coffeex Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Κυκλοφορεί το Mandriva Linux(ή Mandrake παλαιότερα ) http://www.mandriva.com/products/limited-edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traianos Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 to dokimases?einai kalo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holy Ghost Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Egw katevasa thn 10.2 RC2 apo ton ftp tou ntua pou einai 8,3 GB kai ekana update ta 10.1 pou eixa sto laptop...kanena provlhma apolytws..oxi vevaia oti prin eixa...alla leme twra...kai me ena compile ths teleutaias ekdoshs tou pyrhna kai to mhxanhma petaei....apleto software gia egkatastash kai epitelous periexei ola ta development packages(den kserw an oi prohgoumenes powerpack ekdoseista perieixan), opote den xreiazetai pleon na talaipwrhse me download twn phgaiwn tarballs kai dwstou kai compile...me liga logia eimai poly euxaristhmenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 to dokimases?einai kalo? Οχι το έγραψα για τους φαν της Mandrake Εγώ έχω Slackware και πάω για Ubuntu περιμένω να μου το στείλουν. Οποιος θέλει μπορώ να του το στείλω μόλις το παραλάβω (cd για x86 και για 64bit Amd) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Με τα ελληνικά τί γίνεται στην Mandriva? Παίζουν ή πρέπει να κάνεις τον φακίρη με τις MS-t.t.fonts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holy Ghost Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 ta mandriva exoun mesa thn gramatoseira Kerkis pou einai kataskeuasmenh apo ton Antwnh Tsolomyth ka8ghthth tou tmhmatos ma8hmatikwn tou panepistimiou aigaiou o opoios einai mandrake-mandriva fan....den 8a exeis kanena prob me ta ellhnika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisathanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Και φυσικά μπορείς επιπλέον να προσθέσεις τις περισσότερες true type γραμματοσειρές των win πανεύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 tnx Αν μου προκύψει μάλλον θα την δοκιμάσω ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.