Προς το περιεχόμενο

Cannot see ANY server in Call of Duty

Lord_Az

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς αν τρέχει κάτι με το master server του Call of Duty, ή άν κάνω κάτι λάθος?

Ενώ μέχρι εχτές συνδεόμουν κανονικά, απο σήμερα δεν βρίσκει κανέναν server. Μένει για ώρα στο "Trying to connect to the master server"...

Πρέπει να αλλάξω κάτι?

koyan

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το πληρώσεις αν δεν θες... απλά κάθε 7 μέρες θα σου βγάζει ένα μήνυμα που θα σε ρωτάει αν θες να κάνεις register ή να παραμείνει trial για άλλες 7 μέρες κοκ. ;-)

Εκτός αν σε ενδιαφέρει να βάλεις πολλά άτομα στην friends list οπότε αναγκαστικά πρέπει να το πληρώσεις.

Δημοσ.

Λοιπόν, πές με μαβλάκα άμα θές, αλλά πιστεύω ότι η καλή δουλειά πρέπει να πληρώνεται. Δεν είμαι σύμφωνος με τα τεράστια ποσά που ζητάν για κάποια λογισμικά, αλλα 15 δολάρια δεν έιναι τίποτα (σε 20 μέρες θα είναι κάτι σαν 2,2 ευρώ ;-) )...

Δημοσ.

Μαζί σας κι' εγώ ρε παιδιά μην με παρεξηγείτε... αυτό που είπα δεν το είπα επειδή δεν αξίζει τα λεφτά του το ASE. Τα αξίζει και με το παραπάνω αλλά αφού δεν σε υποχρεώνει να το αγοράσεις (και αφού είναι και η Yahoo από πίσω πλέον) τότε δεν το βρίσκω και τόσο αναγκαίο.

Εγώ να φανταστείτε αγόρασα προχθές το Far Cry με 16 ευρώ από το play.com γιατί πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ (το θεωρώ το καλύτερο FPS που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής) και θέλω να το έχω στη συλλογή μου (όπως έκανα και με το Diablo 2 + LOD).

Μακάρι όλα τα καινούργια παιχνίδια να στοίχιζαν 15 ευρώ... τότε να έβλεπες πωλήσεις που θα έκαναν, αλλά όταν έρχεται η Α εταιρία και μου λέει να δώσω 45 και 50 ευρώ για ένα παιχνίδι που σε μερικές ώρες (στην καλύτερη μερικές μέρες) θα το έχω τελειώσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του, ε όχι δεν τα δίνω.

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

nai exeis dikio se ayto, prothmoun na poulane ligo me polla para polla me liga, alla pes mou allh8eia pisteyeis oti sthn ellada 8a ta agoraze kaneis,ektos apo periptwseis, an ekanan 15 eyrw kai ta brhskan 3 apo ton peirath tis geitonias tous? telos pantwn den kanw h8iko kyrhgma allwste kamiafora den paw pisw eidika se paixnidia pou trellenomai(an ki exw para polla gnhsia), alla epeidh ftiaxnw kapoia programmata estw akoma kai gia educational skopous kai blepw ton kopo pou exei ka8ena apayto, to lew apaythn thn apopsh.

Δημοσ.

Κύριοι είναι θέμα ελαστικότητας της ζήτησης: οι χάρτες τους δείχνουν ότι αν μειώσουν τις τιμές θα μειωθούν τα έσοδά τους (γιατί δεν θα υπερκαλυφθούν από την αύξηση των πωλήσεων). Από την άλλη, δεν είμαι πιά 18, δουλεύω στον κλάδο, και κάθε ώρα που περνάω μπροστά στον υπολογιστή, δεν πληρώνω ουίσκια έξω σε μπαρ. Τί θέλω να πώ: να πληρώσεις 45 ευρώ για ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις Online και που κατα πάσα περίπτωση θα ασχοληθείς πολλλλλλές ώρες δεν είναι πολλά. Ο υπολογιστής που πρέπει να φτιάξεις για να παίξεις far cry είναι πολύ πολύ ακριβότερος (το λέω με καημό γιατί στην δικιά μου μπουρούχα δεν δείχνει όπως θα ήθελα... Αθανατο CoD)...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Εξυπακούεται ότι πρέπει να αγοράζουμε ένα παιχνίδι αν πρόκειται να το παίξουμε online για πολύ καιρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...