Προς το περιεχόμενο

ραδιοφωνικός παραγωγός

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι συμφωνω αλλα και εγω απο προσωπικη εμπειρια το 80% οσων γυναικων που ξερω και δουλευουν στο ραδιοφωνο ειναι "εντελως τυχαια" με πολυ καλα καλη....

Βεβαια αυτο δεν ισχυει μονο στο ραδιοφωνο αλλα παντου απλα για αυτο μιλαμε τωρα.

Δημοσ.

Αλήθεια για ποιο λόγο να κοιτάξει ένας "σοβαρός" = επαγγελματίας Διευθ. Ραδ. Σταθμού τα "κάλη" απο την στιγμή που ο/η Ραδιοφωνικός Παραγωγός δεν φαίνετε;;;:roll:

Κάποτε δεν ξέραμε αν ήταν καλό ή κακό να σου λένε ότι έχεις ωραία φωνή.. Υπήρχε η λογική "ωραία φωνή άσχημη εμφάνιση"....:rolleyes:

Συμφωνώ πως οι οι ιδιοκτήτες των σταθμών θέλουν "πιασάρικες" φωνές...όπως συμφωνώ και με το demo..

Αλήθεια ο "πιλότος" εχει πάψει να ισχύει ως μέσο για να κρίνεις εναν νεο ραδ. παραγωγό.;;;

btw μια κάλή επιλογή για να κάνεις κύκλο στον χώρο απο το "μηδεν" θεωρω πως είναι και μια σχολή (π.χ. ΙΕΚ;!;!)

ηχοληψίας για κανένα χρόνο ώστε να ξακινήσεις έστω ως ηχολήπτης ή "υπέυθυνος" μουσικής επένδυσης σε μή μουσικούς σταθμούς...(πάντα για Αθήνα - Θεσ/νίκη)...και βλέπεις.......

Δημοσ.

Γιατι φιλε μου ζουμε στις εποχες του Hit And Run και πιστεψε με το κανουν απο διευθυντες σταθμων μεχρι προεδρους εταιρειων.

Ειναι τυχαιο που ολες οι ωραιες γυναικες πανε στις δουλειες τους ντυμενες σαν να πηγαινουν στο σκυλαδικο?

;)

Δημοσ.
Γιατι φιλε μου ζουμε στις εποχες του Hit And Run και πιστεψε με το κανουν απο διευθυντες σταθμων μεχρι προεδρους εταιρειων.

Ειναι τυχαιο που ολες οι ωραιες γυναικες πανε στις δουλειες τους ντυμενες σαν να πηγαινουν στο σκυλαδικο?

;)

Ισως να έχεις δικιο...μάλλον θα έπρεπε να κάνουμε και ένα topic για την ισότητα στον εργασιακό χώρο... και τελικά ποιοι είναι οι "ριγμένοι" ...:lol:

Δημοσ.

Έχω ακούσει από άτομο του ραδιοφώνου πως ο μέσος όρος ακρόασης των μουσικών-νεανικών σταθμών του λεκανοπεδίου δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.

Το ραδιόφωνο πιά έχει καταντήσει μιά ατελείωτη playlist. Σταθμοί που συγκριτικά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω, carbon-copy, με 300-400 κομμάτια -έτσι για να υπάρχει rotation βρε αδερφέ- με παραγωγούς ίσα-ίσα για να πάρουν την άδεια. Και βέβαια όσο για το ποιόν τους, θεός φυλάξει... τρανταχτό παράδειγμα νέος μουσικός νεανικός σταθμός... ξερατό αν μου επιτραπεί η έκφραση... εκτός αν και η ηλιθιότητα πουλάει στη νεολαία τη σήμερον ημέρα... τί να πω...

Προκαταβολικά συγγνώμη αν προσβάλλω κανέναν, αλλά για αυτό φταίμε και εμείς, μάλλον οι ακροατές γενικότερα, οι οποίοι αν δεν ακούσουν το "μωρό" να μιλάει και την Τάμτα τους (τυχαίο παράδειγμα) τουλάχιστον μιά φορά την ώρα, ξενερώνουν...

Πόσο εύκολα ένα μέσο μαζικής επικοινωνίας εκβιομηχανοποιείται και γίνεται μέσο μαζικής <insert witty quote here>...

just my 2c

Δημοσ.

Εγω δεν ακουω ποτε ραδιο αφου οντως ειναι αχρηστο. Καμια φορα ακουω τον Μιχαλακη που τον ειχα γνωρισει κατι φεγγαρια και μαρεσει ο χαβαλες που κανει :P

Δημοσ.

Παιδια μαλλον ειμαι λιγο ρομαντικος αλλα εχω κολλησει στις μεταμεσονυκτιες εκπομπες του jeronimo...Αυτες ηταν που με εκαναν να αγαπησω το ραδιοφωνο και να θελω να ασχοληθω μαζι του...Ηταν κατι πολυ προχωρημενο,ηταν μια πραγματικη παρεα..Μεγαλες στιγμες που θα μας μεινουν αξεχαστες

υ.γ ευχαριστω για ολες τισ συμβουλες..Και ευχαριστω και αυτον που εδειξε μεγαλυτερο ενδιαφερον..Ευχαριστω Αντωνη

Δημοσ.

οι μεταμεσονυκτιες εκπομπες με μπλα μπλα, κουβεντουλα κλπ είναι εκπομπές που δεν βασίζονται "σχεδον" καθόλου στην μουσική αλλα στην εξυπναδα, την ευγλωττία , τις αποψεις του παραγωγού κλπ...

Η καθαρά μουσική εκπομπή (άραγε υπάρχουν ακόμη τετοιες;;;...) θέλει homework...θέλει να κερδίζεις 10 ευρω και τα 9 να τα δίνεις για την δισκοθήκη σου (ή εστω για downloading)...

Βέβαια μπορείς να τα συνδέσεις όλα αυτά....αλλά θα χρειαστεις 6ωρη εκπομπή....(σαν αυτές που έκανε κάποτε στην tv o Ρακιτζής)...

πάντως προσωπικά προτιμώ όλοι οι σταθμοί να έχουν το βράδυ εκπομπές με κουβεντούλα παρά τα σπαστικά playlists τους....

akpe για ποια άδεια μιλας;;;;;υπάρχουν και άδειες στα fm;;;:-P

άσχετο αλλα η πολυιδιοκτησία στα ΜΜΕ δεν απαγορευετε;;;:?:

Δημοσ.
άσχετο αλλα η πολυιδιοκτησία στα ΜΜΕ δεν απαγορευετε;;;:?:

Ρώτα τον Αλαφούζο :P

Δημοσ.

μπορεις να κάνεις και την δική σου εκπομπή, απλά θα πρεπει να τρέξεις λίγο να την διαφημήσεις για να έχεις ακροαματικότητα...

με το shoutcast και το winamp μπορεις να κάνεις μια χαρά εκπομπή!

ΟΚ δεν ειναι και τιποτα το φοβερό, ειναι ομως μια αρχή!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
ʼσχετο, αλλά εγώ ποτέ δεν αποδέχτηκα τον όρο "Ραδιοφωνικός Παραγωγός" ...είναι οξύμωρος αν τον σκεφτεί κανεις...

"Ραδιο-φονικός" οκ... :P

φιλαράκο το ραδιοφωνικός δεν βγαίνει απο το ράδιο+φόνος αλλα απο το ράδιο+φωνη δηλαδή ο άνθρωπος ο οποίος παράγη την φωνή του στο ράδιο...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...