Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο Πληκτρολογιο (Εχει προβληματα ή Οχι)

GRGION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζω οτι το Θεμα εχει συζητηθει αφου διαβασα σχετικα θεματα στο site. Τα ερωτηματα μου δεν εχουν να κανουν με το αν χρειαζομαστε ή οχι ασυρματο(πλη. κ mouse) αλλα με το αν σαν προιοντα ειναι αξιοπιστα ή οχι.

Επισης

-ποια εταιρεια προτεινετε

-η σχεση τιμη με αποδοση επηρρεαζει την ποιοτητα της ασυρματης επικοινωνιας και την καταναλωση μπαταριας;

-Ενα φτηνο set στα 40 ε τι μειονεκτηματα θα παρουσιαζε;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ εκ πείρας έχω να πω ότι ΌΛΑ τα ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια είναι φτιαγμένα για να σου σπάσουν τα νεύρα! Όλες οι μάρκες που έχω δοκιμάσει, είτε φθηνά είτε πανάκριβα, είναι για τα μπάζα. Η γνώμη μου είναι μακριά από δαύτα. Αυτό τουλάχιστον μου λέει η δική μου πείρα.

Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να τελειώνει η μπαταρία την ώρα που γράφεις κάτι στο πληκτρολόγιο. Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ένα πηκτρολόγιο το οποίο θα γινόταν ασύρματό μόνο όταν το έβγαζες από κάποια βάση και όχι συνέχεια.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η μπαταρία αλλά και γενικότερα είναι προβληματικά. Για παράδειγμα απενεργοποιούν (υποχρεωτικά και χωρίς επιστροφή) το συνδυασμό ALT+F4 και τον αντικαθιστούν με το F6 το οποίο λειτουργεί μόνο σε παράθυρα του windows explorer και όχι πάντα. Σε προγράμματα δεν υπάρχει το ALT+F4. Όσες φορές έχω δουλέψει σε ασύρματα, ανακάλυπτα κάθε λίγο και λιγάκι ένα κάρο μ@λ@κίες. Υπάρχει περίπτωση από τελειωμένη μπαταρία να μην εκκινεί καθόλου ο υπολογιστής αλλά με τρόπο που να μην πηγαίνει με τίποτα το μυαλό σου στην πραγαματική αιτία επειδή δεν παίρνει καν σήμα η οθόνη! Το έχουν πάθει πολλοί αυτό.

Δημοσ.

An eisai polles wres epanw sto pc 'h to xrhsimopoieis gia katevasthri,kalytera

mhn agoraseis.

An kaneis normal xrhsh kai 8eleis mia "eley8eria" kinhsewn tote pare.

Egw 8a sou sunistoysa Microsoft kai meta Logitech.

Pantws twra pou phga sta C@rr?four eida pws exei asyrmata pontikia Firstline. :)

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό το σετάκι της Logitech και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Και παιχνίδια παίζω και κείμενα γράφω και κατεβάζω πολύ και σερφάρω πολύ, αλλά δεν βρίσκω κάποια διαφορά από κάποιο με καλώδιο... Όσο για την μπαταρία... Το πληκτρολόγιο έχει μέσα τις μπαταρίες κοντά στο τρίμηνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Το ποντίκι κάθε δυο βράδια το βάζω να φορτίζει και είναι ΟΚ... Έχει ακόμα μέσα τις μπαταρίες που είχε στην αρχή (Σεπτέμβριος 2004)...

Δημοσ.

Η Logitech ίσως εξαιρείται γιατί είναι από τις εταιρείες που φτιάχνουν πάντα ποιοτικά προϊόντα αλλά αν θυμάμαι καλά, ειδικά το ποντίκι με τη βάση-φορτιστή πρέπει να είναι πανάκριβο.

Δημοσ.

egw exw auto....

http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=319686f5-6071-4c3e-b519-8fb06783986c&type=ovr

euxaristimenos k teleiws ikanopoiimenos apo tin agora.....toso se thema poiotitas kataskeuis oso k se apodosi batarias(peripou 5-6mines)........

filos ap tin alli exei parei ena asirmato pontiki tis logitech k allazei bataries 3 fores to mina....ekei pisteuw oti tha mou espage k emena ta neura....

alla meta apo 5 mines den me peirazei na kanw k mia allagi stis bataries.....ena "+" akoma k sto software pou diathetei......

episis na pw oti k sta games einai apsogo!

Δημοσ.

Για keyboard, κι εγω ειμαι αντιθετος.

Για mouse ομως.....

Παρε το logitech MX1000. Το απολυτο mouse.

Μετα απο μιας εδβομαδας χρηση, δεν θα μπορεις να διανοηθεις να ξαναπιασεις

αλλο τρωκτικο στο χερι σου.

Δημοσ.

Τελικα απο οτι καταλαβαινω τα ασυρματα πληκτρολογια + mouse δεν μπορουν ακομα να μας κανουν να τα εμπιστευτουμε, γιατι αν ειναι για να λυσουμε το προβλημα της ανεσης να δημιουργησουμε αλλα 10 τα οποια θα ειναι πιο σημαντικα μαλλον οι εταιρειες εχουν πολυ δρομο ακομα. Παντως επειδη μου αρεσει η ανεση θα επιμεινω για να μαθω αν τελικα αξιζει να αγορασω και εγω.

Δημοσ.

pliktrologio eixa pari paleotera ena tis microsoft stin arxi itane asteri alla argotera arxise na kani nera paroti to pira kai poli akrivo.

Anangastika na to alaxo 3 fores me engiisi kai tora pleon eine sta skoupidia meta apo 2,5 xronia peripou.

Alla mouse exo panda xoris kalodio volevei pio kala stis kiniseis.

Ara sou sinisto na apofigis to pliktologio kai n aparis ena pondiki mono

Δημοσ.

Εχω 2 σετ πληκτρολόγιο ποντίκι ένα της Microsoft και ένα γνησιο κινέζικο αγορασμένο από το Lidl. To Microsoft, κινέζικο κι' αυτό, έχει πολύ καλή αίσθηση στα πλήκτρα και γράφω με αυτό, οι μπαταρίες του κρατούν πάρα πολύ αντίθετα μ' αυτές του ποντοκιού που σου σπάνε τα νεύρα γιατί το ποντίκι δεν σβήνει ποτέ.

Το γνησιο κινέζικο είναι καλό, δεν έχει μεγάλο το αριστερό shift και αυτό είναι που με εκνευρίζει στο γράψιμο. Κατά τα άλλα οι μπαταρίες του κρατάνε μεχρι στιγμής ένα χρόνο, του ποντικιού είναι επαναφορτιζόμενες και σου δίνουν οι κινέζοι ένα καλώδιο USB το οποίο το συνδέεις στο ποντίκι στην θέση που τα ενσύρματα βγάζουν το καλώδιο και το άλλο άκρο σε μία θύρα USB και φορτίζει την ώρα που το χρησιμοποιείς.

Επίσης έχει επιλογή 2 καναλιών (συχνοτήτων) γιά να μην παρεμβάλλει με άλλο ποντίκι ή πληκτρολόγιο. Και τώρα το πιό ζουμερό Το κινέζικο Microsoft το πήρα 60 ? ενώ το γνήσιο κινέζικο 30 ?.

Το μήνυμα αυτό γράφτηκε ξαπλωμένος στην πολυθρονάρα μου με τα ποδια στο γραφείο και το πληκτρολόγιο στα πόδια .... ( βολεύει για relax)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...