Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα διαπιστωσα οτι το νοκιακι μου το 3310 ( ναι, ναι ,ακομα αυτο εχω....)

παρέδωσε το πνευμα του .

Οποτε επιβαλλεται αγορα νεου .

Αλλα ποιο ?

Η Νοκια εξακολουθει να ειναι καλη ?

Δεν ζηταω μοντελα αλλα απλα μαρκες .

Ευχαριστω για οποια πληροφορια εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Vasika prepei na ksekathariseis apo tin arxi posa lefta thes na doseis....

K sti sinexeia se ti xriseis tha exei to kinito pou thes na agoraseis? :)

Giati ama arxisoume me tis markets tora o kathenas tha leei apo mia toulaxiston..

Δημοσ.

Σίγουρα η Nokia είναι ακόμα καλή ;) Προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευών ανάλογα με τα γούστα, τις απαιτήσεις και τα χρήματα που θες να διαθέσεις.. Πρέπει να γίνεις πιο λίγο πιο συγκεκριμένη.

Πάντως και οι Siemens, Sony-Ericsson, Samsung προσφέρουν αρκετά καλές συσκευές.

Δημοσ.

Επιτηδες δεν ειπα για μοντελα παρα μονο για μαρκες γιατι ειμαι πολυ πολυ καιρο εκτος των κινητων εξελιξεων και δεν ξερω τι παιζεται στην αγορα .

Σε δευτερο βημα θα κοιταξω τα μοντελα των μαρκων που μου ειπες Σουλμαν και θα δω τι παιζεται σε τιμες -απαιτησεις - χρησεις κλπ κλπ .

Δημοσ.

Αν έχεις γραμμή vodafone και δεν σε πειράζει να πάρεις vodafone customized κινητό πήγαινε σε ένα vodafone shop και χάζεψε όλα τα κινητά live σε πλήρη λειτουργία! Όλο και κάποιο θα σου κάνει κλικ!

Κατά τη γνώμη μου τα Sony Ericsson έχουν πάρει λίγο ρεβάνς απο την ΝΟΚΙΑ, που δεν τρέχει με την ίδια ταχύτητα στις αναλύσεις οθόνης και κάμερας. Ας πούμε οτι minimum ανάλυση για σήμερα είναι οθόνη 65000 χρωμάτων και κάμερα 640Χ480 - όλες σχεδόν οι εταιρίες έχουν κάποια πρόταση σε αυτό το επίπεδο...

Δες Sony Ericsson, Nokia, Siemens και Motorola...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...