Greg7vas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Mages ena filaraki exei ena problhma me thn taskbar.Otan kanei elaxistopoihsh OPOIODHPOTE programma-fakelo den tou emfanizete elaxistopoihmeno kato alla eksafanizete teleios(kapou krybete) sthn grammh ergasion. Ayto to problhma to exei edo kai kati mhnes kai exoun asxolhthei mia ntouzina paidia xoris na exei brethei lysh.Ta exoume dokimasei OLA.Mono to format apomenei. Kamia idea?!
javaneze Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 H kalyterh idea einai to format... Reinstall ta windows ekane? fantazomai oti kai me reinstall tha ftiaksei ... Pantws h fash den mou akougetai san glitch twn windows... san tweak apo kapoio utility moiazei ... tsekarate ti egkatastaseis exei kanei? (ps apsogo to gif sthn ypografh sou!)
alkisg Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δοκίμασε λίγο να αλλάξεις θέση στην taskbar και να την πας στο δεξί μέρος της οθόνης, δηλαδή να είναι κατακόρυφη.
iccon Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Eixe kai o kolitos mou to idio problima. Telika eixe io. Mas eixe emfanisei 2 ious. Meta ton katharismo tous to problima lithike. Kata tin symatec onomazonte Kelvir kai Serflog. Exei removal tools. Ta etrexa kai meta to restart ola itan ok me to taskbar.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 episis kati allo mporei na einai to exeis:dexi klik sto taskbar meta toolbars kai des mipos exoun mpei pola apo ekei opote otan pane na katevoun strimoxnontai.opote bgale ta toolbars apo ekei kai des ti ginetai.
zaplin Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 tsekarate an akoma trexoun ta programmata?dld elaxistopoish kai meta sto task manager an einai akoma anoixta!
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 me ctrl alt kai del tha fenetai ama trexoun kai task manager kai application.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 asto den pirazei.kane auta pou ipan oi proigoumenoi kai auto pou ipa pio pano
iccon Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Sinithos to problima itan oti sto taskbar den fenotan ta programmata pou itan anoixta. Sto task manager itan kanonika. Mono me alt+tab i apo to task manager ta eferna pali. Otan ekanes minimize xanotan. An to idio itan kai se alous tote dokimaste ta removal apo tin symantec. Den xerw poios apo tous dio ious eftege alla twra einai OK
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 as dei min exei mikrinei poli tin bara kai den fenetai.as dei poies mpares fainontai sto taskbar me dexi klik sto taskbar.
javaneze Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 M'aresei pou asxoliste pantws ... ena thema pou protathikan 4-5 diaforetikes lyseis kai par'ol'ayta o syggrafeas den exei aksiothei na mas pei an to elyse ....
Greg7vas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Kalispera. Nai lythike telika. ME FORMAT.Mallon ioi htan opos eipe kai kapoios pio pano. Trojan nai alla ios?Kati den mou kathotan kai den mou kathete kala. Kai otan mou legane oti mporei na einai ios eixa sobares amfibolies. Epsaxna sas makas tis rythmiseis apo ta windows. ThNx
Greg7vas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 M'aresei pou asxoliste pantws ... ena thema pou protathikan 4-5 diaforetikes lyseis kai par'ol'ayta o syggrafeas den exei aksiothei na mas pei an to elyse .... Eixame kai pasxa!
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Kalispera.Nai lythike telika. ME FORMAT.Mallon ioi htan opos eipe kai kapoios pio pano. Trojan nai alla ios?Kati den mou kathotan kai den mou kathete kala. Kai otan mou legane oti mporei na einai ios eixa sobares amfibolies. Epsaxna sas makas tis rythmiseis apo ta windows. ThNx fisiologiko einai pou paei to mialo sou sta windows kai oxi se io dioti ios na kanei tetoio pragma einai xoris noima.kai efoson ta windows kanoun pola paraxena gia auto paei to mialo sou ekei.exo dei kai io pou otan ebazes tono se ena gramma auto emfanize dio fores to gramma kai sto ena apo ta 2 ixe tono.elega oti fteei to word to xilosa to ena to allo alla tipota.telika itan ios kai parolo pou ton katharisa eixe kanei allages kai ton ipia.opote ekana format.tora ti ios ti trozan min kolas.to kathena kanei diaforetika pragmata alla poloi ta xrisimopoioun me tin idia ennoia oti diladi einai kati kako.kai to sub seven einai trozan eno kapoios mporei na to pei io.alla san trozan afinei portes anixtes kai o allos mporei na sou anixei cd rom kai tetoies blakies.pio poli to trozan exei na kanei me to na afisei portes anixtes gia na apoktisie kapoios elegxo tou pc eno o ios na kanei zimia na diabasei address book na stilei mail ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.