FELIX Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 exw peripou 5 xronia ena asyrmato keyboard fthno kai pote den eixa problhma.to kalo tou einai ta laptopstyle keys tou.oso gia mpataries 1 fora mono alaxa sta 5 xronia pou to exw.
JXID Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Ego exo edo kai 2 xronia ena set ths microsoft. To pontiki meta apo enamish xrono ta epaixe. To plhktrologio doyleyei kanonika kai eimai kai apolyta ikanopoihmenos. (alla mono me to plhktrologio)
JXID Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 A nai xehasa na to anafero.Mpataries den exo allaxei akoma.
epote Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 microsoft desktop elite edo kai pliktrologio kai pontiki mpataries otan ta protopira (prin dio xronia) pira 15 alkalikes, akoma to trito set den to exo valei. Se proeidopoioun 2 mines prin teleiosoun oi mpataries, an se aytous tous dyo miines den pareis ena setaki alkalikes (2euro) eisai aksios ths moiras sou:p poiotita-apodosi-aksiopistia apsogh. Kai ta dyo ta xrisimopoio gia remote controls otan vlepo tainies akouo mousiki.... osoi isxirizeste to antitheto, tha mporousate na ferete orismena epixeirhmata pera apo ena ksero "oxi"?
georgeadams Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Κι εγώ, από το Logitech Cordless Desktop MX που έχω εδώ και σχεδόν 2 χρόνια είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Άψογο πληκτρολόγιο σε όλα του. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο από αυτό, παρόλη την ταλαιπωρία που έχει υπομείνει στα χέρια μου. Μπαταρίες έχω αλλάξει 2 ή 3 φορές μόνο. Και το ποντίκι που το συνόδευε, το MX700 είναι πολύ καλό, αν και αργότερα το άλλαξα με το MX1000 που είναι ακόμα καλύτερο Κι εγώ αν δεν είχα δουλέψει με αυτό το Logitech αλλά στηριζόμουν μόνο στην εμπειρία μου από ένα no-name σετ από το Πλαίσιο, τα ίδια άσχημα λόγια θα έλεγα. Αλλά, ευτυχώς, δεν είναι όλα ίδια
GRGION Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Παιδια κυλισα δεν αντεξα ειμαι και εγω πλεον ενας ασυρματος χειριστης. Δεν ξερω τι προβληματα θα βρω μπροστα μου αλλα και μονο η ηδονη οτι αυτο το μνμα το γραφω απο τον καναπε μου ειναι μεγαλη. Η επιλογη μου ηταν η φτηνοτερη της Logitech και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παντως αν ξενερωσω καποτε θα μιλησω χωρις ντροπη για την πραξη μου αυτη.
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Ασύρματο πληκτρολόγιο δεν έχω χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ. Άλλωστε το θεωρώ εντελώς άχριστη πολυτέλεια. Εγώ, νομίζω το 2002, είχα αγοράσει ένα Microsoft Intellimouse Εxplorer (είχα σκάσει και 70+ Ευρώ). ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ mouse που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έπερνε ΑΑ μπαταρίες και όχι ΑΑΑ, ήταν τεράστιο, με και είχε τρομερή καμπούρα με αποτέλεσμα γρήγορα να με πονά το χέρι. Τα 2 πλάγια κουμπιά ήταν σε σημείο τέτοιο που ήαν εντελώς δύσχρηστα και δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Το κυριότερο όμως είχε τρομερό συντελεστή τριβής. Απαιτούσε πολύ δύναμη για να κινηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, πολύ περισσότερη από αυτή που απαιτεί το τορινό μου απλό και ταπεινό (καλώδιο και μπίλια αντί για RF και optical) Logitech First/Pilot Wheel mouse το οποίο με έχει βολέψει τρομερά, σπανιότατα χρειάζεται καθάρισμα. Αντίθετα στο microsoft οι 4 μικρές επιφάνειες στο κάτω μέρος στις οποίες ολισθαίνουν τα mouse μαζευαν, χωρίς εμφανή λόγο, απίστευτα γρήγορα σκόνη με αποτέλεσμα να απαιτούσε σχεδον καθημερινό καθάρισμα γιατί αλλιώς και η δύναμη που απαιτούσε γινόταν ακόμα μεγαλύτερη αλλά και η ακρίβειά μειωνόταν κατακόρυφα. Αλλά ακόμα και σε τέλεια καθαρή, μη διαφανή επιφάνεια και αμέσως μετά από καθαρισα δε μπορώ να πω ότι η ακρίβειά του ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ήταν σίγουρα χειρότερη από αυτή του απλού microsoft (το κλασσικό με καλώδιο και μπίλια, με το τετράγωνο μπροστά χωρίς wheel) που χρησιμοποιούσα στο ΓΕΣ (το οποίο δούλευε πάντα χωρίς mousepad και δε νομίζω να το είχε καθαρίσει ποτέ κανείς). Δε ξέρω πόσο έχουν βελτιωθεί από τότε τα συγκεκριμένα ποντίκια αλλά δε θα τος έδινα 2η ευκαιρία. Σήμερα ένα απλό ενσύρματο-οπτικό (πχ το MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL) είναι για μένα υπεραρκετό (απείρως καλύτερο από αυτό που σου περιγράφω και που πολύ καιρό τώρα αναπαύεται σε κάποιο ντουλάπι).
mitsos_82 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 egw pantos paidia exo asirmato keyboard kai mouse tis microsoft to pira giro sta 70-80e kai einai ola ta lefta.den eixa kanena problima kai einai pliros aksiopisto
Γιάννης_84 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 GRGION με γεια το πληκτρολόγιο, ελπίζω να δου βγει άψογο παρά τα όσα ειπώθηκαν. Εφόσον πήρες Logitech, είναι πολύ πιθανό να σου βγεί τέλειο. Πόση εμβέλεια έχει; Η έλλειψη οπτικής επαφής το επηρεάζει; Πήρες και ποντίκι μαζί; Αν ναι, ρι λέει από απόκριση κτλ;
Γιάννης_84 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 egw pantos paidia exo asirmato keyboard kai mouse tis microsoft to pira giro sta 70-80e kai einai ola ta lefta.den eixa kanena problima kai einai pliros aksiopisto Το ALT+F4 πιάνει;
tzoykas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Έχω το σετ της Logitech εδώ και 1μιση χρόνο. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Στο πληκτρολόγιο κρατάνε 3-4 μήνες και στο ποντίκι 15 μέρες (ή 10 αν παίζω κανένα παιχνιδάκι). Αυτό που δε κατάλαβα ακόμα είναι όλοι αυτοί που καταφέρθηκαν αρνητικά που βρίσκουν τα επιχειρήματά τους. "είναι για τα μπάζα" και "το άλλαξα γιατί είχε μεγάλη καμπούρα το ποντίκι". Τι σχέση έχει η γεωμετρία του ποντικιού με το ότι είναι ασύρματο; και τι σχέση έχει η αίσθηση των πλήκτρων με το ότι είναι ασύρματο; Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Οι επαναφορτιζόμενες βγάζουν το κόστος από την εξίσωση. Τα επώνυμα πληκτρολόγια και ποντίκια βγάζουν την απόκριση και την ποιότητα από την εξίσωση. Και το ότι κάποιος έμεινε απο μπαταρία την ώρα που γράφει .... τι να πω; εκνευρίζεται το ίδιο όταν μένει απο μπαταρία το κινητό του; γιατι εκείνο μένει σίγουρα πιο συχνά. Αν διαφωνείτε να διαφωνείτε με ένα λόγο. Πιστεύω ότι βολέυει αφάνταστα για την τάξη του γραφείου, έχει τεράστια εμβέλεια και παρεμβαλόμενα αντικείμενα δεν δημιουργούν προβλήματα. Με γειά
GRGION Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Εμβελεια στα 3 μετρα περιπου (για mouse και πληκτρολογιο) ALT+F4 λειτουργει κανονικοτατα Η οπτικη επαφη εινα αχρειαστη το γυριζω στην κυριολεξια αναποδα και δεν εχει κανενα προβλημα. Υπαρχει software το οποιο δειχνει σταθμη μπαταριων Γενικα παιδια πιστευω για τα 40 ε που εδωσα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Απλα ειναι λιτο δεν εχει πολλα extra κουμπια εκει πιστευω οτι οφειλεται η χαμηλη τιμη του κατα τα αλλα ειναι logitech
GRGION Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Βλακεια μου που τοση ωρα δεν εχω πει το μοντελο Οριστε Cordless Desktop ΕΧ 100
Γιάννης_84 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Φίλε tzouka, πρσωπικά έγραψα ότι έγραψα με βάση 6 διαφορετικά ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια που έτυχε να έχω χρησιμοποιήσει. Όλα είχαν προβλήματα (δε μιλάω για τη μπαταρία) και για αυτό τα κατηγόρισα. Η τελευταία μου εμπειρία με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι ήταν πριν 2 μήνες σε καινούριο υπολογιστή. Τι να πω μπορεί και τα 6 διαφορετικά που έχω δουλέψει να τύχαινε να ήταν χάλια σε σχέση με αντίστοιχα πάμφθηνα των 15? σύνολο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Kαλημερα παιδια.Με αφορμη το ποστ του φιλου σχετικα με την αξιοπιστια των ασυρματων πληκτρολογιων και ποντικιων θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Ενδιαφερομαι για την αγορα του Logitech desktop cordless MX 3100. Το εχει πετυχει κανεις σας σε καποιο μαγαζι στην Ελλαδα και αν ναι ποσο κοστιζε? Εκανα μια ερευνα μεσω του Skroutz.gr και το μονο που το ειχε ηταν ενα γερμανικο e-shop! Για περισσοτερες πληροφοριες κοιταχτε εδω: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/DE/EN,CRID=2162,CONTENTID=9950&ad=emea_hpb_mx3100_april_05#1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.