theoritikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ξέρει κανείς σας για πιά έκδοση του mame είναι τα dvds, γιατί έχω μείνει στην 0.85?
stefan123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 thanks file daredevil file theoritikos i ekdosi sto dvd tou periodikou einai i 0,88u2 alla sto net eida oti kikloforei i 0,95u2
polidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 paidia kai ego na rotiso kati tous expert ton MAME. Exo mia poli palia ekdosi tin mame32 0.60 an valo tin teleftea kainouria ekdosi tha exo provlima me ta roms i oxi? Tha pezoune diladi kanonika kai stin kainouria ekdosi i tha prepi na ta katevaso apo tin arxi? THANKS
Slammer Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 paidia kai ego na rotiso kati tous expert ton MAME.Exo mia poli palia ekdosi tin mame32 0.60 an valo tin teleftea kainouria ekdosi tha exo provlima me ta roms i oxi? Tha pezoune diladi kanonika kai stin kainouria ekdosi i tha prepi na ta katevaso apo tin arxi? THANKS Τα περισσότερα θα παίζουν κανονικά, ομως κάποια σιγουρα θα έχουν αλλάξει. Χρησιμοποιησε ενα πρόγραμμα ελέγχου-διορθωσης rom όπως το romcenter ή το Clear Mame Pro για να διορθώνεις τα παλαιώτερα roms στη νεα έκδοση (για όσα αυτό ειναι δυνατό)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Λοιπόν έχω ξεχωρίσει/ξαναθυμηθεί τα εξής: -Shooters- Aero Fighters Battle Bakraid Darius Gaiden - Silver Hawk Dimanhoo DoDonPachi(International) Dogyuun DonPachi Dragon Blaze Dragon Breed E.D.F.:Earth Defence force Eco Fighters ESP Ra.De.(International Ver 1998 4/22) Fire Shark Fix Eight Hotdog Storm Hyper Duel In The Hunt(US)με υποβρύχια αντί διαστημόπλοια,πολύ καλό! Sen Jin - Gurdian Storm(Korea) U.N Defence Force:Earth Joker(Japan) -Puzzle- Aquarium Flash Point(Japan Bootleg) Funny Bubble Jumping Pop -Arcade Platforms- Karnov Knights Of The Round Kings Of Dragons -Car Race- Mille Miglia 2: Great 1000 Miles Rally Lethal Crash Race(set 1) Δεν έβαλα τα πολύ γνωστά..γιατί είναι γνωστά! Eπίσης,το OutFoxies το οποίο είναι στα unavailable,αλλά στην έκδοση που το έχω από παλιά δεν έχει ήχο. Ούτε τα Raiden έχει.Το 2 το έψαχνα αρκετό καιρό αλλά μάταια. Bλτε και σεις κάποια που σας αρέσουν..
jojos Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Πήρα και εγώ το dvd απο το περιοδικό αλλά δεν μου τρέχει ο εξομοιωτής.Πετάει το εξής μήνυμα λάθους:Application failed to initiate properly.Κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα?Κατέβασα και τον καινούργιο εξομοιωτή αλλά τα ίδια.Έχει το mame32p κάποιες συγκεκριμένες hardware απαιτήσεις (π.χ. κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό από τον επεξεργαστή? ,γιατί το μηχανημά μου είναι παλιό) Ευχαριστώ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Εχω αντιγράψει το πρώτο DVD στον σκληρό. Απο το δεύτερο τεύχος επέλεξα κάποια παιχνίδια και αντέγραψα τα ανάλογα roms στο folder. Μερικά παίζουν μερικά όχι,ενω απο το DVD παίζουν σωστά. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο εκτός απο AUDIT?
Sadako Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Έχει πάρει κανείς το τελευταίο τεύχος του tomorrow (Αυγούστου)?? Αν ναι, μπορεί να πει ποια παιχνίδια έχει? Γιατί το προηγούμενο το θεώρησα λίγο πολύ "απάτη". Είχε μόλις 5-6 παιχνίδια .chd, απο τα οποία μόνο ένα μπόρεσα να παίξω, το area51. Τα υπόλοιπα, δεεεεεεεεεν, πιο αργά και απο την καθυστέρηση..
Nemo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Α)το tomorrow (Αυγούστου) εχει κι αυτο μονο Chd παιχνιδια β) ε οχι και " απάτη " (τουλαχιστον με το συγκεκριμμενο αιτιολογικο οτι δηλαδη Είχε μόλις 5-6 Είχε μόλις 5-6 παιχνίδια .chd' date=' απο τα οποία μόνο ένα μπόρεσα να παίξω, το area51. Τα υπόλοιπα, δεεεεεεεεεν, πιο αργά και απο την καθυστέρηση..[/quote''] απο τα οποία μόνο ένα μπόρεσα να παίξω, το area51. Τα υπόλοιπα, δεεεεεεεεεν, πιο αργά και απο την καθυστέρηση.. τα συγκεκριμμενα << παιχνίδια .chd >> και μερος του mame romset ειναι ,και δεδομενο μεγεθος εχουνε , και οσον αφορα την θεμα της ταχυτητα εκτελεσης ορισμενων επισης ειναι γνωστο. Π.Χ. http://www.mame.net/mamefaq.html#t10 T10. Why do some games run so slowly on my system? Some games have more system demands than others. While a simple game may only have one CPU to emulate, others may have many. The more hardware the game required in the arcade, the more slowly it will tend to run in MAME. (Donkey Kong's demands were simple, so it plays well on most computers. Cruis'n USA and Cruis'n World, on the other hand, doesn't run fast on anyone's system.) etc
Sadako Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Το "απάτη" το έβαλα σε εισαγωγικά.. Το ξέρω για τα παιχνίδια και τις διαφορετικές απαιτήσεις τους, και το faq έχω διαβάσει απο το mame.gr.. Αλλά όταν σε ένα μέτριο προς καλό μηχάνημα όπως θεωρώ το δικό μου (2.4GHz 512MB RAM GeForce 5200 UltraFX), έπαιξε το 1 απο τα 6 πως αλλιώς να το θεωρήσω?? Προσωπικά μίλησα εξάλλου. Το DVD αυτού του μηνός έχει περισσότερα παιχνίδια? Και απο ότι τα δοκίμασες παίζουν καλά??
Nemo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ε οχι και απάτη Το "απάτη" το έβαλα σε εισαγωγικά.. EDITED ε οχι και " απάτη "[/i']
Sadako Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 OK, πέρα απο τη "χαριτωμενιά", απάντηση στο ερώτημα μου έχεις να δώσεις?? :-|
Nemo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Έχει πάρει κανείς το τελευταίο τεύχος του tomorrow (Αυγούστου)?? Αν ναι, μπορεί να πει ποια παιχνίδια έχει? Mace the dark age NFL blidge 99 Vapor TRX Maximum force Vicius circle με τα 2 τελευταια ποιο Fps friendly~playable (αλλο R3000 και αλλο R5000)
Sadako Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Thanx.. Με λίγη καθυστέρηση, αλλά τελικά μου απάντησες :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.