kostasdirtt Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Thelo na agoraso e na set mexri 100-120 euro pio einai to kalitero pou exete akousi? akouo gnomes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartenderas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια τα Creative Inspire Digital 5500. Θεωρώ ότι με τα 180 ? που έδωσα τότε, πήρα ότι καλύτερο μπορούσα. Και τώρα creative θα έπαιρνα. Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με Altec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominant Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Exeis kalh karta hxou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NKod Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Rixe mia matia sta ixeia ozaki... Denxerw an xereis tin etairia alla einai poly kala ixeia..Vevaia einai poio akriva kapou sta 180 Eyrw nomizw alla den einai plastikoures opws ta creative..Xylo my friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Συμφωνα με τη συγριτικη δοκιμη του περιοδικου RAM το καλυτερο για τα λεφτα που δινεις εχουν: 2ο στην καταταξη τα TEAC TD7700 με 110ευρω (+φπα) και 3ο στη καταταξη τα ALTEC Lansing VS3151R με 117ευρω (+φπα), τα οποια τυχαινει να τα εχω και εγω. Δε χρειαζεται να σου πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος Αν θες περισσοτερα παρε το περιοδικο, εχει και τα χαρακτηριστικα του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Logitech X-530 @ €85 sta Multirama. Poli kalos logos timis/apodosis, pistotita kai katharotita ixou akoma kai se ipsiles entaseis me "diskola" tragoudia (polla mpasa ktl ktl). Simbouli: Prin agoraseis, AKOU !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasdirtt Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Exeis kalh karta hxou? ..Εχω μια terratec 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartenderas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Rixe mia matia sta ixeia ozaki... Denxerw an xereis tin etairia alla einai poly kala ixeia..Vevaia einai poio akriva kapou sta 180 Eyrw nomizw alla den einai plastikoures opws ta creative..Xylo my friend Και τι ξύλο είναι αν επιτρέπεται?......... Κερασιά ....?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YoMaNaTiOn Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Altec Lansing h' kai Creative an 8es na dwseis kati parapanw... (katw apo 100 eurw pantws) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.