τώρα υποστηρίζει uploading μέχρι 100ΜΒ . είναι και σφαίρα. Φυσικά αν δεν είσαι μέλος το αρχείο σβήνεται μετά από 30 μέρες αν δε το κατεβάσει κανείς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Πάρτε και ένα άλλο

http://www.filefront.com

Δε το έχω χρησιμοποιήσει για να κάνω upload μόνο για download

Μου φαίνεται πρέπει να κάνεις register δωρεάν για uploading

Είναι γρήγορο στο downloading (τουλάχιστον σε μένα!)

Ένα άλλο το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου

http://www.easy-sharing.com/

επίσης

http://www.megashares.com

Yπόψην το megaupload στα κατεβάσματα είναι πολύ σούρσιμο (πάλι σε έμενα τουλάχιστον!)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νά 'στε καλά, παίδες γιατί ο αδερφός μου πίσω στην πατρίδα μου λέει που και που να του στέλνω καμιά συλλογή mp3 (κάτι αρχεία γύρω στα 70 Mb) και μου βγαίνει ο πάτος να τα χωρίζω σε κομμάτια των 10 και να τα στέλνω με Gmail!

Δημοσ.

Παρένθεση: εννοείται βέβαια πως θα ήταν μεγάλη μα... να στέλνει 1 αρχείο, όχι ιδιαίτερα νόμιμο, μ' αυτόν τον τρόπο, χωρίς να το έχεις περάσει 1 χέρι κρυπτογράφηση. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει κάτι που λέγεται data mining (με το οποίο έχω ασχοληθεί σε ερευνητικό επίπεδο), το οποίο κάποιο μπορεί να εφαρμόζουν με τον πιο πρόστυχο δυνατόν τρόπο (για ανάλυση των αρχείων που αποστέλονται στο διαδίκτυο).

Βέβαια κάποιος μπορεί να πει: "Καλά ρε μεγάλε, κι αυτοί δηλ. δεν έχουν τρόπο να παραβιάζουν την κρυπτογράφηση που έχεις κάνει στο αρχείο που στέλνεις;" Κι εγώ απαντάω: "Φυσικά, και μάλιστα χωρίς πολύ μεγάλο υπολογιστικό κόστος. Όμως ποιος θα κάτσει να σπάει τον κώδικα κρυπτογράφησης του κάθε αρχείου που αποστέλεται; Κι αν ακόμα είναι τόσο άρρωστος ώστε να το επιχειρήσει, πόσο θα προλαβαίνει να βλέπει καθώς συνεχώς αποστέλονται τόσα αρχεία;"

Όπως λέει πολύ εύστοχα μια ξένη παροιμία: "Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα πουθενά! (There is no such thing as a free lunch)"

Δημοσ.

Παρένθεση: εννοείται βέβαια πως θα ήταν μεγάλη μα... να στέλνει κανείς 1 αρχείο, όχι ιδιαίτερα νόμιμο, μ' αυτόν τον τρόπο, χωρίς να το έχεις περάσει 1 χέρι κρυπτογράφηση. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει κάτι που λέγεται data mining (με το οποίο έχω ασχοληθεί σε ερευνητικό επίπεδο), το οποίο κάποιο μπορεί να εφαρμόζουν με τον πιο πρόστυχο δυνατόν τρόπο (για ανάλυση των αρχείων που αποστέλονται στο διαδίκτυο).

Βέβαια κάποιος μπορεί να πει: "Καλά ρε μεγάλε, κι αυτοί δηλ. δεν έχουν τρόπο να παραβιάζουν την κρυπτογράφηση που έχεις κάνει στο αρχείο που στέλνεις;" Κι εγώ απαντάω: "Φυσικά, και μάλιστα χωρίς πολύ μεγάλο υπολογιστικό κόστος. Όμως ποιος θα κάτσει να σπάει τον κώδικα κρυπτογράφησης του κάθε αρχείου που αποστέλεται; Κι αν ακόμα είναι τόσο άρρωστος ώστε να το επιχειρήσει, πόσο θα προλαβαίνει να βλέπει καθώς συνεχώς αποστέλονται τόσα αρχεία;"

Όπως λέει πολύ εύστοχα μια ξένη παροιμία: "Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα πουθενά! (There is no such thing as a free lunch)"

Δημοσ.
Απορία ?

Αν το σπάσετε σε κομμάτια τα στείλετε και μετά αυτός που

τα κατεβάσει τα ενώσει ποιό είναι το πρόβλημα ?

Kανένα πρόβλημα! Εννοείται ότι έτσι γίνεται :)

Diomedes σωστό αυτό που λες με την κωδικοποίηση αλλά κακά τα ψέμματα νομίζεις ότι δεν ξέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος από αυτά που γίνονται upload είναι παράνομα; Είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν και είμαι ακόμα σίγουρος ότι σε αυτό οφείλουν και τα περισσότερα κέρδη τους. Η μόνη περίπτωση που θα βγάλουν κάτι παράνομο από τα site τους είναι όταν γίνει καταγγελία από κάποιον ότι είναι παράνομο (οπότε εκεί δε τους παίρνει και φυσικά θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και από πλευράς νομιμότητας). Δυστυχώς ή ευτυχώς η πειρατεία είναι πολύ κερδοφόρα είτε εμπλέκεσαι άμεσα είτε έμμεσα (όπως οι εταιρίες με τέτοια site). Φυσικά δε λέω ότι διακινούνται μόνο πειρατικά πράγματα αλλά ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι ποσοστό μπορεί να αποτελεί η πειρατεία.

Τελειώνοντας, να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σου βγάλουν τίποτα παράνομο κάνεις upload παρά μόνο αν κάποιος το καταγγείλει...

Δημοσ.

Το θέμα όμως δεν είναι αν κάποιος βρει τον μπελά του ή όχι (σίγουρα κάποιοι που το κάνουν συστηματικά πάνε γυρεύοντας όμως οι περισσότεροι από μας δεν διατρέχουμε κίνδυνο). Το ζήτημα είναι ότι αναλύοντας συστηματικά (και αυτοματοποιημένα) τα όσα διακινούνται μπορούν εύκολα να σχηματίσουν πρότυπα (κυρίως καταναλωτικά) και να φακελώσουν περισσότερο τον καθένα. Ίσως όλα αυτά ακούγονται κάπως σαν θεωρία συνομοσίας όμως γιατί να δίνουμε αφορμές;

Στο θέμα της κωδικοποίησης κάτι ακόμα: πολλές φορές, μια κακή κρυπτογράφηση είναι καλύτερη από καθόλου κρυπτογράφηση. Αυτό γιατί όταν ο άλλος δει 1 κωδικοποιημένο αρχείο ανάμεσα σε τόσα άλλα, το πιθανότερο είναι να μην έχει τη διάθεση να κάτσει να το σπάσει αφού δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων πόσο χρόνο μπορεί να του πάρει η απόπειρα αυτή. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τα email, μια και εκεί τα κίνητρα του άλλου για να δει τι διακινείται μπορεί να είναι πιο σοβαρά.

Στο θέμα της πειρατείας τώρα, πιστεύω ότι ο όρος είναι μάλλον ανακριβής. Γιατί το να μοιράζεται κανείς κάτι που έχει (με καλές προθέσεις πάντα) είναι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές (δε μιλάμε τώρα για ιούς και trojan horses). Το να πληρώνει κάποιος για το ίδιο πράγμα είναι βέβαια σεβαστό, αυτό όμως δεν κάνει το πρώτο ανάρμοστο. Η πειρατεία θα ήταν το να προσπαθείς να μεταπουλήσεις κάτι που το πήρες δωρεάν από κάποιον, όμως πολύ αμφιβάλλω αν το κάνει αυτό κανείς από μας που λαμβάνουμε και διακινούμε αρχεία μέσω του διαδικτύου. Συνεπώς ο όρος είναι ανακριβής και ανάρμοστος και είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα αναθεωρήσουμε το τι θεωρούμε πειρατικό και τι όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...