Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα ένδειξης cpu usage

tairisj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου αναφέρει αν ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει στο tray και να δίνει την ένδειξη του ποσοστού “χρήσης” του επεξεργαστή. Ξέρω ότι υπάρχουν άπειρα προγράμματα που μπορούν να το κάνουν αυτό γι' αυτό άλλωστε ζητάω και τη γνώμη σας, δεν έχω καλή σύνδεση ώστε να κατεβάζω και να δοκιμάζω και τα περισσότερα απ' αυτά έχουν και πλήθος άλλων δυνατοτήτων που δεν τις χρειάζομαι, ενώ αυτό που ζητάω εγώ από ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι να είναι απλό και πολύ ελαφρύ

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τη σχεση σου με τους υπολογιστες,αλλα μπορεις να δοκιμασεις αυτο.Να πατησεις,alt-ctrl+delete.Μετα αν πας "task manager" σου διχνει το ποσο χρησημοποιητε η cpu.Ελπιζω να εννοεις κατι τετοιο:).

Δημοσ.

Όποιο πρόγραμμα και να βάλεις θα παίρνει και το ίδιο μέρος της CPU για να δουλέψει οπότε κατά την άποψή μου δεν αξίζει.

To task manager είναι μια χαρά

Δημοσ.

πήγαινε στο http://www.nospaceleft.com και κατέβασε το bi cpu 2.1 v . Σου βγάζει δυο μπάρες με τη χρήση του επεξεργαστή , αν είναι ΗΤ ή τρείς αν θέλεις να σου δείχνει και χρήση μνήμης . Το πρόγραμμα είναι παλιό ,αλλά είναι πολύ καλό . Έχεις πάντα εποπτεία της χρήσης του επεξεργαστή , χωρίς να χρειάζεσαι να ανοίγεις άλλα προγράμματα ή εφαρμογές .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...